Ne şanslı bir civcivki onu siz bulmuşsunuz...birde tesadüfe bakarmısınız sizde civciv besliyorsunuz...
ben hep derim,nedensiz bir şey olmaz diye..vardır bir hikmeti ...onu terkedenlere değinmeyeceğim bile...
Konunun tam yeri neresi bilmiyorum arkadaşlar umarım konu dikkatlerden kaçmaz.
Bugun sokakta yavru bir civciv buldum yağöur altında üşümüş aç ve susuz.
Bu hayvan mutlaka birileri tarafından alınmış ve şmdi bir şekilde sokakğa bırakılmış.
Onu kendi civcivlerimin tyanına aldım ana inanın bir süre kendine gelemedi.
Sizlerde isteğim çevremizdekile bir hayvan alırken bir kaç kez daha düşünmeye teşvik edelim arkadaşlar.
Eki Görüntüle 1062914 Eki Görüntüle 1062915
Ben bu insanları anlamıyorum. Resmen oyuncaklarla bir tutuyorlar sahiplendikleri hayvanları. Yazık günah can bu ya can.
Bu hayvan mutlaka birileri tarafından alınmış ve şmdi bir şekilde sokakğa bırakılmış.
Sizlerde isteğim çevremizdekile bir hayvan alırken bir kaç kez daha düşünmeye teşvik edelim arkadaşlar.
Bi laf vardır Hayvan sahiplenip daha sonra onu terkedenin yuvası bozulur diye ! Çoğu insanımız sahipleniyor ve ben buna bakamıcam deyip terkediyor o canlıların dili yok beni bırakma diyemiyorlar barınaklarda ne şekilde bakıldıkları da malum.
Lütfen bir kez daha düşünelim bir canlıyı sahiplenirken çevremizdekileri birkez daha düşündürttürelim. Bu ufacık civcivi de acımadan sokaklara atan insanları kınıyorumm
Hayvan hakları kanunu düzeltildi bildiğim kadarıyla artık yolda bulduğumuz terkedilmiş yarası olan sevimli canlılarımıza veterinerlerin acilleri ücretsiz bakmak zorunda
canım civciv sokaga atılacak bı hayvan degıl acaba kendılerımı bı yolunu bulup kactılar :26:
ahh canım ne kadar iyi kalplisin. bu kadar vicdansız insana karşı iyi insanları görmek sevindiriyor beni. hem senin de civcivlerin varmış tesadüfe bak, kardeş kardeş yaşarlar artık yavrucaklar
ne guze lbir sey yapmıssınız... hem davranısınız hem de bizi de bilgilendirdiginiz hatırlatmada bulundugunuz icin tesekkur ederim!
cocuklara oyuncak alır gibi evcil hayvan almayı bırakmak lazım.
eger amac baska bir canlıyla yakınlık kurması ve ona bakarak sorumluluk duygusunu gelistirmek ise ilk once ebeveyn olarak bu duyguyu gelistirmis olmalılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?