Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

-0.853
Geçen haftaya göre verdim. Ama aldığımı verdim aslında. Böyle olunca tam sevinemiyor insan. Hepimiz yaşamışızdır. 2 hafta önce 75 ken verebilseydim şimdi 73 olabilirdim. Ama sabır işi. Arada + da gelicez. 2 hafta rötarlı yine 75 im. Bu haftaki diyet önemli

Eklentiler

• 20250818_103751.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 0
Yine avantajlısın. Üstüne koymamışsın. Ödem atmak bazen bir kaç günü buluyor.

Iyiyim çok şükür bebişle uğraşmaya devam ben de diyete başladım. Gelip menülerinize bakıyorum arada ne yiyeceğimi bilemiyorum 155 boyumla 75 kiloyum
Yerim seni Bebişin sağlıkla huzurla büyüsün inşallah Senin gibi tatlı bir bebişin olmuştur kilo da olacak o kadar. Biraz dikkatle geçer gider

O başlarken olur da sonrası için çok ütopik geliyor bana. 80 den fazla olsan belki. Bence sağlıklı olan haftada 1 kilo vermek
Bencede hiç 2 kiloya çıkamadım ki zaten. Bir kilo da çok iyi bir rakam ayda 4 yapıyor şimdiki haftaları ben düzene girmek için adım olarak görüyorum bu hafta spora da baslaidm inşallah daha güzel sonuç alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…