Kizlar çok kötüyüm, eşimle kavga ettik çok pis bir adam daha dün iki saat yalvardı eve geri dön diye seni çoçuklarimi çok özledim dedi. Bugün ben evi taşı banada araba al bunları yapmadanda birdaha beni arama dedim. Bunu diyince adamın kafası attı. Diğer konularda anlatmıştım yeni bir başlangıc için başka bir yerde ev tutalım dedim ve araba istedim rahat istediğim yere gidip gelmek için. Tamam demişti sonra önce eve gel hepsini yaparım dedi ama ben inanmadım tabi yap gelirim dedim oda sen benim karımsın seni özledim gel diyince gelmelisin dedi ben yinede gitmedim 3 ay oldu nerdeyse ben evi terk edeli öyle hiçbirşey yokmuş gibi dönemem. Sonra bugun ağzına geleni saydı yatak odamıza kadar herşeyi saydı onun yerine ben utanıyorum nebicim bir adam yapıyor mahvediyor herşeyi ondan sonrada ağlıyor yalvarıyor. Bide utanmadan annesini arıyordu nerdeyse yanımda konuşacakmışım telefonlarına cıkmıyordum bağırdım sen nebicim adamsın kadın yuvanı bozuyor gelini torunları gitmiş kılını kıpırdatmıyor bide arayacakmışım onu. Ben gittiyim için suçluymuşum sabr etmeliymişim hakaretlerine kufurlerine tokatlarına gec gelmelerine vs bide seni seviyorum diye bağrıyor kafasında var yada bukadar oskarlık oyniyabilirmi insan. Bide eve dönmesem başka kadına gidermiş bunun suçlusuda benmişim.