• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selam hanımlar
İlk öğün 13.00 kahvaltı yanında kefir var
Ara 2 mandalina
Son öğün 18.00
2 günlük denge egzersizi tamam
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_1480.webp
    IMG_1480.webp
    56,8 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_1483.webp
    IMG_1483.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_1485.webp
    IMG_1485.webp
    24 KB · Görüntüleme: 9
armin83 armin83 espressoc espressoc
Aylık sonuçlarınız -1.1 👏

70 kilo üstü için sınır -1.5 kg dır. Espicim bu hafta yapacağın adım 8.000 olmalı. Adım yerine egzersiz yapmak istersen süre 40 dk. Aylık Sonuçlarda x2 yaparız

armin83 armin83 izin almadan önceki hafta + gelmiştin denge egzersizin vardı. Üstüne izin alınca kaldı. Bu hafta yapalım canım

Son düzenleme:
Tartı için sıkılmadım çokom genelde 1 hafta verip 1 hafta duruyorum 🥰 200 gr çok değil muhtemelen dünkü cipsin ödemi cumartesi de diyet dışıydım olsun
Aynen sen kendini biliyorsun zaten canım ❤️
Tesekkur ederim😍
kardesimle konuskutik bunun üzerine o da bir haftada kilona göre az vermişsin dedi bir nebze kırıldım.
:63:
Nee şaka mı 😅 gayet mükemmel verdim deseydin
Yaklaşık 4-5 aydır hiç görmediğim kiloyu gördüm Chocolita Chocolita sen vesile oldun her türlü hersey için teşekkür ederim.
:KK68:

@Bonus senin desteğini de unutamam ikinizden de Allah razı olsun..

Takibi yapan espressoc espressoc tesekkur ederim
:KK68:

Siz takım arkadaşları bundan sonra alışın benim 1. Ligime pilisssss beni gecemeyebilirisiniz :KK69:
Ayy hadi inşallah Rabbim kolaylaştırsın hepimize 🔥
Rica ederim, sen istedin ve yaptın. Her şey vesile aslında çevremizde. Sağlık problemleri, giyilemeyen kıyafetler. Diyet yapanları görüyoruz sürekli. Ama dönüp karar vermemiz ne kadar zaman alıyor. Her zaman yaşayamıyoruz malesef bu anı. Bu yüzden tamamen senin iraden senin duruşun bu. Kendinle gurur duy canım
Bazen en yakınlarımız en çok kıranlar oluyor benim kız kardeşim de siskoyum ben siskoyum diye bir reels videosu atmış öbürü de her gördüğünde laf vurur eşimin yanında gelinimizde her gördüğünde çok kilo almışsın der oysa aynı kilodayım uzun zamandır
İnsanları neden ilgilendiriyor bu kadar ya. Başka dertleri yokmuş gibi. Sinir oluyorum herkes kendine baksa keşke. Biz kimseyi bırak fiziği hayatında hareketinde bir kusur varsa da rencide etmeyiz. Herkesin kendi hayatı. Bu ne rahatlık insanlardaki.
Chocolita Chocolita dostum bu hafta egzersiz ne olacak ben anlayamadım
Herkes kendi belirlediği bir egzersizi 7 gün boyunca yapacak canım
Eline sağlık çokom
Eline emeğine sağlık çiçeğim Chocolita Chocolita
Rica ederim 🩶

Aynen sen kendini biliyorsun zaten canım ❤️

Nee şaka mı 😅 gayet mükemmel verdim deseydin

Ayy hadi inşallah Rabbim kolaylaştırsın hepimize 🔥
Rica ederim, sen istedin ve yaptın. Her şey vesile aslında çevremizde. Sağlık problemleri, giyilemeyen kıyafetler. Diyet yapanları görüyoruz sürekli. Ama dönüp karar vermemiz ne kadar zaman alıyor. Her zaman yaşayamıyoruz malesef bu anı. Bu yüzden tamamen senin iraden senin duruşun bu. Kendinle gurur duy canım

İnsanları neden ilgilendiriyor bu kadar ya. Başka dertleri yokmuş gibi. Sinir oluyorum herkes kendine baksa keşke. Biz kimseyi bırak fiziği hayatında hareketinde bir kusur varsa da rencide etmeyiz. Herkesin kendi hayatı. Bu ne rahatlık insanlardaki.

Herkes kendi belirlediği bir egzersizi 7 gün boyunca yapacak canım

Rica ederim 🩶
Kendi eksikliği ve mutsuzluğunu sende olup ta onlarda olmayani kapatmak için yapıyorlar bunu insanlar gözündeki ışığı yüzündeki tebessümü bile kıskanıyor bazen

Kahvaltı
Omlet
Beyaz peynir
Yeşil zeytin
Patates kızartması
Poğaça ve pişi
Öğlen yemeği
1 tabak yeşil mercimekli kiyamali kapuska
Akşam yemeği
Tavuk kanat
4100 adım yürüdüm
Chocolita Chocolita
espressoc espressoc
Her gün ekstra egzersiz yapıp yapmadığınızı da belirtir misiniz

armin83 armin83 espressoc espressoc
Aylık sonuçlarınız -1.1 👏

70 kilo üstü için sınır -1.5 kg dır. Espicim bu hafta yapacağın adım 8.000 olmalı. Adım yerine egzersiz yapmak istersen süre 40 dk. Aylık Sonuçlarda x2 yaparız

armin83 armin83 izin almadan önceki hafta + gelmiştin denge egzersizin vardı. Üstüne izin alınca kaldı. Bu hafta yapalım canım
Canım her gün 8 bin adım mki

Bugün çok yoğun geçti özellikle spor yapamadım..

Sabah 11.30
Kiymali yumurta
Domates peynir zeytin
2 dilim tb ekmek

Arada kahve içtim

Bugün çok geç saate kaldım bazı sebeplerden 7 de karnım doymustu

Aksam 19.00
Ispanak yemeği +yoğurt
2.5 dilim tb ekmek

2 litre su
Adım 4 bin
espressoc espressoc Chocolita Chocolita

Chocolita Chocolita tablo için elinize emeginize saglik 😍🥰😘

Sabah yarım simit
1 dilim kaşar peyniri
Yarım dilim beyaz peynir
Domates 1 küçük
Haşlanmış yumurta

Akşam yemeği diyet dışı oldu. Ama büyük bir şey değildi. Açım şu an. 4 de yedim.
Tavuk da yedim az da olsa
Her öğünde proteine uydum
espressoc espressoc
Yarın yoğurt alayım
Yemek uymazsa yoğurtla desteklerim

Eklentiler

• Screenshot_20250929_232627_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20250929_232627_Pedometer Step Counter.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 8
İyi akşamlar kızlar, pazartesi menüm

Kahvaltı; 1,5 muz

Kahve

Karpuz

Akşam; az çorba, pilav ve kuru fasülye

Çayla kuruyemiş yedim

Çok yorgunum ya pazara gittim, sebzeleri yıkadım falan, yarına oğluma börek yaptım, mutfağı topladım. Ya en güzeli yemek yapmamak mı?

Öğlen step tahtamla eğzersiz yaptım.
5.800 adım

Eklentiler

• IMG_8772.webp
    IMG_8772.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 9
İyi akşamlar kızlar, pazartesi menüm

Kahvaltı; 1,5 muz

Kahve

Karpuz

Akşam; az çorba, pilav ve kuru fasülye

Çayla kuruyemiş yedim

Çok yorgunum ya pazara gittim, sebzeleri yıkadım falan, yarına oğluma börek yaptım, mutfağı topladım. Ya en güzeli yemek yapmamak mı?

Öğlen step tahtamla eğzersiz yaptım.
5.800 adım
Etiket yapmayi unutmayalim

Ay iyiyim çok şükür biraz kafam dağıldı. Çok gergindim dün ailelerimiz bizi çok geriyor hem benim hem eşimin ailesi. Aileme 5 saatlik mesafedeyim arabayla 5 saat yani dün kız kardeşimin üniversiteye bıraktılar üniversitede benimle ailemin olduğu ilin tam ortasında yani aileme de iki buçuk saat bana da 2,5 saat. Dönerken buraya gelin birkaç gün kalın sonra da beraber belki sizinle dönerim dedim gelmediler. Babamın abilerimin bahanesi İşler güçler bilmem ne. 4 yıldır bu şehirdeyim sadece bir kez geldiler o yüzden çok gergindim çok üzgündüm
Canım ben de memleketten uzaktayım, benimki daha uzak. Atlayıp kendin de gidebilirsin aslında.

Back
X