Sen 86 dan düştün di mi. Her hafta yol katediyorsun-1,565
Geçen haftanın ödemi de var bunun içinde. Yarım Kilosu yağdan kalanı ödem
Cocom bu hafta sadece iki gün spor yapmadım Bir gün kaçamak yaptım morelim bozulduSadece ödem gibi duruyor. Bu hafta güzel ödem atarsın hep buna yönelik beslen canım. Yağ + ödem çok güzel eksi gelir. Canını sıkma. İnsan kendinin doktorudur sen bilirsin zaten
Tebrik ederim canım ne güzel ya 75li rakamları görmek-1,565
Geçen haftanın ödemi de var bunun içinde. Yarım Kilosu yağdan kalanı ödem
Aşırı morelim bozuldu daha dikkatli olacağım bu hafta aralarda pirinç bulgur pilavı yedim bı günde kaçamak oldu sonuca bakBaya su tutmuş olabilirsin. Yağ ve protein i arttırarak, karbonjidrqtı azaltarak ödem atarsın. Karb lar vücutta sağlam su tutar
Omega 3 almadıkça vücutta iltihaplar oluşuyor.Aşırı morelim bozuldu daha dikkatli olacağım bu hafta aralarda pirinç bulgur pilavı yedim bı günde kaçamak oldu sonuca bak
Listedeysen atmalisin uyarı cezası oluyor diye biliyorum sonuç artida olsa atiyoruz bak bende artiyim haftaya telafi ederizChocolita ben artıyim valla hiç atmasam 84 e çıkmışım
Aramıza hoşgeldin aşırı motive ediyor grup ben 90 dan 82 ye kadar indimMerhaba arkadaşlar beni de grubunuza alır mısınız. Tek başıma uğraştım ama motivasyonu sağlayamıyorum. Sizinle daha güzel kilo vereceğimi düşünüyorum. Adım Aylin 45 yaşındayım.
Ne kadar güzel kilo vermişsin. Tebrik ediyorum seni. İnşallah bana da iyi gelirAramıza hoşgeldin aşırı motive ediyor grup ben 90 dan 82 ye kadar indim
Eki Görüntüle 3622864
Yüzde 0.18
Chocolita
Vere vere 100 gr vermişim. Kendime göre çabalamıştım aslında. Demekki daha çok çabalamam lazım.
Ben de 27 günde yaklaşık 4 kilo verdim. Benim boylarda 4 kilo farkediliyor. Grup olmasa çoktan bozduydum. Bir gaza geliyor insanAramıza hoşgeldin aşırı motive ediyor grup ben 90 dan 82 ye kadar indim
Farketmemişsindir. porsiyon kontrolü olmamıştır belki. Bazen benim de oluyor. O da su tutmuştur hücreler
Çok güzel. Haftada 1 kg olur. Harika. Tebrikler.Ben de 27 günde yaklaşık 4 kilo verdim. Benim boylarda 4 kilo farkediliyor. Grup olmasa çoktan bozduydum. Bir gaza geliyor insan
Farketmemişsindir. porsiyon kontrolü olmamıştır belki. Bazen benim de oluyor. O da su tutmuştur hücreler
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar göndersin inşallahBen tartıyı unuttum tamamen.Canım çok sıkgın kemoterapilere baglı premenopoz durumu yasıyorum 15 16 günde bir regl oluyorum.İlaçlar hormon yüklemeleri koşturmaca bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?