Günaydın. Bol kalorili bir gün oluyorGünaydın arkadaşlarım rakibelerim nasılsınız iyisinizdir inşallah
Bu çok ince hesap olmuş.Bu diyet işi tam matematik. Bu hafta 3 günlük diyet dışı 5 000 kalori aldırdı bana toplamda. Bazal metabolizmam hariç.
1 kilo zaten 7000 kalori ediyor. 77.80 ken 79.40 dım 2 gün önce. Bu hafta kilomu en azından sabit bulabilmek için 2 gündür buna uygun kalori açığı çıkarıyorum. Böyle gidersem cumartesi sabit yine 77.80 gelicem. Bir şey değişmemiş gibi görünse de büyük çabayla gelecek. Tek bir şey yersin diyet dışı, bir de 10 şey yersin. Ayarını bilmek lazım. Yoksa böyle terrrtemiz 1 hafta geriye atar insanı
Geçmiş olsun. Acil şifalar.Memlekete giderken büyük kaza geçirdik .kızlar belli bir süre yazamayacagim bacağım incindi. Dönücem geri kendinize iyi bakin
Başınız sağolsun.Amin çok sağol _Chocolita önce amcam vefat eti yengemin haberi yoktu yoğun bakımda idi iki hafta sonra öğrenince pıhtı atı beynine bir gün sonra o vefat eti çok kötü günlerdi iki kuzenim evlerinde şuan kırık falan var yarım kaldı ikiside
Acil şifalar olsun inşallahHayırlı akşamlar kızlar ilk sayfa cok güzel olmuşellerine saglık Chocolita
YArın ameliyatım var ( diz nekroz) spor yapamam ama bir kaç güne ögün paylaşımlarına başlarım inşallah
Düşünmeden konuşmuş maalesef.Dün akşam bir rüya gördüm öyle zayiflamistim eşime anlatım anca rüyanda görürsün zaten dedi benim moral sıfır sıfır sıfır
Bizleri anlayamayan bir erkek daha. Benim de bir arkadaşımın doğumgününde koca bulamayıp evde kaldın denmişti bir erkek tarafından. kızcağız çok üzülmüştü. Düşünmeden konuşuyorlar gerçekten.Erkeklerin bu konuda empati yapamadığını düşünüyorum
Önce kendi göbeklerine, kellerine baksınlar.
Biz onları her halleriyle seviyoruz, değil mi?
Ayy kusuruma bakmayın kızlar, celallendim.
Bana da işyerinde erkeklerden "densiz" bir arkadaş, diğer hanım arkadaşlar bana "balık etlisin" deyince, "son zaman balina gibi oldun biraz" demişti, şapşal.
İnan bildiklerinde insanlar önümüze daha çok diyet dışı koyup yedirmeye çalışıyorlar. Ben artık midem rahatsız falan diyorum. O zaman ısrar etmiyorlar en azından.Ne anlar onlar. Hiç tınlamayın. Kendilerine baksınlar dediğin gibi.
Bir de M madambitter şimdi böyle bir çabamız var ya yanlarında çok bahsetmesek daha iyi. Hassasiyetimizi biliyorlar yorum yapma hakkı buluyorlar kendilerinde. Bırak zayıflayınca kendi görsün yorum yapacağı varsa o zaman yapsın. Bazen bende dayanamıyorum söylüyorum şu kadar kilo verdim bu kadar kilo verdim. Sonra kızıyorum kendime. Zaten gerekli moral motivasyonu buradan sağlıyoruz. Ne başardığımızı nasıl başardığımızı biliyoruz. Bize de bu yeter️
Bir günde rüyamda seni kaslı maslı gördüm diyeceksin. Sonra da anca rüyamızda görürüz diyeceksin. Kendisine baksın herkes.Boşluğuma denk geldi bende anlattığıma pişman oldum nereden bileyim bunu desin "anca rüyanda görürsün" düşmana söylenmez
Ayy vallahi buna çok güldüm yiitee.. bide benimki göbekli falanDüşünmeden konuşmuş maalesef.
Bizleri anlayamayan bir erkek daha. Benim de bir arkadaşımın doğumgününde koca bulamayıp evde kaldın denmişti bir erkek tarafından. kızcağız çok üzülmüştü. Düşünmeden konuşuyorlar gerçekten.
İnan bildiklerinde insanlar önümüze daha çok diyet dışı koyup yedirmeye çalışıyorlar. Ben artık midem rahatsız falan diyorum. O zaman ısrar etmiyorlar en azından.
Bir günde rüyamda seni kaslı maslı gördüm diyeceksin. Sonra da anca rüyamızda görürüz diyeceksin. Kendisine baksın herkes.
Bu haftaya güzel bir giriş yapsaydım tadından yenmezdiGünaydın. Bol kalorili bir gün oluyor
"Bir gün de rüyamda seni kaslı maslı gördüm. Ancak rüyamızda görürüz." süpermişDüşünmeden konuşmuş maalesef.
Bizleri anlayamayan bir erkek daha. Benim de bir arkadaşımın doğumgününde koca bulamayıp evde kaldın denmişti bir erkek tarafından. kızcağız çok üzülmüştü. Düşünmeden konuşuyorlar gerçekten.
İnan bildiklerinde insanlar önümüze daha çok diyet dışı koyup yedirmeye çalışıyorlar. Ben artık midem rahatsız falan diyorum. O zaman ısrar etmiyorlar en azından.
Bir günde rüyamda seni kaslı maslı gördüm diyeceksin. Sonra da anca rüyamızda görürüz diyeceksin. Kendisine baksın herkes.
Şu yazın bi tadını çıkaramayan benim galiba su yüzü görmedimMerhabalar,
Sabah 30 dakika yüzdüm. (Akıllı bilekliğimi egzersize ayarlamayı unutmuşum.)
Türk kahvesi içtim.
Öğlen 1 kaşarlı tost yedim ve buzlu çay içtim.
M madambitter Dilerim en kısa zamanda fırsat bulursun canım.Şu yazın bi tadını çıkaramayan benim galiba su yüzü görmedim
M madambitter Dilerim en kısa zamanda fırsat bulursun canım.
Allah sağlık versin. Kaza sonrası iyileşme sürecinde idin;değil mi? Nasılsın, daha iyi misin? Çok geçmiş olsun tekrardan, Allah korumuş.
Ben ilk defa bu sene rahatım biraz. 26 sene çalıştım, yeni emekli oldum, çok şükür günleri saymıyorum artık. Çalıştığım dönemde tatile gidince sayılı gün çabucacık geçiverirdi. 2 günü yolda geçerdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?