Ben bromel'in şurubu almıştım ya size demiştim influencerlar çok öneriyor hızlı kilo verir duruyor diye tam 2 hafta oldu kullanalı ama kilo vermem hızlanmadı bilginiz olsun kızlarDaha düşünmedim. Ama aç kalcamo küçük alana ne koyarsam onunla artık. Çorba olabilir
Tabi tabi buyrun gelin beraber zayiflayalmMerhaba bnde dahıl olabılır miyim aceba
Ay inşallah çok tşk ederim :)Tabi tabi buyrun gelin beraber zayiflayalm
Hoşgeldiniz aramızaBu kes kesin kararlıyım olacak çok basladım bıraktım ama daha önce burası sayesınde verdiğim bir çok kilomu vereceğim hayatımdada bir çok şeyi hallettim inşallah bu da olur
Oy senin sevincini yerimKahvaltı 12.30
2 dlm t buğday
2 yumurtadan sebzeli omlet
3 zeytin
Yarım domates
4-5 dilim peynir :)
Arada sadece siyah çay içtim şekersiz
Aksam 17.30
1 dilim tb ekmeği
1 kase mercimek çorbası
7-8 kasik susuz etli patates yemeği
1 kase yoğurt
3 kasik bulgur pilavı
Saat 11 ile 11.30 arası leslie yaptım ama hareketli şekilde tüm vücudum çalıştı.
Öğlen zaten 2 lt su içmiştim
Tahmini 2.5 lt su
Chocolita espressoc
Bugünü geç başlayıp erken kapatmanın mutluluğunu yaşıyorum
Beni takip ettiğiniz içinde hepinizi öpüyorum
Hemde senin için seni bu topikte bırakıp gidince çok üzülmüştüm aslındaOy senin sevincini yerimne güzel oluyor dimi. Bir şeylerin doğru gittiğini anlıyorsun kendin için seviniyorsun aslında
Merhaba bnde dahıl olabılır miyim aceba
Tabi hoş geldinizBu kes kesin kararlıyım olacak çok basladım bıraktım ama daha önce burası sayesınde verdiğim bir çok kilomu vereceğim hayatımdada bir çok şeyi hallettim inşallah bu da olur
Ah canım ben de bir tane çok ünlü fenomenin kahvesini aldım ama dedikleri gibi olmuyor tam tersi olan migdeme oldu onu ictigimden beri Niğde ağrım yanması geçmediBen bromel'in şurubu almıştım ya size demiştim influencerlar çok öneriyor hızlı kilo verir duruyor diye tam 2 hafta oldu kullanalı ama kilo vermem hızlanmadı bilginiz olsun kızlar
Olsun canım demek ki senin için doğru zaman şimdiymiş. O zaman hazır hissetmemiş olabilirsin.Hemde senin için seni bu topikte bırakıp gidince çok üzülmüştüm aslında
En iyi yol bildiğin yoldur demişlerAh canım ben de bir tane çok ünlü fenomenin kahvesini aldım ama dedikleri gibi olmuyor tam tersi olan migdeme oldu onu ictigimden beri Niğde ağrım yanması geçmedi
Gerçekten öyle bildiğin yoldan sasmiycan sabah aç karnına soğani kaynatıp suyunu içtin mi çok rahat kilo verirsin bolca tarçınlı su iç oh mis hiç gerek yok kahveymis caymis bromelin şurup musEn iyi yol bildiğin yoldur demişlerespressoc limonlu suların gözünü seveyim. Veya maydanoz demleme su. En olmadı saf su. Bence başka bir şeye ihtiyacımız yok
Aynen öyle soğan suyundan çok fayda gören duymuştumGerçekten öyle bildiğin yoldan sasmiycan sabah aç karnına soğani kaynatıp suyunu içtin mi çok rahat kilo verirsin bolca tarçınlı su iç oh mis hiç gerek yok kahveymis caymis bromelin şurup mus
Ben çok fayda gördüm iyi geliyor vücuda rahim içinde çok iyiAynen öyle soğan suyundan çok fayda gören duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?