• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Pazartesi menü
Kahvaltı
3yk yulaf 3yk yoğurt 1yk çiha tohum 5 yaban mersini 5 böğürtlen
Ara
Dibek kahve iki kuru kayısı
Akşam
5 küçük köfte
4yk bulgur pilav
1yk yoğurt
2litre su
2331 adım
espressoc espressoc Chocolita Chocolita
Afiyet olsun canım egzersiz var mi

armin83 armin83 espressoc espressoc
Aylık sonuçlarınız -1.1 👏

70 kilo üstü için sınır -1.5 kg dır. Espicim bu hafta yapacağın adım 8.000 olmalı. Adım yerine egzersiz yapmak istersen süre 40 dk. Aylık Sonuçlarda x2 yaparız

armin83 armin83 izin almadan önceki hafta + gelmiştin denge egzersizin vardı. Üstüne izin alınca kaldı. Bu hafta yapalım canım
Evet o var değil mi. Ondan bırakmıştım grubu hatırladım 😂😂 zor benim için çalışmaya başladıktan sonra egzersiz olayı. Ama denerim yine bu hafta

Merhabalar Arkadaşlar,
Nasılsınız? Hepinizi çok özledim.🤗💕🌸
Chocolita Chocolita kaptanıma yazmış idim, onunla haberleşmiş idim. Sizinle de paylaşayım.
Ben şu an online olarak insülin direnci konusunda uzman bir beslenme uzmanı takibindeyim. Diyetimin 2. ayı içindeyim.
Beslenme uzmanım her hafta görüşmemizde mezura ölçümlerini esas alarak (yağ kaybına ve beden olarak küçülmeye odaklı) hesaplama yapıyor, diyet listemi her hafta yeniliyor.
Benden birkaç ricası oldu,
* Tartıda tartılmamı istemiyor. Bu nedenle buradaki grubumdan da izin aldım.🥲
(Zaten burada Ayvalık'taki evimizdeki tartı her seferinde farklı kg gösteriyor.🤭+1,-1 kg şaşıyor.😊Arızalı sanırım.)
*İkinci isteği de diyet yaptığımdan çevreme bahsetmemem.
(eğer "neden ikram ettiği tatlıyı yemediğinizi" sorarsa, arkadaşınıza/komşunuza dikkat ettiğinizi söyleyin diyor. Sanırım diyetim ile ilgili detayların başkalarınıın yorumuna açılmasının diyet sürecimde olumsuz etkileyebileceğini düşünüyor.)
*Sizleri çok özlediğim için, son kuralı biraz ihlal edip 🤭 sizlere "merhaba" demek ve paylaşmak istedim.🌸💕
Seneler sonra ilk defa çok güzel incelmeye başladım. 1 ayda 1-1,5 beden kadar inceldim.🥰🙏
(Hatta dayanamayarak tartıldığımı diyetisyenime söyledim. Tartıda 1 ayda -4 kg'ı görmek çok mutlu etti.🥰🙏
Hepinize bu süreçte başarılar diliyorum.🙏🍀Benim önümde uzun bir yol var, 104.5 kg ile başladığım yolda 75 kg hedefliyorum inşallah. Bana şans dileyin, emi? 🥰🙏🍀Sevgilerimle.💕🌸🫶

Yaklaşık 4-5 aydır hiç görmediğim kiloyu gördüm Chocolita Chocolita sen vesile oldun her türlü hersey için teşekkür ederim.
:KK68:

Bonus Bonus senin desteğini de unutamam ikinizden de Allah razı olsun..

Takibi yapan espressoc espressoc tesekkur ederim
:KK68:

Siz takım arkadaşları bundan sonra alışın benim 1. Ligime pilisssss beni gecemeyebilirisiniz :KK69:

Kendim vermiş gibi sevindim minik maşallah daim olsun devamı gelsin inşallah 🌸

Kilonun yükü yağdan ibaret değil bunu herkes anlayamaz.

Allah işini, yolunu kolaylaştırsın 🤲🏻

Merhabalar Arkadaşlar,
Chocolita Chocolita kaptanıma yazmış idim, onunla haberleşmiş idim. Sizinle de paylaşayım.
Ben şu an online olarak insülin direnci konusunda uzman bir beslenme uzmanı takibindeyim. Diyetimin 2. ayın içindeyim.
Beslenme uzmanım her hafta görüşmemizde mezura ölçümlerini esas alarak (yağ kaybına ve beden olarak küçülmeye odaklı) hesaplama yapıyor, diyet listemi her hafta yeniliyor.
* Tartıda tartılmamı istemiyor. (Zaten burada Ayvalık'taki evimizdeki tartı her seferinde farklı kg gösteriyor.🤭+1,-1 kg şaşıyor.😊Arızalı sanırım.)
*İkinci isteği de diyet yaptığımdan çevreme bahsetmemem.(eğer "neden ikram ettiği tatlıyı yemediğinizi" sorarsa, arkadaşınıza/komşunuza dikkat ettiğinizi söyleyin diyor. Sanırım diyetim ile ilgili detayların başkalarınıın yorumuna açılmasının diyet sürecimde olumsuz etkileyebileceğini düşünüyor.)
*Sizleri çok özlediğim için, son kuralı biraz ihlal edip 🤭 sizlere "merhaba" demek ve paylaşmak istedim.
Seneler sonra ilk defa çok güzel incelmeye başladım. 1 ayda 1-1,5 beden kadar inceldim.🥰🙏
(Hatta dayanamayarak tartıldığımı diyetisyenime söyledim. -4 kg'ı görmek çok mutlu etti.🥰🙏
Hepinize bu süreçte başarılar diliyorum.🙏🍀Benim önümde uzun bir yol var, 104.5 kg ile başladığım yolda 75 kg hedefliyorum inşallah. Bana şans dileyin, emi? 🥰🙏🍀Sevgilerimle.💕🌸🫶
Ayy -4 kg mu 😍🎉 çok sevindim delficim harikasın 👏👏🫶 bol şans canım her şey gönlünce olsun Rabbim kolaylaştırsın🫂
Ayrıca bir kural ihlal etmedin ki. İstediğin zaman yazabilirsin biliyorsun 🤗🎀

Merhabalar Arkadaşlar,
Ben şu an online olarak insülin direnci konusunda uzman bir beslenme uzmanı takibindeyim. Diyetimin 2. ayı içindeyim.
(Zaten burada Ayvalık'taki evimizdeki tartı her seferinde farklı kg gösteriyor.🤭+1,-1 kg şaşıyor.😊Arızalı sanırım.)
(eğer "neden ikram ettiği tatlıyı yemediğinizi" sorarsa, arkadaşınıza/komşunuza dikkat ettiğinizi söyleyin diyor. Sanırım diyetim ile ilgili detayların başkalarınıın yorumuna açılmasının diyet sürecimde olumsuz etkileyebileceğini düşünüyor.)
*Sizleri çok özlediğim için, son kuralı biraz ihlal edip 🤭 sizlere "merhaba" demek ve paylaşmak istedim.🌸💕
(Hatta dayanamayarak tartıldığımı diyetisyenime söyledim. Tartıda 1 ayda -4 kg'ı görmek çok mutlu etti.🥰🙏
delfinia delfinia tebrik ederim 😍😍😍

Merhabalar Arkadaşlar,

Sabah sabah içim açıldı bu ne güzel mesaj delfi maşallah 😍😍😍

Ayy -4 kg mu 😍🎉 çok sevindim delficim harikasın 👏👏🫶 bol şans canım her şey gönlünce olsun Rabbim kolaylaştırsın🫂
Ayrıca bir kural ihlal etmedin ki. İstediğin zaman yazabilirsin biliyorsun 🤗🎀
Çok teşekkür ediyorum canım, sağolasın, eksik olmayasın. 🤗💕🌸 Chocolita Chocolita
Diyetisyenimin "diyet yaptığınızı söylemeyiniz. soranlara "dikkat ediyorum." dersiniz " kuralını biraz ihlal ettim; ama olsun, varsın🤭 burada sizlerle haberleşmek, sizlerin tebrikleri beni o kadar mutlu etti ki, iyi ki varsınız.🤗🫶🩷💐💕

Back
X