Hayvanlı sirklere gitmeyin

Acımadan nasıl vuruyorlar
Dünyada o kadar acımasızca şeyler yapılıyor ve engelleyemiyoruz belki bilmeden de olsa ortak oluyoruz
Ben kendimi o vuranlar kadar olmasa da acımasız biri olarak göruyorum bu yüzden
Bakıp içimin acıması neye yarar ki anca psikoljimi bozuyor zaten.

Videoyu izlemedim çünkü az çok neyle karşılaşacağımı biliyorum , yüreğim dayanmıyor böyle görüntülere.
Maalesef bunu , bir çok konu gibi sadece bir kaç sene evvel öğrendim ((( Sadece sirk değil ki ,çok fazla alanda hayvan zulmü var .

Hayvanların şov aracı olarak kullanıldıkları hiç bir etkinliğe gitmiyorum , 3 kuruşta olsa finanse etmem asla . Gerçi bedava da olsa gitmem .
Çevreme de sürekli söylüyorum ama herkes ayni vicdani hassasiyeti taşımıyor.

Sabah sabah içim oyuldu nasıl bir zulümdür bu ben zaten asla ne hayvanat bahçesine ne sirklere ne de böyle havuzda yunuslu balinalı gösterilere gitmişimdir.gidenleri de uyarırım hatta.havuzda mutlu neşeli gibi yüzen o yunuslara neler yapıldığını kimse bilmiyor.Allah belalarını versin şu zavallıları doğal ortamlarından alıp neler yapıyorlar

böyle şeyleri izlemeyi sevmiyorum, izlemiyorum.
ama böyle bir başlık açtığınız için çok teşekkür ediyorum. Herkesin farkındalığı bol olsun..

Kesinlikle bu konuya katılıyorum hayvanlı hiçbir sirke çocuğumu götürmeyi asla düşünmüyor ve insanların bu konuda duyarlı olmasını diliyorum.

Gitmedim asla gitmem vede evimde kaz tüyü yorgan bile kullanmam.Hayvanlar hiçbir işkenceyi haketmiyor...

Videoyu izleyemedim, dayanamıyorum çünkü. İnsanoğlunun vahşiliğinin sonu gerçekten yok. Hiçbir zaman gitmedim bu sirklere, ürünlerinin hayvanlar üzerinde yapılan deneylerle üretildiğini bildiğim firmaların ürünlerini de kullanmıyorum. Hayvanlı sirklerin kapatılması ve petshoplarda kuş ve balık harici hayvan satışının yasaklanmasıyla ilgili bir yasa tasarısı vardı. Keşke onaylansa...

Of yok izleyemem mümkün değil böyle bi hatayı hamburger markalarının et üretim tesislerinde mi ne çekilmiş bi video vardı onu izleyerek yapmıştım.Hayvanlara yapılan işkencenin haddi hesabı yoktu

hayvanları oyuncak gibi kullananlar a da gelsin bu.. minicik abrdakta beta balığı yasatanlara
civcivleri kutuda besleyenlere köpekleri kedileri kafese mahkum edenlere....

Acıya dayanmak mümkün değil.. ama bir de bilmediğimiz çaresizlik var. Kaç kişi buna eğiliyor peki?
Kışın yiyecek bulmakta zorlanan guruplar halinde gezen köpeklerden kaçıyoruz da aç olabileceklerini düşünüyor muyuz acaba?
Peki yazın su bulmakta zorlanan dilsiz varlıklar için herkes kapısının önüne bir tas su koysa hem doğal dua almış olur hem de vicdanını besler..

hep nefret etmişimdir böyle sirklerden. böyle sirklere param geçmesin vebalini almış olurum diye korkarım hep. en cani varlık insandır zaten.

vıdeoyu ızlemedım ızleyemıyorum boyle vıdeoları malesef.ama neler oldugunu tahmın edebılıyorum.ne yazıkkı merhametsız vıcdansız pislik bunları yapanlar
2 ay once esım sırk gelmış kızımızı göturelım çok sever dedı tabıkı kabul etmedım.hayır sırklere karşıyız kızımız hayvan sevgısını onları severek oğrenecek boyle hayvanların acımasızca egıtıldıgı sırklerle degıl dedım ve konu kapandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…