Hazir degilim

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Gercekten bosanmayi hakeden bir partnerim var. Dayaklari affedemem. Ardimdan tum sirlarimi en ozellerini dahil etrafa yaymasini affedemem. Tum cevremin, ailem dahil herkesin "gercekten adam degil, adam seni psikolojik olarak bitirdi, sifirin altina cekti" "yaptigi serefsizlikleri gormuyor musun?" diye surekli yalvariyorlar bana.
dava acildi, durusma gunu belli. ama ben bosanmaya hazir degilim.
herkes yalvariyor sakin vazgecme salakligini yapma diye. ama ben bosanmaya hazir degilim. ailem yanimda tam destek, yalniz da degilim ama aklim cok karisik. nasil atlaticam bu sureci?

Boşanmaya hazır değilim derken, hala sevdiğinizden bahsediyorsunuz herhalde.
Bu yaşadıklarınızı siz ona yapsaydınız sonuö ne olurdu, bir düşünün.
Bence hemen hazır olursunuz...

Ne yaptı tam olarak eşiniz? Hangi sırları saçtı ortaya? Yaş kaç? Detay verirseniz daha doğru yorumlar alırsınız

Aklınızı karıştıran nedir? Boşanmak için bütün geçerli sebeplere fazlasıyla sahip olduğunuzu görüyorsunuzdur herhalde. Hala seviyorum filan demezsiniz umarım.

Sanki ön bilgimiz var gibi yangından mal kaçırır gibi anlatmışsınız konunuzu.boşanmak istemiyorsanız çözüm yolları bulmaya çalışacaksınız hem siz hem eşiniz.terapi olabilir ya da bir süre ayrı evlerde yaşayıp durumu görebilirsiniz.ama anladığıma göre işin içinde dayak da var bunun da telafisi yok tabi.

Eski konularınıza baktım sizin kendinize saygınız yokmu aşkımdan gebersem böyle bir insana dönüp bakmam peki hazırmısın tekrardan tekme tokat dövülmeye

Onca şeyden sonra koşa koşa dava açmanız lazımdı .

Ha hala hazır değilim diyorsanız ,bir gün sizi öldürmeye kalkar amacına ulaşır bu süreçte o zaman mecburen bitmiş olur merak etmeyin .

Belirli periyotlarla aynı konuyu açıp durmuşsunuz. Uslubunuz hep hayalkırıklığı... Bence siz de iyi değilsiniz. Çok sevmişsiniz ve sonunun böyle olması psikolojik buhrana sebep olmuş. Size kızamıyorum destek almanız şart.
Konuya istinaden, sakın ama sakın barışmayın.

Belirli periyotlarla aynı konuyu açıp durmuşsunuz. Uslubunuz hep hayalkırıklığı... Bence siz de iyi değilsiniz. Çok sevmişsiniz ve sonunun böyle olması psikolojik buhrana sebep olmuş. Size kızamıyorum destek almanız şart.
Konuya istinaden, sakın ama sakın barışmayın.

psikolojik destek aliyorum ama bunalimin dibindeyim....yasadigim travmayi, bu buyuk askin bitmesini beynim kabul etmiyor

psikolojik destek aliyorum ama bunalimin dibindeyim....yasadigim travmayi, bu buyuk askin bitmesini beynim kabul etmiyor

Büyük aşk falan yok ortada öncelikle beyniniz bunu kabul etsin. Siz büyütmüşsünüz sadece bu aşkı kafanızda. “Eşinizin zerre umrunda değilsiniz ve sizi sevmiyor!!! “ Acı gerçeklerin tokat gibi çarpılması lazım suratınıza ki ayılabilesin.

Dünyadaki tek erkek eşiniz değil. Bu bağımlılıktan kurtulup hayatın ve yaşamın güzellikleriyle tekrar tanışmanız gerekiyor. Melankolik olmuşsunuz. Size hakettiğiniz değeri verecek birileri mutlaka vardır ve karşınıza çıkacaktır.

Oy oyyy:işsiz:
Madem hazır değildin ne diye dava açtın

Barışacağınız adamlarla ya yüz göz olmayın,ya da yüz göz olduktan sonra geri dönmeyin

Back
X