Hayvanlı sirklere gitmeyin

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
lütfen arkadaşlar bu videoyu herkese gösterelim. ve çocuklarımızı bu sirklere götürmeyelim. sabah bu videoyu izledim. hala etkisindeyim.

bu büyük bir sorun aslında. yunus parkları ,bu tarz sirkler.
[video=youtube;gePTCo3oir0]http://www.youtube.com/watch?v=gePTCo3oir0[/video]

Çok doğru kesinlikle para kazandırmamak gerek bu zalimlere, arz talep meselesi gidilmezse bu tarz yerler kapanır. Buna ek olarak pet shoplardan hayvan edinilmemesi gerektigini düşünüyorum, çoğu petshop yemek su bile vermiyor o zavallılara kafesler pislenmesin diye. Duyarlı olmak gerek.

bu hayvanlara o gösterileri işte böyle dayakla öğretiyorlar. gerçekten gitmezsek bu yerler kapanır. duyarlı olmak şart.

asıl hayvan bu videodaki ve bunun gibi olan pislikler. onlara vuruldukça burada benim canım acıdı

çok kötü oldum

Asıl şeytan dedikleri insandır. İnsan kadar iğrenç başka bir canlı var mı şu dünyada?

Herkesin duyarlı olması şart. Çocuklarımızı böyle yerlere götürmeyelim!

iyi ki açtın bu konuyu okypete...
yaz geldi, şimdi her yerde böyle sirkler kurulur. bunları kapattırmak bizim elimizde.
birazcık duyarlı olsak yeter. şu hayvan yasasında sanırım türkiyede bu tarz gösterilere yasak geliyoor. yanlış bilmiyorsam tabii.

inşallah öyle olur ama hayvan hakları konusunda çok gerideyiz, insan haklarını bile koruyamadığımız için herhalde.

oda var. bu ülkede insan hayatı bile değersizken hayvanların yaşam hakkını savunmak çok uç kalıyor .
ama yinede biriileri bunu yapmak zorunda...

Son düzenleme:
gitmedim de gitmem de, ne de çocuklarımı ya da yakınlarımı götürürüm. videoyu izlemedim, çünkü ağlarım biliyorum ve etkisinden kurtulamam. yine de tahmin edebiliyorum.
ağzı olup dili olmayan canlılara eziyet eden, iki ayaklı şeytanlara zaten tahammülüm yok. sanki dünya sadece insanlara ait.

Son düzenleme:
Gitmiyorum kesinlikle. Her reklamını gördüğümde içim cız ediyor. İnsanlar acımasız o güzel hayvanlara nasıl kıyıyorlar bilmiyorum.

Bu yaşıma geldim daha hiç sirke falan gitmedim gitmem de. Yunus gösteri merkezlerinden ve bu sirklerden nefret ediyorum.
O fil o insancığı bir hareketiyle ezebilecek güçteyken bebekliğinden itibaren o kadar sindiriliyor ki kendi gücünü bilmiyor.

Hayvanat bahçesindeki hayvanlara da üzülüyorum ama en azından bunlar kadar işkence görmüyorlar. Onlara yapılan özgürlükten kısıtlama.

Video uzantısı bizde yasaklı site olduğundan izleyemedim ama daha önce biliyordum.
Bu hayvanlar çok uzun süre aç bırakılıyor. Buna benzer bir sürü bildiğimiz bilmediğimiz canilikleri var.
Gerçekten çok üzücü.

Bazen afişlerini görüyorum, Yakuplu civarına her yaz geliyor bu sirkler
Dolaşa dolaşa astıkları afişlerin üzerine yazılar yazıyorum insanlar gitmesin diye, bir kişinin bile dikkatini çeksem kar
Çok yoruldum hayvanların çektiği eziyetten....

Ben de nefret ediyorum böyle gösterilerden ,özellikle yunusların yaptığı
Yazık günah ya ,ne acılar çekiyorlar,sanki oyuncaklarmış gibi bizleri eğlendirebilmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…