Eki Görüntüle 3622864
Yüzde 0.18
Chocolita
Vere vere 100 gr vermişim. Kendime göre çabalamıştım aslında. Demekki daha çok çabalamam lazım.
Tek mesajla herkese cevap verilmiş yiiteeNice 8 ağustoslara dilediğin kiloda girersin inşalah.
İnşallah
Maşallah süper eksin vartebrikler
Tebrikler
Ödemdir bence.
İzinden dönen biri için iyi bence
Aynen. İzinde iken 57 58 59 arası gidip geliyorum. İzinden döndüm 56 55 arası gidip gelmem lazım. İnşallah 52 leri de görürürz
Akşam kaçırmasan kesin ekside olurdun. +150 de ödemdir bence vermişsindir.
Ya Olacak ya olacak başka çaresi yokDün gardrobumu düzenledim. Giyilmeyecekleri ayırdım. Bazı elbiselerim hiç olmadı. Çünkü onları aldığımda 52 kilo idim.Şimdi azim ettim onları giyeceğim. Sabah ilk defa yulaf yedim. Hiç de sevmem. Bakalım. Öğlende az yiyeyim. Zaten bugün midem de kötü. Bu arada bugün 2 hafta önce beni sıkan pantolonu giydim, beni hiç rahatsız etmedi. Şükür.. Çabalayıp yapacağız. Sürekli kendime az ye bol hareket et diyorum.
Ahahah . Bu ben. Ben de öyleydim. Azmettim hedef 53. Hatta diyete başladığımda bir şortum vardı kapanmayan 2 hafta sonra o kapandı. Tünelin sonunda ışık var yani. O kıyafetleri verme kimseye. Sen giyersinDün gardrobumu düzenledim. Giyilmeyecekleri ayırdım. Bazı elbiselerim hiç olmadı. Çünkü onları aldığımda 52 kilo idim.Şimdi azim ettim onları giyeceğim. Sabah ilk defa yulaf yedim. Hiç de sevmem. Bakalım. Öğlende az yiyeyim. Zaten bugün midem de kötü. Bu arada bugün 2 hafta önce beni sıkan pantolonu giydim, beni hiç rahatsız etmedi. Şükür.. Çabalayıp yapacağız. Sürekli kendime az ye bol hareket et diyorum.
Bazen duraksama olur sıkma canınıEki Görüntüle 3622864
Yüzde 0.18
Chocolita
Vere vere 100 gr vermişim. Kendime göre çabalamıştım aslında. Demekki daha çok çabalamam lazım.
Evet bir mola gibi oldu bana uzun süre kısıtlayıcı yapınca. Şimdi yine döndüm diyetime+200 hiçbir şey değil canım bu hafta çözersin
Can sıkmak yok yola devam daha yeni izinden döndün. Yeni başlıyor gibi düşün
Tamamdır canımChocolita mümkünse Ağustos ayı için izin almak istiyorum kaptanım. Burada diyete uymam çok zor oluyor.
Denizkenarında yediğim ürünler güvenilir olsun diye, bu ara kaşarlı tost yemeyi tercih etsem iyi olacak. (Kalabalıklaştı buralar, salata vs. iyi yıkanır mı, köftesi iyi olur mu çok emin olamıyorum sahilde yerken.)
Doğumgünüm de Ağustos ortasına doğru, 50. yaşgünümde diyetdışı olacağım.
Akşamları da misafirlikte dondurma vs ikramı oluyor. Yesem bi türlü, yemesem bi türlü.
Yüzerek egzersizime ve yerken porsiyonlarıma dikkat edeceğim elimden geldiğince.
Ağustos'un ortasında tekrar iğne olacağım,menopoz öncesi 20şer gün süren adetlerim sonrası, bu iğneyi vermeleri gerekti.15 Mayıs'tan bu yana regl olmadığım için de çok şişim. Tartı da çok sağlıklı sonuç vermiyor bu nedenle diye düşünüyorum.
Armincim etiketlediğim mesajlara cevap vermedin gördün değil miEvet bir mola gibi oldu bana uzun süre kısıtlayıcı yapınca. Şimdi yine döndüm diyetime
Bende aksi gibi hiç ara beden pantolonum yok. Hepsi 32 beden zayıfladığım zaman aldıklarım. Kilolu halime göre almak istemedim mecbur kalayım diye. Beli lastikli pantolonlardan 2 tane almışım nasıl bir inat. Şimdi eskilerin birine girip mutlu olamıyorumAhahah . Bu ben. Ben de öyleydim. Azmettim hedef 53. Hatta diyete başladığımda bir şortum vardı kapanmayan 2 hafta sonra o kapandı. Tünelin sonunda ışık var yani. O kıyafetleri verme kimseye. Sen giyersin
Yaparsın canım. O kadar yılın içinden 2 ayı ayırsan tamamsın be. Sen yaparsın.Dün gardrobumu düzenledim. Giyilmeyecekleri ayırdım. Bazı elbiselerim hiç olmadı. Çünkü onları aldığımda 52 kilo idim.Şimdi azim ettim onları giyeceğim. Sabah ilk defa yulaf yedim. Hiç de sevmem. Bakalım. Öğlende az yiyeyim. Zaten bugün midem de kötü. Bu arada bugün 2 hafta önce beni sıkan pantolonu giydim, beni hiç rahatsız etmedi. Şükür.. Çabalayıp yapacağız. Sürekli kendime az ye bol hareket et diyorum.
Ben adım atayım yarın başlasam bugün misafirlerim var baya kalabalıkOğlumun beklerken güncellemeleri de yapmış oldum.
Haftalık Denge Egzersizi
Ben
armin83
M madambitter
3 gün 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersiz yapalım kızlar
Ağustosa girişimiz muhteşem olsun
Bu hafta atağa geçelim
Aylık Sonuç
Pembe Lotus -3.75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?