Baktım da senin daha önce kilon 85 lerdeymiş martta falan.nasıl yapmıştın. Tekrar gidersin o kilolara
Her yerden köşeye sıkıştırmışsın kendiniGünaydın kızlar. Bakalım 1 haftanın sonuçlarını bugün alalım. Ben bir grupla cumadan cumaya tartılıyorum. Bir de bugün olunca haftasonu abartmadan geçiyor
Günaydın canımİlk tartı resmi benden olsun canlargünaydın hepinize
Çocuk hastalanınca onunla ilgilendim sürekli şehir dışına çıktım baya bı saldım kendimi tekrardan eski kiloma döndüm ve hiç mutlu değilimBaktım da senin daha önce kilon 85 lerdeymiş martta falan.nasıl yapmıştın. Tekrar gidersin o kilolara
Çok sıkı bir diyete girdim sıfır ekmek hamur işi yedim ve bolca lesli yaptimBaktım da senin daha önce kilon 85 lerdeymiş martta falan.nasıl yapmıştın. Tekrar gidersin o kilolara
Aslında fazla bir şey yok bunlarda. Sebze de var .Herkese bolll eksilerdün son anda yediğim nane yüzünden inşallah ödem tutmamışımdır. Menüyü de yazayım
Dün misafirleri kumpirciye götürdük. Kahvaltı niyetine kumpir yedim. Pek bir şey koydurmadım içine. Şekersiz içecek. Akşam yoğurtlu ıspanak yağsız yedim. İçinde bulgur köftesi de vardı. Köfteleri seçtim az yedim
Bugün bana gelecekler yemeğe.
Geceden tatlı yaptım. Tencerenin dibinde kalanı yedimama 1 kase çıkmıştır o dipten. Son ana kadar her şey iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?