Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun bana da ciddi bir papatya çayı lazım bu aralar çok gerginimİyi geceler kızlar
Menüm
Sabah 10:00 klasik yaptığım kahvaltı bir dilim tm buğday ekmeği ile
Arada sade türk içtim (prova için gittigim yerde)
Eve gelince açlıktan bu küçük elma yine kahve içtim
16:15
Firinda kanat iki dilim patates salata üç kaşık yoğurt
20:00 (düğünde)
Üç fındık iki badem yedim
Cocuklara kardeşim baktı dönüşte bizi çaya çağırdı hiç bir şey yemedim
Eve gelince papatya çayı içtim
espressoc
Dünkü yani cuma menüm
Kahvaltı; 2 yumurta, peynir, 2 dilim ekmek, az bal.
Kahve
Kavun
Akşam; etli ekmek
Egzersiz tamam
Bugünkü menü
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, biber, salatalık, 2 dilim ekmek
Karpuz
Akşam; börek
Uykusuzum yatıcam egzersiz yok.
Menümü yazmıştım ama etiket yapmayı yine unutmuşum, kv bizdeydi o yüzden kafam karışıktı.
Hoşgeldiniz nikiniz tanıdık geldi.Kızlar selam bende katılmak istiyorum. 11 aylık bebeğim var, 15 kilo vermem lazım. Yarın sabah tartilip fotoğraf atarım.
Ben de önceki gün sarı kantaron çayı içtim ben de gergindim. Bu kafaya takmama işini yapamıyorum.Afiyet olsun bana da ciddi bir papatya çayı lazım bu aralar çok gerginim![]()
HahaMenümü yazmıştım ama etiket yapmayı yine unutmuşum, kv bizdeydi o yüzden kafam karışıktı.
Hoşbulduk. Arada bdvye yazıyorum ama bu topikte yeniyimHoşgeldiniz nikiniz tanıdık geldi.
Ay bilmiyorum yine dolunay mi olacak ne olacak sebepsiz gerginim yaBen de önceki gün sarı kantaron çayı içtim ben de gergindim. Bu kafaya takmama işini yapamıyorum.
Tavsiye imkan varsa yürüyüşİyi akşamlar kızlar
Son öğün 18.10
Sabah, karışık tost ( 2 dilim ekmeğe)
Ara öğün2 kare bitter çikolata 1 nektari
Akşam 1 tane patlıcan 1 tane kabağım vardı fırında zeytinyağı yaptım üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim
Şu miktarı 1.5 lt
Adım 4 k
Verilen egzersiz tamamlandı
Chocolita
espressoc
Ben bı aralar çok miskinleştim. Yaptığım tek spor verilen hareketlertavsiyeleri niz varsa bekliyorum
![]()
Hele ki sen en fazla ne patavatsızlık yapmış olabilirsin. Bence sana öyle geliyor. Kesin gayet sıcak ve samimi davranmışsındırİyi geceler düğün vardı bir saat önce geldik felaket Bir bas ağrısı yaşıyorum aç karnına ilaç içince midem ağrıyor içmiyorum o yüzden
Offf bide olur olmadık insanların yanında patavatsızlik yapıyorum sonra kendime kızıyorum Yok ya bana sosyalleşmek insan görmek iyi gelmiyor
Ne bileyim yapmacık olamıyorum sıcakkanlı bir insan değilim arkadaş cevrem az
Az olanlada merhaba nasılsın o kadar sadece kizkardesimle çok içli disliyiz
Tabii hoş geldin AslıMutlu Pazarlar
Chocolita canım çok şükür kendime gelmeye başladım.
Artık hedefime kadar aranızda kalmak istiyorum.
Olur mu?
![]()
Selamm hoş geldinKızlar selam bende katılmak istiyorum. 11 aylık bebeğim var, 15 kilo vermem lazım. Yarın sabah tartilip fotoğraf atarım.
Canım ben step tahtası aldım, onunla yapacağım belki fikir olur dedim.Bu haftaki yeni programımız
Protein Gücü
Her öğünde protein
(Peynir, yumurta, yoğurt, et, balık)
Hareketi bu hafta kendimiz belirleyelim
Herkes kendine uygun bulduğu bir egzersizi 10/20 tekrarla yapıp gönderebilir.
7 gün boyunca aynı egzersiz olacak buna göre seçimimizi yapalım
uzak akraba olan eşim yaslarinda olan erkek ve eşiyle aynı asansör bindik esime sızın sünnet yazın köyde yapsaydiniz dedi banada söyleyerek bende benlik bir iş değil sünnet düğünü eşim istedi dedimTavsiye imkan varsa yürüyüş
Yoksa temizlik canım
Müzik açarsan belki arada dans
Miskinlik olduğu için temizlik dedim yoksa leslie diyecektim
Hele ki sen en fazla ne patavatsızlık yapmış olabilirsin. Bence sana öyle geliyor. Kesin gayet sıcak ve samimi davranmışsındır
Tabii hoş geldin Aslı
1 ay ara girince soruyorum yeni başlangıç ister misin, son kilodan devam edelim mi?
Selamm hoş geldin
Allah bağışlasın bebişini
Tartı fotoğrafıyla bekliyoruz o zaman
Yani bence mimikler önemli. O an güler yüzlüysen yanlış anlaşılacak bir şey yok. Fikrini söylemişsin. Ama asık yüzle anlaşmazlık oldu gibi anlaşılabilir. Yine de çok takılacak bir şey değil be canım boş ver. Millet neler yapıyor söylüyor. Kimse düşünmüyor nasıl anlaşıldım diyeuzak akraba olan eşim yaslarinda olan erkek ve eşiyle aynı asansör bindik esime sızın sünnet yazın köyde yapsaydiniz dedi banada söyleyerek bende benlik bir iş değil sünnet düğünü eşim istedi dedim
Yani ne gerek var dimi hiç samimiyet olmadığı birine bunları söylemekevet güzel olurdu de gec yok illa bir istemedigimi belirtmem lazım
eşiyle Instagram takiplesiyoruz ama ben merhaba demeyince oda demedi eşler konuştu sadece
İyi yapmışsın canım evet mantıklı. Sen söyleyince araştırdımCanım ben step tahtası aldım, onunla yapacağım belki fikir olur dedim.