Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Daha düşünmedim. Ama aç kalcam o küçük alana ne koyarsam onunla artık. Çorba olabilir
Ben bromel'in şurubu almıştım ya size demiştim influencerlar çok öneriyor hızlı kilo verir duruyor diye tam 2 hafta oldu kullanalı ama kilo vermem hızlanmadı bilginiz olsun kızlar

Oy senin sevincini yerim ne güzel oluyor dimi. Bir şeylerin doğru gittiğini anlıyorsun kendin için seviniyorsun aslında

Merhaba bnde dahıl olabılır miyim aceba

Bu kes kesin kararlıyım olacak çok basladım bıraktım ama daha önce burası sayesınde verdiğim bir çok kilomu vereceğim hayatımdada bir çok şeyi hallettim inşallah bu da olur
Tabi hoş geldiniz
Daha önce burası sayesinde dediniz, bizim topik miydi acaba
Pazartesi tartı günümüz. İster pazartesi İster yarından itibaren menüleri yazabilirsiniz. Ama listeye pazartesi alırız

Ben bromel'in şurubu almıştım ya size demiştim influencerlar çok öneriyor hızlı kilo verir duruyor diye tam 2 hafta oldu kullanalı ama kilo vermem hızlanmadı bilginiz olsun kızlar
Ah canım ben de bir tane çok ünlü fenomenin kahvesini aldım ama dedikleri gibi olmuyor tam tersi olan migdeme oldu onu ictigimden beri Niğde ağrım yanması geçmedi

Hayırlı akşamlar hanımlar
Kahvaltıda
Bir haşlama yumurtadan salata yapıp yedim
Öğlen
İki kâse mercimek çorbası içtim
Akşam
Kuru fasulye ve salata yedim
İki buçuk litre su içtim
Kol egzersizleri mi de yaptım

Eklentiler

• 1000418244.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 0
Ah canım ben de bir tane çok ünlü fenomenin kahvesini aldım ama dedikleri gibi olmuyor tam tersi olan migdeme oldu onu ictigimden beri Niğde ağrım yanması geçmedi
En iyi yol bildiğin yoldur demişler espressoc limonlu suların gözünü seveyim. Veya maydanoz demleme su. En olmadı saf su. Bence başka bir şeye ihtiyacımız yok

En iyi yol bildiğin yoldur demişler espressoc limonlu suların gözünü seveyim. Veya maydanoz demleme su. En olmadı saf su. Bence başka bir şeye ihtiyacımız yok
Gerçekten öyle bildiğin yoldan sasmiycan sabah aç karnına soğani kaynatıp suyunu içtin mi çok rahat kilo verirsin bolca tarçınlı su iç oh mis hiç gerek yok kahveymis caymis bromelin şurup mus

Selam canımlar
Sabah limonlu su
9.0 tarçınlı kahve
12.0 ilk öğün smoothie
Ara soda 1 mandalin 4 fındık
Son öğün 18.00 1 kase çorba 3 çatal makarna
2,5 lt su
Günlük egzersiz tamam
Boool yürüyüş
Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_1441.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_1454.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 0
Merhaba
Menüm
Sabah sade türk kahvesi

10:45
Kahvaltı
Lor peynirli yumurta yeşillik bir dilim tm buğday ekmeği

Ara ara sade türk kahvesi bir mürdüm eriği dört Badem

16:00
Bı kase tavuk bı kase domates salatası bı kaç acı biber bir dilim tm buğday ekmeği üç kaşık yoğurt

18:30 3kasik yoğurt üç çatal karpuz

30dk leslie 10dk bölgesel hareket yaptım
10hareket yapıldı
espressoc

İyi akşamlar kızlar

Son öğün 17.30

Sabah, 2 poşe yumurta biraz sucuk (3-4 dilim) 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğün2 kare bitter çikolata

Akşam 5 tane köfte bol salata

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 4.4 k

Chocolita espressoc

Kızlar bugün yazlık kışlık ayarı dolap düzenlemesi yaptım. Oğlumda hasta yüzden spor yok malesef

Kızlar hareketler neydi ben kaçırmışım orayı bulamadım. Oğlumu yatırıyım yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…