Hayvan herif

hayat2324

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
68
5
Kizlar çok kötüyüm, eşimle kavga ettik çok pis bir adam daha dün iki saat yalvardı eve geri dön diye seni çoçuklarimi çok özledim dedi. Bugün ben evi taşı banada araba al bunları yapmadanda birdaha beni arama dedim. Bunu diyince adamın kafası attı. Diğer konularda anlatmıştım yeni bir başlangıc için başka bir yerde ev tutalım dedim ve araba istedim rahat istediğim yere gidip gelmek için. Tamam demişti sonra önce eve gel hepsini yaparım dedi ama ben inanmadım tabi yap gelirim dedim oda sen benim karımsın seni özledim gel diyince gelmelisin dedi ben yinede gitmedim 3 ay oldu nerdeyse ben evi terk edeli öyle hiçbirşey yokmuş gibi dönemem. Sonra bugun ağzına geleni saydı yatak odamıza kadar herşeyi saydı onun yerine ben utanıyorum nebicim bir adam yapıyor mahvediyor herşeyi ondan sonrada ağlıyor yalvarıyor. Bide utanmadan annesini arıyordu nerdeyse yanımda konuşacakmışım telefonlarına cıkmıyordum bağırdım sen nebicim adamsın kadın yuvanı bozuyor gelini torunları gitmiş kılını kıpırdatmıyor bide arayacakmışım onu. Ben gittiyim için suçluymuşum sabr etmeliymişim hakaretlerine kufurlerine tokatlarına gec gelmelerine vs bide seni seviyorum diye bağrıyor kafasında var yada bukadar oskarlık oyniyabilirmi insan. Bide eve dönmesem başka kadına gidermiş bunun suçlusuda benmişim.

Konunuzun mazisini bilmedigimden anlayamadim. Evi taşıyıp araba alinca kurtulacak miydi evlilik? Bana cok maddi sartlar gibi geldi de..
Ailesi için bir fedakarık yapabilirmi onu görmekdi maksat yapsaydı belki bir umut var diye düşünürdüm ama hiçbirşey yapmaya razı değil oyunla beni geri aynı eve sokmak istiyor.

Kalbi p......de atmaya başlamış anlaşılan, özledim dediği o yani. Yoksa sen de, isteklerin de pek umrunda değil görünüşe göre.
Kadına gidecekse de gitsin, aldattı bi de üstüne itiraf etti diyerek boşanma davanı açar, o evle arabayı çatır çutur alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
gitmediğini nerden biliyorsun? geç geldiginde seninle ilgilenmediginde nerde olduğunu kontrol ettin mi

Harbiden bildiğin hayvanmis bu herif.gerçi ona hayvan demek o masum yaratıklara da hakaret olur.

Şeyini kesip sallandıracaksın bakalım gık gık ediyormu hala eşşek herif:KK62:

gitmediğini nerden biliyorsun? geç geldiginde seninle ilgilenmediginde nerde olduğunu kontrol ettin mi
Kontrol ediyordum ama artık etmiyorum tabi, boşanmayada razı değil sen ac davayı diyor. Seni boşamicam diyor. Çoçuklarımı turkiyeye tatile götürcektim, götürmemen için ellimden geleni yapacam diyor. Uç dört güne bir göstermeye başlamıştım çoçukları bu sefer hergün görmek istedi burası hotel değil öyle istediğin gibi gidip gelemezsin dedim. Yine kafası attı tabi...

aaaa terliksi hayvan, böyle adamlardan çocuk yapıp, genlerini çoğaltmayın daha fazla. umarım çocuklar büyüyünce babalarına benzemez.

Araba alınınca tüm sorunlari hallederiz cnm nolcak dedin yani....
Eee sonra. .
Daha büyük kavga edersen arttiracakmisin miktarı ???

Varsa imkani evide tasisin size arabada alsin. Esiniz sonucta ondan istemeyip kimden isticektiniz?
Tuhaf dengesiz bir kocaniz varmis siz biraz daha bekleyin eve donmeyin.

X