Ooo süpersinGünaydın kızlar. (Başlangıç 59.6)
12 temmuz c.tesi 58.3
Bugün:56.7
(Son 2 kilonun Yüzdesi: %2,74)
Evet canım + varsa yüzde almıyoruz. Canını sıkma. Tatilde ortama ister istemez uyuluyor dikkatli de olsan ödem tutmuş olabilirsinMerhabalar,
21 Temmuz, Pazartesi günü,
Kilom:103,8 kg
Geçen haftaya göre tartıda artı geldim.
+550 gram
Böyle olunca yüzde hesaplamıyorum, değil mi?Chocolita
Eki Görüntüle 3619826
Yaa bilmiyordum.görmedim onu. Haha. Ay seni de etiketlemeyi unutmuşum.Ooo süpersino iradeden bu sonucu bekliyordum zaten
Keşke özelden atsaydın ama dün etiket yapmıştım grup yıldızları tartıları özelden atar ki kazanan süpriz olsun
Cnm liste mi verdiGünaydın kızlar
Diyetisyen de Çarşamba akşamı 82.2 çıkmıştım ödem vardı galiba cumartesi günü tekrar diyetisyen kontrolüm var 80 görmek istiyorum artık
la canım + varsa yüzde almıyoruz. Canını sıkma. Tatilde ortama ister istemez uyuluyor dikkatli de olsan ödem tutmuş olabilirsin
İnşallah görürsün canım. İçtiğimiz ilaçlarda etkiliyor. Moral bozmaya hiç gerek yok. Bol su hareket. Diyet dışı yapılacaksa peşine uzun açlık yapmak iyi oluyor. Tartıya çok yansımıyor bunu fark ettimGünaydın kızlar
Diyetisyen de Çarşamba akşamı 82.2 çıkmıştım ödem vardı galiba cumartesi günü tekrar diyetisyen kontrolüm var 80 görmek istiyorum artık
Hoş geldin yitecim
Boy 165Merhaba günaydın
Pazartesi günü tartı fotoğrafıyla boy ve hedef kilo yazarak katılabilirsiniz
Evet canım uygulamaya çalışıyorumCnm liste mi verdi
Cocom-0.906
Lotusum çok teşekkür ederimEvet canım uygulamaya çalışıyorum
Cocomsen bu işi çözdun sana böyle devam edip hedef kilona ulaşacaksın bu azimle tebrikler güzel kadın
Sağolasın canım. Darısı hepimizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?