Anket Hazır çorba'mı? el emeği'mi

hazır çorba'mı,ev yapımı çorba'mı??

• Ankete Katılan
    181
öğrencilik zamanımdan beri hazır çorbalaradüşmanım gına geldi. el emeğinin tadı daha bir enfes:56:

Her ikisi de, çünkü hazır çorba da olsa içine cok şey eklerim. Olduğu gibi hoşuma gitmiyor, yaptığım her yemeğe hazır corba da olsa birşeyler katmak isterim.

Bir çok arkadaşım hazır çorbadan nefret etmelerine rağmen kase kase içmiştir. :34:

Hazır çorbaların sağlıksız olduğunu düşündüğüm için pişirmiyorum.El emeği çorbaların tadı bamabaşka oluyor.Annemin çok değişik çorba tarifleri vardır.Anne çorbası pişiriyorum.

Hazır çorbayı yapımı pratik olduğu için yada tadı hoşuna gittiği için pişirenler olabilir bişey diyemem ama çocuklara hazır çorba yediren anneler görünce çok sinirleniyorum.

eğer çok yorgunsam hazırı varken niye uğraşıyım ama bi işim yoksa el yapımı :)

Çok güzel hazır çorbalar var artık binbir çeşit hemde, el emeğiyle yapılan çorbanın vitamini daha bol ve daha sağlıklı geliyor bana her zaman. Ama arada bir hazır çorbada içilir.

bunca senelik forumcuyum, dahi anlamındaki de yi kesme işaretiyle ayıranları çok gördüydüm ama soru eki mi yi kesme işaretiyle ayıranı hiç görmemiştim. aşıyoruz kendimizi tebrikler.

el emeginin yeri baska acelem oldunda hazirda yapiyorum bazen ALLAHtanki esim bu konuda anlayisli

Back
X