Geçmiş olsun canımKızlar daha rahatsızım halsizlik falan var pek giremiyorum buraya kusura bakmayın
Anladım canım erken önlem almış olacaksın iyi düşünmüşsün. İşte her şeyin ucu beslenmeden geçiyor ya. Bende kolesterol korkusundan diyet yapıyorum işte. Zayıf birinde de kolesterol olabilir bu arada. Ama sağlıklı beslenmek başka bir boyutTarama yaptıracağım canım bizde karaciğerden vefat eden çok fazla genetik geçişliymiş o yüzdenyağlanma içinde kilo vermem gerekli işte
Anladım canım erken önlem almış olacaksın iyi düşünmüşsün. İşte her şeyin ucu beslenmeden geçiyor ya. Bende kolesterol korkusundan diyet yapıyorum işte. Zayıf birinde de kolesterol olabilir bu arada. Ama sağlıklı beslenmek başka bir boyut
Başımı yastığa koyar koymaz daha kötü oluyorum desem inanır mısınız gezmem gerek kendimi saldigim gibi kötü oluyorumGeçmiş olsun canım. Yine de leslie yapmışsın bu şekilde. Biraz dinlensen belki daha çabuk toplarsın
Merhabalar
Sabah kahvaltıda 2 yumurta ile sahanda yumurta,12 zeytin,1 dilim peynir,1 dilim ekmek,
Arada 3 tane susamlı galeta,
Akşam yemeğinde 1 kaşarlı pide yedim.
Su:2 lt. oldu.
Chocolita
Adımlarım az, gün sonunda paylaşayım.
İyi akşamlar.
Doktora git bugun mutlakaBaşımı yastığa koyar koymaz daha kötü oluyorum desem inanır mısınız gezmem gerek kendimi saldigim gibi kötü oluyorum
Heyyo31 Mayıs Yıldızlar Ligi Şampiyonu
Arrietty_ (-1.451)
Eki Görüntüle 3599568
Tebrikler canım muhteşem sonuç
Benim yüzdem de -0.850 'ydı. Ama ligi almaya yetmedi. Arri sol kroşeyle güzel bir giriş yaptı
️ 2 gün dokunulmazlık hakkın var ️
Ödül kullandığında menü bildirimi beklemiyorum canımHeyyo
Bu dokunulmazlik ne oluyordu
Boy ve hedef kiloyu da yazar mısınızGünaydın 62 gibi görünüyor kilom basladik
Ozaman dün ü ödülden sayalimÖdül kullandığında menü bildirimi beklemiyorum canım
Boy ve hedef kiloyu da yazar mısınız
Yok bende cikmiyorKızlar sizde de siteyi kullanırken siyah bir sekme çıkıyor mu? Stake.com diye bir site. Dikkat bağlantınız gizli olmayabilir saldırganlar bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir yazıyor
Bu yoğunlukta geçecek canım oğlun da iyi olsun da Allahın izniyle. Bir kafa izni lazım sana. Bu yaz bir yerlere gider misinizGünaydın
Bu haftam cok yogun gececek.
Oglumun sureci planlanacak.
Yarin belediye ile toplantimiz var. Telefon gorusmelerim var zaten bol bol.
Sürekli guclu gorunmekden de cok yoruldum.
Dun mental olarak Baya cöküsteydim
Tamam canımOzaman dün ü ödülden sayalim
Hic bilmiyorum . Planda birsey yok oglumun durumundan dolayi. Onunda 26sinda MR i varBu yoğunlukta geçecek canım oğlun da iyi olsun da Allahın izniyle. Bir kafa izni lazım sana. Bu yaz bir yerlere gider misiniz
Belki de sana öyle gelmiştir. Ki büyüdüyse bile ilaçla düzelecek artık hep kontrol altında olacak. Anneminde var canım. Bir şeylerin üstünde düşündükçe stres yükleniyoruz bende öyleyim. Daha olmadan olacak kaygısıyla bugünden mutsuz oluyorum. Bugünü kaçırıyoruz o zaman. Bir stres yapılacaksa o güne bırakmak lazım. Her şeyin başı inan kiHic bilmiyorum . Planda birsey yok oglumun durumundan dolayi. Onunda 26sinda MR i var
11inde benim kontrolrum var. Triodlerimde ki nodul buyudumu diye.
Geçen sene biopsi yapilmisti iyi huylu mu kotu huylu mu diye.
Buyudu gibi hissediyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?