Hazır Cevap 😊

Helal olsun.
Çocuktan çocuğa fark ediyor dedikleri bu olsa gerek.
Daha hiçkimse ikisiyle yalnız başına dışarı çıkmadı, çıkamaz.
Her çocuğa dikkat edecek 1 yetişkin gerekiyor bizde.
Asansöre bile binmek olay, tam bineriz biri fırlar çıkar, öbürünün peşine gitsen asansördeki kapı kapanıp başka yere gider falan filan😂
Ama helal olsun.
Tabii ki çocuktan çocuğa değişir bir durum . Kimi tek çocuk bir orduya bedel olur . Kardeşler bile birbirinden huy olarak farklı .

Kızlar Merhaba
Son zamanlarda çevremdeki bazı kişilerin çocuklarımla ilgili (bence anlamsız) sorularına artık bir cevap bulamıyorum . Sen bunlara nasıl bakıyorsun , ay ikisine nasıl yediriyorsun , ay ikisini nasıl uyuttun , yok ikisini nasıl parka götürdün , yok nasıl dr a götürdün vb. bir ton manasız soru . İlk defa sorana bi sözüm yok idare ediyoruz diyorum ama her adımımızda soru yağmuruna tutulmak artık hoş gelmiyor. Benim çocuklarım şu anda çalışmıyorum tabii ki her işlerini ben yapacağım. Zaten ben baktığım için kendi yemeklerinin çoğunu kendi başına yemeye çalışan , saatlerinde kendi yataklarında uyuyan çocuklar çok şükür. Her yere güle oynaya gidip geliyoruz , benim çocuklarım bana yük değil, diyorum yok yine aynı saçmalamalar . Yardım etmek için de değil öyle olsa gelmeyi teklif ederler ya da bizi de çağır derler. Şaka gibi gelicek size ama gerçekten durum bu. Artık okkalı susturacak bir cevap arıyorum kadınlar klubünün harika kadınlarından yardım bekliyorum .
Aman boşverin ne derse desinler benimkilerin de yaş aralığı azdı her yere birlikte gittik sorun da yaşamadım beni dinliyorlar dışarda
Öyleki ikisi yetmedi mayısta aramıza üçüncüsü gelecek daltonlar gibi gezeriz artikk

Ya bizde de oluyor yaramazlıklar ama işte sorana su bile içemedim ya da başka olumsuz bir şey demek istemiyorum. Sanki o zaman çocuklarımı şikayet ediyor gibi oluyor. İçmeyebilirim yemeyebilirim ne olacak bu benim için sıkıntı değil ki 😊
Ben bazen çok bunalıyorum gerçekten anlatıyorum da ama yapacak bir şey yok. Küçükler çünkü 😊

Ben dördüz olarak dünyaya gelmişim sizden kat kat fazla soruyla karşılaşan annemi düşünün. Şu yaşımıza geldik hala soran var şaka gibi. Annem geçti gitti önemi var mı şimdi bunun der ya da ne kazandıracak bu sorunun cevabı sana diye sorar

Niye bunu dert olarak görüyorsunuz ki, gururlanın bence.

Ben de bazı arkadaşlarıma allah yardımcın olsun, ben tek çocukla zor başediyorum diyorum mesela.

Kötü niyetle söylenecek şeyler değil ki. Peş peşe doğup büyüyen 2 çocuğa bakmak zor genel anlamda. Biz çok eğleniyoruz diyip geçin.

Hatta benden daha zor durumda olanlar var . Ben sıcacık evimde çocuklarımla oturuyorum , hava güzelse parka çıkıp oynayıp geliyoruz . Ben de anlamadım ki istenen cevabın ne olduğunu 😀
Herkesin işi gücü çok sen nasıl rahat bakarsın, nasıl şikayet etmezsin :D

Tabii ki çocuktan çocuğa değişir bir durum . Kimi tek çocuk bir orduya bedel olur . Kardeşler bile birbirinden huy olarak farklı .
Bana sürekli ‘ay yazık değil mi büyüğe, bekleseydin, ömrün heba olacak ya da ikisi bir büyür ne güzel’ gibi saçma sapan, acaba sordum mu fikrinizi dediğim yorumlarla karşılaşıyorum.

Siz de konuşana ‘siz beceremiyor olabilirsiniz, ben çok da güzel bakıyorum endişelenmeyin’ deyin gitsin.

Ben dogurdum ben bakiyorum hayirdir siz mi bakcaksiniz derim herhalde. Baska sebeplerle cok soru soran 3 bin mi aliyorsun 5 hin mi vs diye zorlayan bit akrabama kazaniyorum yiyorum cok merakliysaniz insanlarin parasina size maas bordromu gondereyim demistim ama cocuk olunca bilemedim :)

Ikiz hamilesiykm,nasil bakican diyene yapmasi bikdigjm gibi bakmasini da bilirim,benim sorunum diyorum ,

Back
X