Hayvanlar!!!

Mundar etmisler hayvani ya suna bak. Boyle cocuklara guzel gorunsun diye boyuyolarmis rengarenk. Bence dogal halleri yeterince tatli zaten ne gerek var ayrica bu kimyasaldan dolayi omurleri kisalabiliyormus sonucta dogal dengesini bozuyolar hayvanlarin. Tavsiyem de canice olacak ama acaba uzerinde kullanilan boya cesidini ogrenip cikartmaya calissan ya da tekrar sariya boyasan kabul edebilirler aralarina :26: onlar da biz gibi iste farkli olani disliyolar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin gibi iyi insanlar oldukça, o tatlı civcivlere birşeycik olmaz. Bide malesef bu civcivleri boyuyorlar renk renk
Bi kac güne de ölüyorlar.

Boyamayı düşündüm ama daha bi zarar görür diye endişelendim ama şimdi onu böyle de kabul etmeye başladılar

Sanirim 2-3 sene once 9-10 yas komsu cocuklari bir kedi tutmus sokaktan oynuyorlardi.Bir tanesi almis evinden civcivini getirmis kedi yesin diye cok bagirdim.Annesi duydu gitti evine kurtuldu o anlik civciv.Maalesef pazarlarda bir kac liraya satiliyor cocuklara oyuncak yapiliyor.

Çok korkunç bu ya

kısss kıyamam ben bunlara bi sevsem ya benimde şuanda bi güvercinim var evde baktığım iyileşince özgürlüğüne kavuşucak bende birinin bahçesinde gördüm aldım kediler yemesin diye şimdi iyi bende hep derim yavru kediler yardıma muhtaç hayvanlar hep karşıma çıkar Allah biliyor çünkü kimin yardım ediceğini

minik güvercin de çok şanslıymış ama ne yazık ki pembe öyle olmadı değeri. Bir tl kimyasallar ile boyandı ve çocuklar için oyuncaktı sadece

neyseki bikaç gününü iyi yaşadı en azından

Evet geldiğinde buz gibi olmuştu neyseki diğer sokakta bulduğum kurtuldu bu arada darısı güvercinimizin başına ayrıca sizi de tebrik ederim hayvanlara merhamet eden insanlar böyle bi dunyada umut verici

Evet geldiğinde buz gibi olmuştu neyseki diğer sokakta bulduğum kurtuldu bu arada darısı güvercinimizin başına ayrıca sizi de tebrik ederim hayvanlara merhamet eden insanlar böyle bi dunyada umut verici

teşekkür ederim bide alışsa bana koynumda gezdirsem onu ama biraz yabani ilk getirdiğimde yazık birgörsen yeme suya nasıl saldırdı ağlicaktım azdaha

buda benim bebiş

Son düzenleme:
Ben de fotoğraf istesem mi istemesem mi çekinmiştim :26: umarım ayrılık zor olmaz çok tatlı ve tombiş bu ve geçici yuvası da güzel

evet bayağı iri erkek galiba iyileşsinde uçurayım onu çatımdan güzelce gitmessede gitmesin benim olur

insan hayvan besleyince hayvanla duygusal bağ kuruyor derdim hep ...
demekki öyle değilmiş yada bu civcivleri sokağa atanların duyguları yok ...
meryem tebrik ederim seni

insan hayvan besleyince hayvanla duygusal bağ kuruyor derdim hep ...
demekki öyle değilmiş yada bu civcivleri sokağa atanların duyguları yok ...
meryem tebrik ederim seni

Bence onları Can olarak görmuyorlar yani vican yok
Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…