Hayvanlar!!!

En sevdigim hayvannnnn.
Annem kucukken bize alirdi heryaz. Hatta bi keresinde renkli renkli almistik pembe mor sari:)))) dairenin bahcesinde gezmeye cikardik.
Kocaman olmuslardi:)
Tavuk olunca koye transfer olurlardi.

hayvanları seviyorum,civcivler bebek gibi kokarlar.Tavukçuların erkek civcivleri katlettiğini biliyormuydunuz?ben öğrenince şok oldum ,çokda üzüldüm ve onları kurtaracak kudrette değilim

Oyyy onların o kokularını var yaaaaaa bititirim benn :)
Hayvanlara bayılıyorummmmmmmm :)
İnş ablam üniyi şehir dışında kazanırsa eve kediicik de alcam ama özellikle sokakta kalmış muhtaç bi kedicik olcak :)
Bir de neden katlettiklerini anlamadım canım ya
Bunu da ilk kez duydum ayrıca çok şaşırdım (

Son düzenleme:
En sevdigim hayvannnnn.
Annem kucukken bize alirdi heryaz. Hatta bi keresinde renkli renkli almistik pembe mor sari:)))) dairenin bahcesinde gezmeye cikardik.
Kocaman olmuslardi:)
Tavuk olunca koye transfer olurlardi.

Ben de çocukken beslediklerimle birlikte köye transfer olmuştum
hihihi

canım yanlış biliyor alabilirsin
şuanda bizim aldıklarımız tüm o satılan civcivler horoz erkek yani
tavuklarda yumurtalamak için fabrikalarda kalıyor satılanlar hep erkek
haaaaaa bak şimdi düşündüm evet satılanların hepsi alınmıyor sonuçta,evet dediğin doğru olabilir

Neden oluyor ki öyle bir şey, Ben anlam veremedim :26:

çok şirinlerr, nasıl bunların sokağa bırakırlar

çok şirinlerr, nasıl bunların sokağa bırakırlar

Vicdan yoksa bırakırlar
Canlarım ilk haftalarında o kadar ihtiyacları var ki sıcağa bu minnoşların,sarıp sarmalayıp uyutuyorum.
Dediğim gibi gerçekten bi süre kendine gelemedi bu yavru,kursağı da boştu
Ama şansı varmış ben de sanslı biriyimdir genelde o yüzden adını,adımdan (Meryem) yola çıkarak Meryoş koydum
Ya onlar uyumadan ben uyuyamıyorum,eve salıyorum bir kaka yapıyorlar kii sonra ben halıyı güzelce silmek zorunda kalıyorum,bazen bahceye çıkarıyorm yani civciv de olsa bakımı öyle kolay değil.
Ama en güzeli onları avuclarımda uyutuyorum hepsi en dibe girmeye çalışıyor kafalarını gömuyor totoları havada :):) rahatlarını bulunca sanki bi pamuk parçası gibi bütün halini alıyorlar çok çok çok tatlılar.

En kötü kader bu civcivlerin her yıl düzenli olarak 'bakım' adı altında satılıyorlar sürü ile ve açlıktan soğuktan bakımsızlıktan öluyorlar. Canlarının değeri 1 tl

Son düzenleme:
Ben de çocukken beslediklerimle birlikte köye transfer olmuştum
hihihi
Sendemi olmustun?? :))

Erkek civcivleri yem olarak ogutuyorlar ve malesef mikserin icine canli atiliyorlar. Videolari var nette

Seyyar lambalar gelisimine yardim ediyor. Hem isigindan hemde sicagindan yararlaniyorlar.
Biz genelde geceleri sicak su torbasi koyardik. Etrafina dizilip sarilir sekilde torbaya yatarlardi. Birde cik cik cik ince ince sesler varyaaa:)
Su icerken birbirinin kafasina basip bogulmalarina sebep olabiliyorlar, kendi aralarinda cok tehlikeliler yani.

Su anda cok kiskandim seni valla:)) bende civciv alabilmek isterdim.

Ayy kıyamam ben ona yaa ne kadar iyi etmişsinizz, çok haklısınız bir hayvan alırken onun bütün sorumluluğunun bilincinde olmalı insanlar..

Aman yarabbiii o ne sekerlik oyle sunlara bak sari sari:) ben de beslemistim ilk okuldayken sonra kuzenim dans edip ziplarken uzerine basmisti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde civcivim vardı :26: O kadar tatlı hayvanlar ki
İyi ki siz almışsınız. Örnek bir davranış

Petshoplara karşıyım, hayvanda olsa bir canlının satilması fikri çok acımasız.
Insanlar bir anlık heyecanla alıp bakamayıp sokağa terkediyorlar yada sevgililerine hediye alıyorlar ilişki bitince hop sokağa.
O satın aldıp sokağa bıraktıkları canlıların sokakta yasayabilme şansı çok az, ölüme terkediliyorlar.
Hayvan edinmek isteyenler barınaklardan edinse, petshoplar olmasa ne güzel olur.
Sizide duyarlılığınızdan ötürü tebrik ederim.

evet ben de giderdim köye :)
Sizim yöntem de iyimiş cnm :)
Ya ben o horozlar için çooook üzüldüm ((((((((

Aman yarabbiii o ne sekerlik oyle sunlara bak sari sari:) ben de beslemistim ilk okuldayken sonra kuzenim dans edip ziplarken uzerine basmisti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üzücü bi sonnnnnnnn,ama bu şekilde de ölen çok civciv var işkenceler çeşit çeşit gerçi o sanırım yanlışlıkla olmuş

Arkadaşlarrrr amma abarrtıın,atma falan diceksiniz ama bugun de terkedilen pembe bir civcivim oldu o da aç ve susuz ayrıca üşümüş tabi. Komşu almış bir hevesle bakamyınca getirdi bol bol uuyutup ısıttım ama az yiyor. Tek kalmış hiç bişy bilmiyor diğerleri de pembe diye mi artık bilmiyorum pembenin ayaklarını yemeye çalışıyor. Yani işim biraz zor

Kızlarr bu iş iyice çığrından çıkmış, kimbilir kaç tane civciv böyle ziyan oluyor acaba kuşçularda falan satışının yasaklanması için birşeyler yapılabilir mi?

Inanmiyorum yaa

Kesin cocuklarin hosuna gidiyor diye aileler aliyor cocugun hevesi bitince yalla disari.

Pembe olanla cok zor isin malesef onlarin rengini vermek icin oynama yaptiklari icin zarar goruyorlar ve yasama sanslari cok az malesef.
Ve buyuduklerinde cok ciliz tavuklar oluyorlar.

Aynen bir de ddiğerleri dışladı

Bakın arkadaşlar sadece sokakta ilk bulduğum ile sakin sakin duruyorlar diğerleri biraz daha büyük ya pembişi yemeye çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…