Hayvan sevmeyen bir baba!

kedi kopek bortu böceği cok severim kendi kopegimde var bahcede ama evin icinde asla tahammulum yok tercih meselesi. bence babaniz sevmese eve sokmaz durumu idare edin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sevip eve sokmayanlardanim sonucta kedi kopek illaki kokuyor kedi pek degilde,tuy dokulmesi var midem hassas bi gorsem kusarim yani direk
Ama disarda gordugumuzde mamasini yiyecegini veriyoruz illaki can sonucta...ama goldenlar cok baska
Kedi tuylerinin yutuldugunda kanser yaptigini duymustum.. akcigerlere yapisiyormus babaminda kuzenine yapismisti senelerdir ameliyat olup durur...

Bende hayvanlari seviyorum ama asla evime sokmam evde sevmiyorum hijyenik degil bana gore

7 sene once hayatima girdi oglum cok sevdigim icin annem dogumgunu hediyesi aldi bana ilk babam demisti senin odanda dursun ben ise gidince cikarsa ciksin demisti ilk geldigi zaman 2 gun bu sekilde devam etti zaten bu surede bende aksam odada oluyodum annem kahve yapmis beni cagirdi gel kizim icelim diye bende ciktim balkona kahve iciyorum ama oglum odada kapida kapaliydi bir baktim balkona geldi kosa kosa daha 1 bucuk aylik falandi ben galba kapiyi kapatmadim adama da soz verdik ikinci gunden basladik iyimi dedim kendi kendime kucakladim balkonda tam goturcem babam dedi nereye goturuyosun oglunu odaya deyince ben actim kapisini gezsin icim el vermedi kucucuk bebek dedi ve oglum o gunden sonra evde hakimiyetini kurdu koltuklari bir guzel tug icinde birakti yorgan yastik nevresim ne varsa parcaladi 4 sene beraber yasadik 4 sene sonra ben evlendim cegizimde 20 tane hatta daha fazla nevresim vardi ve inanin 3 yilik evliym 1 tanesi yok bir kac yorgan ve yastik misafir odam vardi birde oturma odam misafir odamdaki koltuklarim siyah kadife tasli flandi baya iyi bir paraya almistik.. oturma odamda iki takim koltuk degistirdim 3 senede cunku parcaladi koltuklarimi sonra salonumdaki koltuklarimi kullanayim bare dedim o sim siyah kadife tasli tasli guzelim koltuklarim da gitti zaten oglum bembeyaz ve siyah da nasil olur dusunun ama bir sefer kizmadim simdi 3 senelik evligimde 4 uncu koltuk takimini alacagim bu sefer deri alicam belki daha uzun kullanirim ama her seyiyle bam baska bir sey onu sevmek onun cani esyadan daha mi degerli cana gelecegine mala gelsin ama 3 senede heseplayinca sirf 11 bin koltuk parasi verdik ama siyahlari parcalamadi sapa saglam ama siyah oldugu icin cok tugleniyo deri alicam bu sefer belki care olur

Demekki bu durumlar sizin babanizin basina gelse ne yapar bilemedim benim oglum bu arada hav hav :) kedi degil ama kedide cok severim oglum anlassa kedide sahiplenirim

Canim kopek kili icinde ayni seyi diorlar di asilari tam olunca hic birsey olmaz sen daha tam onu birey gibi gormemissin canim anlasilan 3 defa ust degistiriyorum opuyorum agzimi yikiyorum diosun ohooo biz esimle uyurken ortamizda oglumuzla uyuyoruz ki dusun esim beni oper o arada esim opmeden o kafasini sokar araya once beni opun bende sizi opim sonra.birbirinizi opun diye kimine gore tiksinc gelir belki ama ben oglumun agzinin icini operim dislerine kadar operim isira isira operim ve onu oyle bir askla severim ki yanina yaklasinca dislerim kasinmaya baslar ve agzim sulanir sanli limon yer gibi cok tatlidir kuzum hatta insanlarin bardagindan bile bisey icemem dahada abartisi bir misafirlik de olayim ortada salata olsun herkez catal batirsin o salataya onuda yiyemem cunku bizim evimizde salata da dahil herkezin kendi tabaginda olur ortadan kimse birsey yemez zeytinyagli bir yemek bile olsa kasik ayri gelir masaya yemegin icine o an yemek yedigimiz kullandigimiz kasik girmez iste boyle bana herkez der bu sekildesin ama nasil boylesin bu ask baska ask derim bende

aşılı olduğu sürece ve böcek yemediği sürece yapmaz dedi veteriner...
sokağa asla atmam evladım gibi oldu gerekirse ayrı eve çıkıcam sahiplendiremem de benden iyi kimse bakamaz gibi geliyor
benim babam da odamdan çıkarmadığım günlerde gelip bakıyordu yuvasından çıkarıyordu hatta ona oyuncak bile yapmıştı ama bizde de suç var biraz adamın canından bezdirdik ayy uyy diye diye kediyi sevceği varsa da sevmez artık

aynen canım çok seviyorum onlar bize Allah'ın bi emaneti sonuçta :) inşallah canımmm umarım dediğin gibi olur

babam evde olmasından değil daha bugün sevmiyorum işte sevmiyorum diye bağırdı et vermiyo süt vermiyo diyo ona göre hayvandan yararlanması lazım sevgisi yetmiyor yani. ben de inadına onun haberi olmadan gidip en kaliteli mamalardan alıyorum bebeğime :)

hayvansever olmayan biri hayvanlara eziyet etmez ama hayvanları da sevmez benim babam da öyle ama geçen eğer o 2 kediyle eve gelseydin sen uyurken atardım 2sini dedi artık siz düşünün gerisini

amin inşallah canım çok üzüldüm kedine ama yaaa Rabbim bi kedimi aldı benden bunu bana bağışlar inşallah. ben de ıslak pamuk sürerek çişini yaptırıyordum oğlumun. hala parmaklarımı emer annesi gibi... ayrılmak mümkün değil anlıyacağın mecbur kabullenecek ya da ben ayrı eve çıkıcam olcağı bu yani

sevmiyor canım bunu kendi de diyor mecbur göz yumuyor annemle bana. oynuyor severken aslanım benimm diyor ama bi kere kucağına aldığını görmedim anca ayağıyla oynasın mal mal pişşşşt diye bağırsın. onun seviş tarzı o. halbuki hayvancağız yüksek sesi zaten sevmiyor alışık da değil biz o uyuyor diye tv bile açmıyorduk ama babam da maşallah bi ses var ki öteki mahalle duyar.

siz cinsçisiniz o zaman goldenların tüyü yok mu, dökülmüyor mu?
kanser filan yapmıyor kedimin aşıları var ve ben de çok dikkat ediyorum. benim de amcama kist olmuş ameliyat olmuş babam o yüzden öyle davranabilir ama olan bana olcak ona ne yani çıkıversin koltuklara nolcak :44:

birey olarak görmez olur muyum evladım gibi oldu resmen. ninnilerle uyutuyorum ben onu ama dikkat ediyorum tabi. bizimki de çok tatlım lokum gibi resmennn ahh bi de babam böyle sevseydi ne güzel olurdu :)

Canim seni korkutmak istemem ama hemoraitin yoksa bir doktora gozuk sakin erteleme bir tanidigim vardi bir yillar once aynisi ona olmus ve onemsemedigi icin gitmemis doktora ve aradan 5 yil falan gecmis ve kabiz olmaya baslamis doktora gittiginde bagirsaklar bitmis Allahim kimseye yasatmasin ne olur ustune alinma ama adam bagirsak kanseri oldu ve 150 kiloluk adam 6 ay da 35 kilolara dusup hayatini kaybetti doktora ilk gidip sordugunda soylemis yillar once 5 sene 6 sene once bir iki sefer oldu kanamam onemsemedim deyince doktor kizmis hatta erken teshisin hayat kurtardigini bile bile kendinize neden eziyet etmeyi seversiniz diye canim daha ilk sefer git bir doktora baktir herseyin kotusunu de dusunmek zorundasin kendimce birsey oldugunu zannetmiyorum kabizmissin zorlamis olabilirsin kendini ondan olabilir tabiki kotu dusunme tabi ama genede sor yani

merhaba :)

Babanızı anlayabiliyorum . Bende hiçbir hayvanı sevmem . Evde olsun istemem

Arkdaslar pardon yanlis konuya yazdim sile bilirlerse sevinirim yetkili arkdaslar yanlis tiklamisim konuyu

Canim zarar vermedigin surece hic sevmemen normal ki zaten onlarda seni sevmiyordur disarda gezerken dikkat edersen kafalarini kaldirip sana bakmazlar bile herkez dusuncesini yazmakta ozgurudur ama kiz burda babasinin hareketlerine sinirleniyor ve siz ayni yorumu yapiyorsunuz bence sizde konu sahibi arkdasin babasi gibi hayvani sevmektense etini sutunu yemeyi icmeyi seviyorsunuz

Benim babam hayvanlara cok merhametlidir ama kedileri asla eve sokmazdi. Cok katiydi bu konuda. Bir gun terkedilmis iki tane yavru bulduk dag basinda ve kiyamadik eve getirdik babamla. Once istemedi, soylendi, napicaz bunlari buyuyunce dedi, halida geziyolar vb diye balkonda bakmaya musaade etti. Balkondan iceri sokamiyorduk.

Bir sabah erken kalktim tesadufen, baktim balkonlu odanin kapisi kapali. Actim ki ne goreyim! Babam kalkmis, almis kedileri odanin icine, birini kucagina almis birini ayagina oturtmus, agucuk gugucuk yapiyor :))

O kedicikler uzun sure bizimle yasadi. Simdiyse kendi evimde yasiyorum, bir tane kedim var ve babam "bunu nufusuma alcam, en kucuk evladim benim" diyor

Umarim sizin babaniz da zamanlaboyle olur:)

Canim daha cok yeni oldugu icin dikkat ediyorsun ve su an kendini ona anne gibi hissediyorsun hevesin yeni ama biraz zaman gecsin o ninniler falan kalmaz canim cunku o seni anne olarak kabul edecek ve sen cocugun gibi kabul edeceksin ne kimseye laf ettirirsin nede bir insanin ters bir bakisina katlana bilirsin ohhoo ben kimlere neler demedim biri bi laf dese gelme o zaman evime bura da oglum yasiyo ve omru yettigince yasayacak rahatsiz oluyorsaniz gelmeyin diye kac kisiye dedim kimse cesaret edemez ona laf demeye ve sunu da soyleyeyim sana zaman gectikce bu sefer zaten evde rahat benim ki diyeceksin ve kendini disarlarda hayvan haklari icin mucadele ederken barinaklarda bulacaksin ve her gun evden cikarken dua ederken bulacaksin ben her gun evden cikarken dua ederim Allahim ne olur yaralanmis bir hayvan bi vicdansiz vururken falan karsima cikartma Allahim diye cunku kendimi cok iyi biliyorum asla frenliyemem kendimi sana diyecegim su an yasadiklarin daha baslangic unutma hayvan haklari sadece evimizde baktigimizla sinirli degildir sadece evimizdekinin hakkini korumak olmaz ama bu saydiklarimda bir anda olmaz sen farkinda olmadan bunlari yasarken bulacaksin kendini

kivvicim biliyor musun çok haklısınnn :44:
sana yemin ediyorum bu kediden sonra duyarlılığım daha da arttı elimde kedimin mamasını alıp sokaklardaki hayvanlara mama dağıtırken buldum kendimi
hatta derneklere bile üye olmayı düşünüyorum nasipse...
benim de eve arkadaşlarım geliyor kedim oyuncu ya zıplıyor falan korkuyorlar sinir oluyorum sanki benim kedim saldırgan bi şey ani hareket yaptıysa yaptı beğenmiyorsan gelme evime yani.
vallahi aynı mantık :)

ayyyy ne güzel yaa inşallah canım inşallah

Canım sabret zamanla kediye alışır ve sever. Hayvanlardan nefret eden biri olmadığı sürece zamanla alışacak ve sevecektir. Babanın üstüne gitme bak gör bir süre sonra kediyi nasıl sahiplenecek.

Canım sabret zamanla kediye alışır ve sever. Hayvanlardan nefret eden biri olmadığı sürece zamanla alışacak ve sevecektir. Babanın üstüne gitme bak gör bir süre sonra kediyi nasıl sahiplenecek.

ayy ağzından bal damlıyor canım inşallah yaa
evet hayvanları sevmiyor özellikle kedi köpeği çok saçma bulur beyfendi ama hep hayvan belgeseli izler küçükken de çobanlık yapmış yani hayvanların içinde büyümüş niye böyle anlamıyorum doğum günümde kahvaltıda bana kan kusturdu yani ters gitmiyim alttan alayım dedikçe daha da bağırıyor

Bak canim sende baslamissin ohhoo ben kimleri kovmadim oyle evimden benim oglum evimin bir bireyi oldugu icin onun da evde haklari var esim ve ben rahatsiz olmuyoruz kimsede olamaz ayrica onlarinda tipki bizim gibi her ani bir birini tutmaya bilir cok yumusak olan bir kedi vea kopek bir anda sinirlenip saldirgan da olabilir tipki bizler gibi ben oglumun neye ne tepki verecegini bildigim icin gelenleri yonlendiriyorum mesela ilk kez gelecek birisiyse eve girer girmez oglumla tanismak zorunda yoksa asla rahat birakmaz ve bir daha sokmaz eve ilk izlenim ilk gorus cok onemli onun icin ben apartmanin kapisina geldigim an baslar havlamaya yanimizda biri varsa hep derim iceri girer girmez yumusak bir sekilde canim nasilsin falan de ve seni koklamasina izin ver koklama merasimi kapidan girerken 2 dakika flan ama oturduktan sonra ara ara koklamayla bi 15 dakika olur sonra zaten daha yaklasmaz umursamaz bile ama gecengun erkek kardesim geldi birbirlerini cok severler ama ben yatak odasinda uzaniyordum kardesim odaya geldi tam yataga oturdu benim oglusum bir zipladi yerinden hirlaya hirlaya o yatak annesi ve babasinin yatagi kimse oturamaz hele annesi o yatakdaysa babasindan baska kimse giremez o odaya ve birsey diyim mi uyuyrken gece evde biri varsa ve bize seslense esime vea bana havlar hemen yani sus uyuyolar demek istiyo ama zaten kendisi bizi uyandiriyo o sekilde :)

inş. düzelir araları resmi varmı merak ettim kedişin

maşallah yaa ne kadar akıllı böcük oy oyy :) siz de çok iyi tanımışsınız köpeğinizi .. eve gelen misafir çok önemli işte kediyi köpeği bilip de gelmeli köpeği bi odaya kapatın ben korkarım dememeli çünkü o misafir ama köpek o evin bi bireyi ve orada yaşıyor böyle bi şeyi haketmiyor ama siz de taviz vermiyormuşsunuz ne güzel hep hayvansever bireyler çıkar karşınıza inşallah :)

inş. düzelir araları resmi varmı merak ettim kedişin

var olmaz mı :)

şöyle buyrun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…