Aslında yaklaştıkça zorlaşıyor ve uzuyor. Planım bu hafta 53 lerde olmaktı. Baktım olmayacak 54 yaptım planı. O da olmadıHarikasın canımhedefe çok yaklaştın
Eki Görüntüle 3631459
Günaydın
Geçen hafta 79 .7
Bu hafta 79.2
Fark -500 Gr
Daha güzel bir sonuç beklerdim ama sağlık olsun
Chocolita
Yok ben çabuk ulaşamıyorum insülin direncim var çok az gidiyor bu hafta çok sıkı diyet yaptımBuda güzel bu kadar verdiysen istediğin kiloyla çabuk ulaşırsın
GünaydınEki Görüntüle 3631459
Günaydın
Geçen hafta 79 .7
Bu hafta 79.2
Fark -500 Gr
Daha güzel bir sonuç beklerdim ama sağlık olsun
Chocolita
Ağır ama ilerleyen olması daha sürdürülebilir. Zaten az kaldıAslında yaklaştıkça zorlaşıyor ve uzuyor. Planım bu hafta 53 lerde olmaktı. Baktım olmayacak 54 yaptım planı. O da olmadı
Diyetisyenim haftada iki kilo bekliyorGünaydın
Yarım kilo eksi 1 hafta için gayet iyi aslında. Ben geçen aydan beri 1 kilo verdim.
Bir de yüzdeni alayım canım
İğne öneriyorlar direnci olanlara. Hem de iştah kesiyor. Tahlillerden sonra aslında düşük dozla başlayabilirsin dr kontrolündeYok ben çabuk ulaşamıyorum insülin direncim var çok az gidiyor bu hafta çok sıkı diyet yaptım
O başlarken olur da sonrası için çok ütopik geliyor bana. 80 den fazla olsan belki. Bence sağlıklı olan haftada 1 kilo vermekDiyetisyenim haftada iki kilo bekliyor
Iyiyim çok şükür bebişle uğraşmaya devam
Yine avantajlısın. Üstüne koymamışsın. Ödem atmak bazen bir kaç günü buluyor.-0.853
Geçen haftaya göre verdim. Ama aldığımı verdim aslında. Böyle olunca tam sevinemiyor insan. Hepimiz yaşamışızdır. 2 hafta önce 75 ken verebilseydim şimdi 73 olabilirdim. Ama sabır işi. Arada + da gelicez. 2 hafta rötarlı yine 75 im. Bu haftaki diyet önemli
Yerim seniIyiyim çok şükür bebişle uğraşmaya devamben de diyete başladım. Gelip menülerinize bakıyorum arada ne yiyeceğimi bilemiyorum 155 boyumla 75 kiloyum
Sana bebiş fotiki attımYerim seniBebişin sağlıkla huzurla büyüsün inşallah Senin gibi tatlı bir bebişin olmuştur kilo da olacak o kadar. Biraz dikkatle geçer gider
Evet kullanıyorum ilaç zaten 3 ay falan olduİğne öneriyorlar direnci olanlara. Hem de iştah kesiyor. Tahlillerden sonra aslında düşük dozla başlayabilirsin dr kontrolünde
Bencede hiç 2 kiloya çıkamadım ki zaten. Bir kilo da çok iyi bir rakam ayda 4 yapıyor şimdiki haftaları ben düzene girmek için adım olarak görüyorum bu hafta spora da baslaidm inşallah daha güzel sonuç alirimO başlarken olur da sonrası için çok ütopik geliyor bana. 80 den fazla olsan belki. Bence sağlıklı olan haftada 1 kilo vermek
Geçmiş olsun espim. İnsülin direnci kalıcı değil diye biliyorumEvet kullanıyorum ilaç zaten 3 ay falan oldu
Evet evet inşallah ilaç kullanınca geçecek teşekkür ederim canımGeçmiş olsun espim. İnsülin direnci kalıcı değil diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?