- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
Bir kere tavsani kafeste baksan bile gunun belirli saatlerinde disarda serbest gezmesi sart bunlar hoplayan ziplayan hayvan sonucta eviniz bahceli degilse hayvancik omrunu balkonda yada evin bir kosesinde kafes icinde geciremezyemek konusuna gelince oncelikle kuru ot ve ozel tavsan yemleri var gunluk mutlaka bunlardan verip arada atistirmalik olarak marul ,havucgibi sebzeler verebilirsin ama sakin tek basina sebzeyle beslenmesin ishal olup olur zavalla:18
eynir kabina su koydum demissin ama benden sana tavsiye yeme icme kaplarini mumkun oldugunca porsalen yada demir tarzi seyler sec hatta evin icinde salmaya kalkarsan cok cok dikkatli ol zira kemirgen hayvan olduklarindan televizyon,Telefon kablosu ve buna benzer ne Kadar tehlikeli sey varsa kemirmeyi pek sever kendileri
o peynir kabinida kemirirse midesine gidebilir Allah korusun
bence sen annenin porselen takimindan simdilik bi kase cal ama ona birde su kabi edinmen lazim cunku tavsanlar kedi kopek gibi kaptan degil Boyle biberon tarzi bi siseden diliyle iterek su icerler
ayyy cok uzun oldu sanirim yani anliycan tavsan bakmak zor is
haaa bide icerde bakarim diyede guvenme kakalari ne Kadar sorunsuzsa cisleride bir o Kadar kokulu ve rahatsiz edicidir
sanirim annen seni tavsanla beraber balkona atabilir
![]()
Çok teşekkür ederim bilgiler baya işe yarayacak. :) Biberon var evde. Onla içebilir mi acaba su? Bir de ne kadar vermek gerek yiyeceklerden onu da bilmiyorum. Çok fazla yeyip ishal olmasın diye yanına iki yaprak marul koydum. Bir de internette okudum bayat ekmek, kurabiye falan yemeyi çok seviyormuş. Onlardan vereceğim şimdi. Porselen kap işi tamamdır. Çay tabağından içebilir mi suyu? Çünkü bu kap zaten sonradan biraz derin gibi geldi. Belki içemez oradan.