- 23 Temmuz 2025
- 38
- 53
- 3
- 26
teşekkür ederimgündür araştırıyorum ne yalan söyleyeyim böyle açıklayıcı akıcı yazan bir yer gormedim hiç bir yerde denk gelemedim çok teşekkür ediyorum dikkate alacağım
Erkeklerin bu konuda empati yapamadığını düşünüyorumDün akşam bir rüya gördüm öyle zayiflamistim eşime anlatım anca rüyanda görürsün zaten dedi benim moral sıfır sıfır sıfır
Dün akşam bir rüya gördüm öyle zayiflamistim eşime anlatım anca rüyanda görürsün zaten dedi benim moral sıfır sıfır sıfır
Ne anlar onlar. Hiç tınlamayın. Kendilerine baksınlar dediğin gibi.Erkeklerin bu konuda empati yapamadığını düşünüyorum
Önce kendi göbeklerine, kellerine baksınlar.
Biz onları her halleriyle seviyoruz, değil mi?
Ayy kusuruma bakmayın kızlar, celallendim.
Bana da işyerinde erkeklerden "densiz" bir arkadaş, diğer hanım arkadaşlar bana "balık etlisin" deyince, "son zaman balina gibi oldun biraz" demişti, şapşal.
Şu insanların şerrinden Allah'a sığınırımErkeklerin bu konuda empati yapamadığını düşünüyorum
Önce kendi göbeklerine, kellerine baksınlar.
Biz onları her halleriyle seviyoruz, değil mi?
Ayy kusuruma bakmayın kızlar, celallendim.
Bana da işyerinde erkeklerden "densiz" bir arkadaş, diğer hanım arkadaşlar bana "balık etlisin" deyince, "son zaman balina gibi oldun biraz" demişti, şapşal.
Boşluğuma denk geldi bende anlattığıma pişman oldum nereden bileyim bunu desin "anca rüyanda görürsün" düşmana söylenmezNe anlar onlar. Hiç tınlamayın. Kendilerine baksınlar dediğin gibi.
Bir de M madambitter şimdi böyle bir çabamız var ya yanlarında çok bahsetmesek daha iyi. Hassasiyetimizi biliyorlar yorum yapma hakkı buluyorlar kendilerinde. Bırak zayıflayınca kendi görsün yorum yapacağı varsa o zaman yapsın. Bazen bende dayanamıyorum söylüyorum şu kadar kilo verdim bu kadar kilo verdim. Sonra kızıyorum kendime. Zaten gerekli moral motivasyonu buradan sağlıyoruz. Ne başardığımızı nasıl başardığımızı biliyoruz. Bize de bu yeter️
Üzülme sen düşünerek söylememiştir. Erkeklerin espri anlayışı işte boş boğazlık etmişBoşluğuma denk geldi bende anlattığıma pişman oldum nereden bileyim bunu desin "anca rüyanda görürsün" düşmana söylenmez
M madambitter "sen de mi Brütüs" demek lazım vallahiBoşluğuma denk geldi bende anlattığıma pişman oldum nereden bileyim bunu desin "anca rüyanda görürsün" düşmana söylenmez
Aslında esirgememek lazım onlar nede olsa hiç esirgemeden söylüyor
Çok şükür canım nasılsın peki?Selam kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Şükür bugun evimdeyim .3 ay spor yapmam yasak sadece fizik tedavi egzersizlerim ve hafif yürüyüş
Ben yoktum bir ara pek birşeyden haberimde yok geçmiş olsun rahatsızlığın neydiSelam kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Şükür bugun evimdeyim .3 ay spor yapmam yasak sadece fizik tedavi egzersizlerim ve hafif yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?