Anket Hazır çorba'mı? el emeği'mi

hazır çorba'mı,ev yapımı çorba'mı??

• Ankete Katılan
    181
erkekten ziyade ben sevmiyom hazır çorbaları çok ama çok nadir bulundurum mutfağımda.onuda kendi usulümce pişririm. kokusu felan hoşuma gitmiyor. :19:

hzır corbayı bnde yemem kımsede yemez bzde
el emegı gıbısı varmıııııııı

keske yapmasını bılsem... tabıkıde el emegı :)) evledndıgımden berı 3 kere kendım yaptım onunda bırı tuttu ıkısı tutmadı :66::66::66::66::66: ah ahhh annemin sıcacık corbaları :))

Valla arkadaşlar tabiiki tercihim ev yapımı.ama hazır çorbayı biçok erkek sevmez,ev yapımı tercih ederler eeeeeeee tabiiiki karşınızdaki adam evde yemek yiyosa akşamları kıymet bilir yokkkk dışarda yaşıyosa zatennn ne anlar ha ev yapımı ha hazırrr.ÜSTELİK ÇOK SAĞLIKSIZZ ŞÖYLE OLCAK ŞİMDİ MERCİMEK ÇORBASI YADA ŞEHRİYELİ TAVUK ÇORBASI ALLAHHHHHH:))))))

Ev yapımı çorbalar daha güzel.
Ama hazır çorbayı da seviyorum ben. Özellikle kremalı mantar :128:

Hazır çorbalar lezzetli ama sağlıksız diye duyduğum için bizim eve hazır çorba girmez. :)

bazen çok dar zamanlarda gerekli olablir diye sadece kremalı mantar bulunduruyorum evde
fakat kızıma hiç hazır çorba vermedim vermem
hiç bişey yoksa un çorbası yaparım :)

Hazır çorbalardan nefret ederim, hele bir gün bekledikten sonra jölemsi bir hal alıyorlar ya, midem bulanıyor o görüntüden. Hem tatları da asla ev çorbası gibi olmuyor, baharatla boğulmuş, yavan bir tat... Sağlığa zararlarını saymıyorum bile. Biz kullanmıyoruz, kimse kullanmasın bence. :45:

Bizde hazır çorbada bişer ama ev çorbalarının tadı başkadır.ezogelin,mercimek ohh mis valla.Hazır çorbalar sağlığa zararlı tabikide ama onca yediğimiz zararlı şeyin yanında bu küçüück kalır gibime geliyo

Bizde hazır çorbada bişer ama ev çorbalarının tadı başkadır.ezogelin,mercimek ohh mis valla.Hazır çorbalar sağlığa zararlı tabikide ama onca yediğimiz zararlı şeyin yanında bu küçüück kalır gibime geliyo

bencede msele margarin çok yiyioruz türk milleti olarak.herşeyi aşırı kaçırıyoruz.hazır çorba bunların yanında bişey değil

Hazır çorbaların tadı bir garip. Mesela mercimek, mercimek gibi değil. Ezogelin, ezogelin gibi değil. İçinde kimyasal birşeyler olduğu belli.

Back
X