Hayvanlar!!!

ekmegi bari robotta cekip galete gibi yapsalardı biraz.. yem de cok farklı birsey degil aslında. ama aclıktan öldügünü göz göre göre ekmege de devam edilir mi o civcivleri gormek adeta kısmetiniz gibi olmus, baskası gorse arkasını döner giderdi, cok şanslılar

Daha çok küçükken bir süre yem yedirmesi lazımdı
Bırakılacak gibi değil ki pamuk gibi

Yeri gelmisken sunu da belirteyim. Ingiltere'nin bir sehrinde neresi oldugunu hatirlamiyorum, civcivler canli canli kiyma makinesine benzer bir makinede imha ediliyor.

Yeri gelmisken sunu da belirteyim. Ingiltere'nin bir sehrinde neresi oldugunu hatirlamiyorum, civcivler canli canli kiyma makinesine benzer bir makinede imha ediliyor.

Off o kısma hiç girmeyelim
Dünyadaki bütün hayvanlar önumuze gelene kadar neler çekiyor

Çinde bir köpek restoranı videosu var ki izleyen kolay kolay kendine gelemez.

Son düzenleme:
Çok şanslı bir civcivmiş gerçekten. Bravo farkedip hemen almışsın görmeyebilirdin de.
İyi ki evde civcivlerin varmış. Zaten olmasaydı yanına arkadaş almak zorunda kalacaktın. Tek olduklarında daha çok öterler. Onlar birbirini sıcak tutar artık.

Çocukken civciv beslemiştim hasta bir civciv bulmuştuk kardeşimle annem ona yumurta karıp yedirmişti. Yanına birkaç tane daha arkadaş almıştık. Bahçemiz yoktu evde kolinin içinde kocaman olmuşlardı. Alanları daraldığı için bahçesi olan birine gönderdi annem. Çok üzülmüştüm çocuk aklımla

Aslında bir çocuğa verilecek çok güzel bir sorumluluktur bu. Bir canlıya karşı hassas davranmayı öğrenir. Eğitimi doğru şekilde verilirse çocuk çok güzel ilişki kurabilir civcivle. Ama tabi bunun için bilinçli ebeveyn şart.

En basitinden kullandigim kozmetik markalarini degistirdim, hayvanlar uzerinde test etmeyen markalar kullaniyorum. Bir sey yapamadigim halde icim onunla bile rahatladi. Yuzumde kan lekesi gormuyorum en azindan.

En basitinden kullandigim kozmetik markalarini degistirdim, hayvanlar uzerinde test etmeyen markalar kullaniyorum. Bir sey yapamadigim halde icim onunla bile rahatladi. Yuzumde kan lekesi gormuyorum en azindan.

Çok bilinçli bi davranış gerçekten içten bir şekilde tebrik ediyorum keşke herkes böyle biryerleden dikkat etmeye çalışsa.

Çok şükür bizim bahçemiz var o yüzden onlar hep benimle :)
Evet o yumurta olayını biz de yaptık ama düşününce tuhaf değil mi
böyle bir toplumda mı!!! ama keşke yani en azından merhametli olmayı da öğrenirlerdi.

bir arkadaş anlatmıştı. köyde küçücük bir çocuk civcivlerle oynuyormuş. elleriyle öldürüyor gülüyormuş. millet civcivleri elinden alacağına gülmüşler.. ay çok sinir olmuştum. öle büyüyen bir çocuğun katil olmasına şaşırılmaz...

Ben de apartmana ait bahçeye indirmiştim. Küçücük toprak alanda bir sürü solucanı löp löp yutmuşlardı :)
Yumurtadan çıkan bir canlıya yumurta yedirmek her zaman tuhaf gelir. Ama onlara çok iyi geliyor Allah'ın hikmeti işte
Doğada bazı hayvanlar yavrularının plasentasını yiyor yahu
Evet bu toplum sevmeyi hala öğrenir mi bilinmez ama en azından biz ve gelecekteki çocuklarımız var. Polyanna tarafım ağır basıyor bazen

Son düzenleme:

dnyada insanın insana merhameti bile köreldi zaten cnm ne kadar güçsüzse karşındaki o kadar acımasız oluyor insanlar.

Allah ıslah etsin,vicdansızlar...

Senden de razı olsun inşallah,Rabbim senin karşına çıkarmış resmen.

Çinlilere aklım ermiyor yakında insan da yiyecekler
Ve yedikleri canlıyı eziyet etmeden öldürmezlerse içleri rahat etmiyor sanki
Dünyanın her yerinde var bu kıyım ; Kanada'da foklar, Rusların tilki çiftlikleri, yunus katliamları ... kanı donuyor insanın, hepsi devlet eliyle yapılıyor ve kimse ses çıkarmıyor. Bizde de durum çok farklı değil, daha yeni Ankara'da bir inşaatta 300 köpek cesedi bulundu, canlı canlı gömülmüşler...
Çok acı var dünyada ve hayvanlar bundan en fazla nasibini alanlar. İnsana, küçücük çocuklara acınmayan bir dünyada hayvana ne kadar sahip çıkılır tartışılır tabi... Bir kaç gün önce Kars'ta ölen o minik yavru... İşkenceden kaçamayıp elimde can vermiş masumlar... Etrafıma baktıkça psikolojim bozuluyor artık ...

evet o yüzden aslında haber falan izlememeye karar vermiştim çünkü duysak da ne yapabiliyoruz ki?
Bence dunya daha önceden hiç şahit olmadığı derecede büyük vicdansızlıklara şahit oluyor bu dönemlerde.
ilk psikolojik atağım zaten bu olaylardan birine şahit olduktan sonra başlamıştı

Son düzenleme:

Bende uzak duruyorum, özellikle facebook vs.. asla kullanmıyorum, çünkü hayvan sever olduğumu bilenler onlarca resim ve video yolluyor, dayanamıyorum. Bundan yıllar önce yine Çinlilerin yaptığı bir eziyetin videosunu bilmeden açtım, ilk karede gözlerim karardı, iş yerinde bayılmışım, hayatımda hiç başıma gelmemişti bayılmak. O tek bir kareyi 10 yılı geçti hala atamıyorum aklımdan, uzak durmaya çalışıyorum haberlerden falan ama hiç duymadan da olmuyor. Hayvanlara dünyada fazlalık muamelesi yapılıyor, eziyet, işkence her daim var. Rabbim korusun hepsini diyorum ama galiba insanların onlarla sınavı bitmedi, sürekli dozunu arttırarak yok ediyorlar =((

Malesef haklısın cnm
bana da benzeri olmuştu işte bir yıl önce kadar ben de atamıyorum aklımdan

hayvanları seviyorum,civcivler bebek gibi kokarlar.Tavukçuların erkek civcivleri katlettiğini biliyormuydunuz?ben öğrenince şok oldum ,çokda üzüldüm ve onları kurtaracak kudrette değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…