Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnsallah begeneyim de mutlaka eklerim telefondan resim yukleyemiyorum yarin da begendigim gelinligi buraya atarim muhtemelen hazir degil ozel dikim internette bir blogda gordum. Siz de fikrinizi soylersiniz:) ama o gelinligi bulabilecegimi sanmiyorum
Yardimokeanoss00, post: 36859473, member: 421127"]
İnsallah begeneyim de mutlaka eklerim telefondan resim yukleyemiyorum yarin da begendigim gelinligi buraya atarim muhtemelen hazir degil ozel dikim internette bir blogda gordum. Siz de fikrinizi soylersiniz:) ama o gelinligi bulabilecegimi sanmiyorum [/QUOTE]
Yardimci olurum sonuna kadar:)
Yardimokeanoss00, post: 36859473, member: 421127"]
İnsallah begeneyim de mutlaka eklerim telefondan resim yukleyemiyorum yarin da begendigim gelinligi buraya atarim muhtemelen hazir degil ozel dikim internette bir blogda gordum. Siz de fikrinizi soylersiniz:) ama o gelinligi bulabilecegimi sanmiyorum
Bu gelinliği bir fotoğrafçının blogunda gördüm. Kendi diktirmiştir diye düşündüm. Keşke bulsam nasıl severek giyerim :) Nişanlığımın üst tarafına biraz benzer olacak ama olsun inşallah bulurum yavaştan annemle çıkıp bakalım madem :)