Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidiyorum zaten elimden geldiğince ama mesele gitmek değil kiCanım ben de memleketten uzaktayım, benimki daha uzak. Atlayıp kendin de gidebilirsin aslında.
Yaa elimizden geldiğince yapalım çünkü diğer türlü mesaj birikiyor kaçırabiliyorumAyy evet unutuyorum hep.
Anladım kaç yıllık evlisiniz?Gidiyorum zaten elimden geldiğince ama mesele gitmek değil ki![]()
Evet o var değil mi. Ondan bırakmıştım grubu hatırladımarmin83
espressoc
Aylık sonuçlarınız -1.1
70 kilo üstü için sınır -1.5 kg dır. Espicim bu hafta yapacağın adım 8.000 olmalı. Adım yerine egzersiz yapmak istersen süre 40 dk. Aylık Sonuçlarda x2 yaparız
armin83 izin almadan önceki hafta + gelmiştin denge egzersizin vardı. Üstüne izin alınca kaldı. Bu hafta yapalım canım
Adım 6000 tutmaz mı canım. 7 gün içinde 3 gün çok da değil aslında. İşin yorucu muEvet o var değil mi. Ondan bırakmıştım grubu hatırladımzor benim için çalışmaya başladıktan sonra egzersiz olayı. Ama denerim yine bu hafta
Yaklaşık 4-5 aydır hiç görmediğim kiloyu gördümChocolita sen vesile oldun her türlü hersey için teşekkür ederim.
Bonus senin desteğini de unutamam ikinizden de Allah razı olsun..
Takibi yapanespressoc tesekkur ederim
Siz takım arkadaşları bundan sonra alışın benim 1. Ligime pilisssss beni gecemeyebilirisiniz![]()
Ayy -4 kg muMerhabalar Arkadaşlar,
Nasılsınız? Hepinizi çok özledim.
Chocolita kaptanıma yazmış idim, onunla haberleşmiş idim. Sizinle de paylaşayım.
Ben şu an online olarak insülin direnci konusunda uzman bir beslenme uzmanı takibindeyim. Diyetimin 2. ayın içindeyim.
Beslenme uzmanım her hafta görüşmemizde mezura ölçümlerini esas alarak (yağ kaybına ve beden olarak küçülmeye odaklı) hesaplama yapıyor, diyet listemi her hafta yeniliyor.
Benden birkaç ricası oldu,
* Tartıda tartılmamı istemiyor. (Zaten burada Ayvalık'taki evimizdeki tartı her seferinde farklı kg gösteriyor.+1,-1 kg şaşıyor.
Arızalı sanırım.)
*İkinci isteği de diyet yaptığımdan çevreme bahsetmemem.(eğer "neden ikram ettiği tatlıyı yemediğinizi" sorarsa, arkadaşınıza/komşunuza dikkat ettiğinizi söyleyin diyor. Sanırım diyetim ile ilgili detayların başkalarınıın yorumuna açılmasının diyet sürecimde olumsuz etkileyebileceğini düşünüyor.)
*Sizleri çok özlediğim için, son kuralı biraz ihlal edipsizlere "merhaba" demek ve paylaşmak istedim.
Seneler sonra ilk defa çok güzel incelmeye başladım. 1 ayda 1-1,5 beden kadar inceldim.
(Hatta dayanamayarak tartıldığımı diyetisyenime söyledim. -4 kg'ı görmek çok mutlu etti.
Hepinize bu süreçte başarılar diliyorum.Benim önümde uzun bir yol var, 104.5 kg ile başladığım yolda 75 kg hedefliyorum inşallah. Bana şans dileyin, emi?
Sevgilerimle.
![]()
Merhabalar Arkadaşlar,
Chocolita kaptanıma yazmış idim, onunla haberleşmiş idim. Sizinle de paylaşayım.
Ben şu an online olarak insülin direnci konusunda uzman bir beslenme uzmanı takibindeyim. Diyetimin 2. ayı içindeyim.
Beslenme uzmanım her hafta görüşmemizde mezura ölçümlerini esas alarak (yağ kaybına ve beden olarak küçülmeye odaklı) hesaplama yapıyor, diyet listemi her hafta yeniliyor.
* Tartıda tartılmamı istemiyor. Bu nedenle buradaki grubumdan da izin aldım.
(Zaten burada Ayvalık'taki evimizdeki tartı her seferinde farklı kg gösteriyor.+1,-1 kg şaşıyor.
Arızalı sanırım.)
*İkinci isteği de diyet yaptığımdan çevreme bahsetmemem.
(eğer "neden ikram ettiği tatlıyı yemediğinizi" sorarsa, arkadaşınıza/komşunuza dikkat ettiğinizi söyleyin diyor. Sanırım diyetim ile ilgili detayların başkalarınıın yorumuna açılmasının diyet sürecimde olumsuz etkileyebileceğini düşünüyor.)
*Sizleri çok özlediğim için, son kuralı biraz ihlal edipsizlere "merhaba" demek ve paylaşmak istedim.
Seneler sonra ilk defa çok güzel incelmeye başladım. 1 ayda 1-1,5 beden kadar inceldim.
(Hatta dayanamayarak tartıldığımı diyetisyenime söyledim. Tartıda 1 ayda -4 kg'ı görmek çok mutlu etti.
Hepinize bu süreçte başarılar diliyorum.Benim önümde uzun bir yol var, 104.5 kg ile başladığım yolda 75 kg hedefliyorum inşallah. Bana şans dileyin, emi?
Sevgilerimle.
![]()
Amin hepimizin inşallahKendim vermiş gibi sevindim minik maşallah daim olsun devamı gelsin inşallah
Kilonun yükü yağdan ibaret değil bunu herkes anlayamaz.
Allah işini, yolunu kolaylaştırsın![]()
Merhabalar Arkadaşlar,
Ben şu an online olarak insülin direnci konusunda uzman bir beslenme uzmanı takibindeyim. Diyetimin 2. ayı içindeyim.
* Tartıda tartılmamı istemiyor. Bu nedenle buradaki grubumdan da izin aldım.
(Zaten burada Ayvalık'taki evimizdeki tartı her seferinde farklı kg gösteriyor.+1,-1 kg şaşıyor.
Arızalı sanırım.)
*İkinci isteği de diyet yaptığımdan çevreme bahsetmemem.
(eğer "neden ikram ettiği tatlıyı yemediğinizi" sorarsa, arkadaşınıza/komşunuza dikkat ettiğinizi söyleyin diyor. Sanırım diyetim ile ilgili detayların başkalarınıın yorumuna açılmasının diyet sürecimde olumsuz etkileyebileceğini düşünüyor.)
(Hatta dayanamayarak tartıldığımı diyetisyenime söyledim. Tartıda 1 ayda -4 kg'ı görmek çok mutlu etti.
Sevgilerimle.
![]()
Çok teşekkür ederim ederim canım, sağolasınSabah sabah içim açıldı bu ne güzel mesaj delfi maşallah![]()
Çok teşekkür ediyorum canım, sağolasın, eksik olmayasın.Ayy -4 kg muçok sevindim delficim harikasın
bol şans canım her şey gönlünce olsun Rabbim kolaylaştırsın
Ayrıca bir kural ihlal etmedin ki. İstediğin zaman yazabilirsin biliyorsun![]()