- 30 Ocak 2017
- 15.466
- 202.469
- 598
Nick çok tanıdık. Daha önce profillerde konuşmuş olabilir miyiz?Zamanla rayına oturtacağım inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nick çok tanıdık. Daha önce profillerde konuşmuş olabilir miyiz?Zamanla rayına oturtacağım inşallah canım
Olabiliriz :) diyet topiklerine de çok takılıyorum benNick çok tanıdık. Daha önce profillerde konuşmuş olabilir miyiz?
Cnm haklısın. Baktım diğer gruba eklemişim . Hemen kopyala yapıştır yapıyım.
Pin markasının soğuk çayları var tatlandırıcılı çok masum değil ama koladan daha sağlıklıdır :) tavsiye ederimCumartesi menüsü
Kahvaltı yok
Ara öğün sütlü kahve
3 kare bitter çikolata
Akşam yemeği
İçli köfte
Misafir vardı spor yapamadım
Sekersze uyamadim kola içtim
Chocolita
Ay ben bu hafta temizlik düzen gezmeler derken hiç spora vakit ayiramadim inşallah yeni hafta daha başarılı olurBende aynıyım canım. Haftaya tam gaz devam edicem. Yeşil Tabak haftasına giricez biliyorsun. Tabağın yarısı yeşil sebze olacak. Bu salata da olabilir yeşil sebze yemeği de olabilir
Yeşil tabağın da büyük faydası olacaktır mutlaka yarın herkes pazaraBende aynıyım canım. Haftaya tam gaz devam edicem. Yeşil Tabak haftasına giricez biliyorsun. Tabağın yarısı yeşil sebze olacak. Bu salata da olabilir yeşil sebze yemeği de olabilir
Merhabalar. Bu süreçte mümkün olduğunca paketli gıda tüketmemek lazım inan hiçbir birbirinden sağlıklı değil. Ama bazen de insan sağlıksız şeyler istiyor tamamen kısmak doğru olmuyorPin markasının soğuk çayları var tatlandırıcılı çok masum değil ama koladan daha sağlıklıdır :) tavsiye ederim
Menüyü resim olarak paylaşabiliyor muyuz ?Nick çok tanıdık. Daha önce profillerde konuşmuş olabilir miyiz?
İstersen paylasabilirsinMenüyü resim olarak paylaşabiliyor muyuz ?
Salata yedim umutluyumKızlaaaar nasılsınız
Haftayı bitirmek üzereyiz ama ben bu haftadan güzel dönüşler alamadım kendim için sizlerde durumlar nasıl ?
Evet resim olarak paylaşabilirsin. Sadece diyet dışı öğün olursa resim paylaşmıyoruzMenüyü resim olarak paylaşabiliyor muyuz ?
Allah utandırmasınYarın tartı günü️
Herkese bol eksiler kızlar
Aynı zamanda yeşil tabak haftasına giriyoruz. Alışveriş yapmayı unutmayalım
Bol bol salata yicez
15 Eylül Yıldızlar Ligi
️
Pembe Lotus
️
![]()
D u t
Pembe Lotus ️
D u t tartıları özelden göndermeyi unutmayalım. Bakalım lig nasıl olacak bu hafta. Bol şans
Bakalım canım. Haftaya sıfırdan gibi düşünelimAllah utandırmasınpek umutlu değilim ama
![]()