Adım yarışına girmek isterseniz adımları ekran görüntüsüyle atabilirsinizBugün 10.237 adım atmışım
Ben yemekhanede yiyorum sabahları kendim hazırlıyorum salatalık peynir
İnşallah EKG cihazı mı ne verdi haftaya gel tak bir gün boyunca onunla gezmem gerekiyor ertesi gün tekrar cihazı hastahaneye götürmem gerekiyor nasıl birşey hiç anlamadımİnşallah canım ya bir şey çıkmaz
Biliyorum onu. Kalbin de sorun var mı diye bakacaklarİnşallah EKG cihazı mı ne verdi haftaya gel tak bir gün boyunca onunla gezmem gerekiyor ertesi gün tekrar cihazı hastahaneye götürmem gerekiyor nasıl birşey hiç anlamadım
Ailemizin genelinde damar tıkanıklığı var dedim gel onu takalım dedi demez olaydımBiliyorum onu. Kalbin de sorun var mı diye bakacaklar
Demlenmis çay olsaydı hazır gözlerine iyi gelirdi hemencecik alırdı acısınıBiber doğradım bir tanesi acıymış. Onun suyu gözüme sıçradı. Ellerimden çıktığını düşünüp gözlerimi yıkadım. Bütün göz eklendi mi. Yanıyorum
Denizde çok kalori yakıyor insan. Biz akşamları yürüyüşe çıkıyorduk.Kızlar bugün hem diyet dışıyım hem de adımım az ama 5 saat denizdeydik
Ayy çok kötü olur geçmiş olsun.Biber doğradım bir tanesi acıymış. Onun suyu gözüme sıçradı. Ellerimden çıktığını düşünüp gözlerimi yıkadım. Bütün göz eklendi mi. Yanıyorum
İyi geceler pazartesi menüm
Be yemekhane de çıkan ne varsa onu yiyorum sabah işe iki dilimkasar oerynir bir tost ve salatalık yedim
Adım yarışına girmek isterseniz adımları ekran görüntüsüyle atabilirsiniz
GünaydınBe yemekhane de çıkan ne varsa onu yiyorum sabah işe iki dilimkasar oerynir bir tost ve salatalık yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?