Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Tarama yaptıracağım canım bizde karaciğerden vefat eden çok fazla genetik geçişliymiş o yüzden yağlanma içinde kilo vermem gerekli işte
Anladım canım erken önlem almış olacaksın iyi düşünmüşsün. İşte her şeyin ucu beslenmeden geçiyor ya. Bende kolesterol korkusundan diyet yapıyorum işte. Zayıf birinde de kolesterol olabilir bu arada. Ama sağlıklı beslenmek başka bir boyut

Evet kuzum herşey sağlıklı beslenmek ten geçiyor. Hareketsizlik falan çok etkiliyor. Kolesterol kilodan öte yemekle içmeye alakalı diye biliyorum. Şu sağlıklı beslenmeyi oturtursak çok güzel olacak

Kızlar sizde de siteyi kullanırken siyah bir sekme çıkıyor mu? Stake.com diye bir site. Dikkat bağlantınız gizli olmayabilir saldırganlar bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir yazıyor

Günaydın

Bu haftam cok yogun gececek.
Oglumun sureci planlanacak.
Yarin belediye ile toplantimiz var. Telefon gorusmelerim var zaten bol bol.

Sürekli guclu gorunmekden de cok yoruldum.
Dun mental olarak Baya cöküsteydim
Bu yoğunlukta geçecek canım oğlun da iyi olsun da Allahın izniyle. Bir kafa izni lazım sana. Bu yaz bir yerlere gider misiniz

Bu yoğunlukta geçecek canım oğlun da iyi olsun da Allahın izniyle. Bir kafa izni lazım sana. Bu yaz bir yerlere gider misiniz
Hic bilmiyorum . Planda birsey yok oglumun durumundan dolayi. Onunda 26sinda MR i var
11inde benim kontrolrum var. Triodlerimde ki nodul buyudumu diye.
Geçen sene biopsi yapilmisti iyi huylu mu kotu huylu mu diye.
Buyudu gibi hissediyorum ben.

Hic bilmiyorum . Planda birsey yok oglumun durumundan dolayi. Onunda 26sinda MR i var
11inde benim kontrolrum var. Triodlerimde ki nodul buyudumu diye.
Geçen sene biopsi yapilmisti iyi huylu mu kotu huylu mu diye.
Buyudu gibi hissediyorum ben.
Belki de sana öyle gelmiştir. Ki büyüdüyse bile ilaçla düzelecek artık hep kontrol altında olacak. Anneminde var canım. Bir şeylerin üstünde düşündükçe stres yükleniyoruz bende öyleyim. Daha olmadan olacak kaygısıyla bugünden mutsuz oluyorum. Bugünü kaçırıyoruz o zaman. Bir stres yapılacaksa o güne bırakmak lazım. Her şeyin başı inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…