• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kizlar selam sabah kahvaltıya davetliydim, haliyle diyete çok kötü bir başlangıç yaptım 🥲 Pişiler, dere otlu poğaçalar, patates kızartmaları...😋 Sabah gitmeden tartıldım kilom 79,3 ama resim çekmek gerekiyordu sanırım onu atladım. Bugün yürüyüş yapacağım inşallah, sabah yediklerimi gün içinde telafi etmem lazım. Menüyü akşammı yazmamız gerekiyor?

Günaydın kızlar. Ben bu sabah tartıldım 53.7 olmuşum. 54 ü kırdım. İzindeydim ya hani. haftasonu az bi alkol almıştım. O da vücuttan su falan attırdı herhalde 😂 neyse sahaya döndüm. Bırakmıyorum 52 yi görmeden.
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Süper 🎊
Tartı da gönderirsen listeye geçelim canım 😘

Kizlar selam sabah kahvaltıya davetliydim, haliyle diyete çok kötü bir başlangıç yaptım 🥲 Pişiler, dere otlu poğaçalar, patates kızartmaları...😋 Sabah gitmeden tartıldım kilom 79,3 ama resim çekmek gerekiyordu sanırım onu atladım. Bugün yürüyüş yapacağım inşallah, sabah yediklerimi gün içinde telafi etmem lazım. Menüyü akşammı yazmamız gerekiyor?
Menüyü akşam tek seferde yazıyoruz. Yarın sabah tartı fotoğrafını atabilirsin. İlk sayfada 4 haftalık program var, bu hafta protein Gücü haftası. Buna dikkat edersek güzel olur. espressoc espressoc u etiketlemeyi de unutmayalım ✨

Menüyü akşam tek seferde yazıyoruz. Yarın sabah tartı fotoğrafını atabilirsin. İlk sayfada 4 haftalık program var, bu hafta protein Gücü haftası. Buna dikkat edersek güzel olur. espressoc espressoc u etiketlemeyi de unutmayalım ✨
Tamam canım çok teşekkür ederim ♥️

24 eylül çarşamba
Sabah 08.50 1b.süt, 1h.yumurta,
Öğle 12.20 4yk.makarna, 4köfte, 1k.salata
Ara 1ç.b.leblebi
Akşam 18.50
1k.salata, 1tb kury fasülye yemeği,
Su 2 lt
Spor 7547 adım
belirlenen hareket yok

25 eylül perşembe
Sabah 08.50 1b.süt, 1h.yumurta,
Öğle 12.20 4yk.pilav, 1parça et, 1meyve
Akşam 19.30
1d.ekmek, 1tb melemen, 1dolma
Su 2 lt
Spor 7389 adım
belirlenen hareket yok
Canım bu adımların ekran görüntüsünü almam gerekiyor

🌟 29 EYLÜL ŞAMPİYONU 🌟

👑 MAVİSTEZ 👑

Screenshot_20250922_181417_VivaVideo.webp

Tebrik ederim canım ❤️
Aslında bu hafta aynı sayılırsınız. Ama küçücük de olsa bir fark vardı. Bu yüzden şampiyon çıkarabildik

6 Ekim Yıldızlar Ligi

⭐ Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere (2.500) ⭐
⚔️
⭐ yiitee yiitee (0.877) ⭐

Ay kızlarr ben çok mutlu oldum size bugün ❤️ yiite çok sağlam verdin bu hafta canım
özellikle zor kilo verdiğini bildiğim arkadaşların böyle olmasına bir ayrı seviniyorum
Minik hele sen naptın🫂 yüzdenin farkında mısın 🫠 Maşallah sakın bırakma minikkkk
Pembe Lotus Pembe Lotus 3. En yüksek yüzdeyi yaptı -0.691 🎉 çok güzeldin bu hafta belliydi. Bak canım oluyor sonunda 💪

Son düzenleme:
Haftalık Denge Egzersizi
3 gün 6.000 adım/20 dk egzersiz

D u t D u t
Sisko ama gururlu Sisko ama gururlu
TheDandelion TheDandelion

Canınızı sıkmayın. Denge egzersizleri de çok iyi gelecek. Tanıyoruz artık kendimizi. Ne yarar ne yaramaz. Bazende bilerek izin veriyoruz. Bunlarda olacak. Demorize olmayıp önümüze bakalım. Mis gibi havalar geldi. Ferah ferah sporumuzu yapalım ❤️

espressoc espressoc tartı gelmedi canım 1 uyarı var. Muhtemelen haftalık beslenmede tikleri toplamışsındır silinir.
İnşallah iyisindir merak ettim. Dün pek tadın yoktu.

Kolay gelsin canım. İyi ol da misafir olsun 🫶
Ay iyiyim çok şükür biraz kafam dağıldı. Çok gergindim dün ailelerimiz bizi çok geriyor hem benim hem eşimin ailesi. Aileme 5 saatlik mesafedeyim arabayla 5 saat yani dün kız kardeşimin üniversiteye bıraktılar üniversitede benimle ailemin olduğu ilin tam ortasında yani aileme de iki buçuk saat bana da 2,5 saat. Dönerken buraya gelin birkaç gün kalın sonra da beraber belki sizinle dönerim dedim gelmediler. Babamın abilerimin bahanesi İşler güçler bilmem ne. 4 yıldır bu şehirdeyim sadece bir kez geldiler o yüzden çok gergindim çok üzgündüm

Ay iyiyim çok şükür biraz kafam dağıldı. Çok gergindim dün ailelerimiz bizi çok geriyor hem benim hem eşimin ailesi. Aileme 5 saatlik mesafedeyim arabayla 5 saat yani dün kız kardeşimin üniversiteye bıraktılar üniversitede benimle ailemin olduğu ilin tam ortasında yani aileme de iki buçuk saat bana da 2,5 saat. Dönerken buraya gelin birkaç gün kalın sonra da beraber belki sizinle dönerim dedim gelmediler. Babamın abilerimin bahanesi İşler güçler bilmem ne. 4 yıldır bu şehirdeyim sadece bir kez geldiler o yüzden çok gergindim çok üzgündüm
Anladım canım. Aile uzakta olunca özlemde giriyor daha bir duygusal oluyor insan. Haklısın. Ama onlarda gelmek istemiştir emin ol. Niye istemesinler sonuçta ❤️ mutlaka dediğin gibi uymayan bir şeyler çıkmıştır. Ama duygularını da saklama. Annenle konuştun mu mesela

Back
X