Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Ben bu mesajları yeni gördüm evler ayrı ama altlı üstlü saygı duyuyorum büyüklerim ama eskiden kaynanam bunu yapardı bize çektirir der durur bende mi desem sende bize çektiriyon dayanacaz eşimin hatırına sayiyorum artık

Eşim çok karşı iki ay olmadi yeni evimize tasinali aile apartmanı tabi ben şimdiden böyle oldum daha ne kadar dayanmaya çalışacam onu test edeceğim

Valla kv tek olsa neyse 3 görümcem var onlar kaynaklık eder oldu yaşlarını tam bilmiyorum biri 38 biri 36 biri de 26 galiba gladyatör gibiler maşallah

Bugünkü menüm Sabah kahvaltısı bir kase yoğurt salatalık biber çörek otu karıştıp yedim limonlu su galiba 3 bardak içtim
Öğele yemeğim kapak dolması kabak delisi olduğum biraz kaçırdım 4 bilemedim 7 tane yedim üstüne limonlu su tekrar içtim 3 litre su kendimce bi Leslie yaptım aklımda kalanlar ile telefon kapalıydı eletirikler olmadığı için adım yok inşallah akşamdan takacağım şarja yarından sonra Chocolita adımları atacağım

Selamm kızlar. Akşama kadar evde iş yap , yemek hazırla derken dışarı çıktık orda çılgınlık yapıp bugünü kendime ödül yaptım. Geçen haftasonu çığırından çıkmamışcasına
Bu yüzden yarın tek öğün balık yemeği düşünüyorum.

Sabah 2 yumurta ve yeşillik ve labne
Öğlen protein kurabiyeler
Akşam kıymalı kabak(sogan salça falan yok. Suyla )
Kaçamaklar zero, patates kızartması, tiramisu ve kabak çekirdeği
Chocolita

Eklentiler

• 1000272892.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000272865.webp
    81,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000272801.webp
    106,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000272763.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000272762.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 4
İyi akşamlar
Bugün zordu.
Oğlumla yine bakırköy yolundaydık
Dışarıdan yedik. + dondurma
Akşam da 3 üçgen karpuz
Yarım dilim peynir
1 dilim sucuk
1 yumurta yedim
Diyeti bozmuş hissetmiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20250802_032704_Pedometer Step Counter.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…