- 30 Ocak 2017
- 15.387
- 202.040
- 598
Tamamdır. Tekrar hoş geldinnBoy 1,62 hedefim 68 kilo

İnşallah canım bende çok inanıyorumİnşallah. Ben inanıyorum bu sayfa bizi zayıflatacak.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır. Tekrar hoş geldinnBoy 1,62 hedefim 68 kilo
İnşallah canım bende çok inanıyorumİnşallah. Ben inanıyorum bu sayfa bizi zayıflatacak.![]()
Ben leslie ve bölgesel yapıyorum hepKızlar herkes bu hafta kendisi için belirlediği egzersizi yazabilir mi tabloya ekleyeceğim
Chocolita 10.000 adım
@TheDandelion
Acquaa
@labellevie
@yiitee
Pembe Lotus
@armin83
G gelgor
@Mavistez
@D u t
espressoc 20 squat
Sisko ama gururlu
@Minik Duduklu Tencere
@Marjolein
Diyarbakır neresindesiniz ben seviyorum Diyarbakıri sık sık gezmeye gidiyoruz. Tedavim başlarsa daha sık gelirizGelirseniz görüşelim.
Ben yarım saat step yapacağım.
Canım çok sağol katılmak isterim tabiinorayildiz topiğimiz burası
ilk sayfaya bir bak canım gelmek istersen beklerim. Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin. Kolaydır aslında. Kafada bitirmeye gayret ediyoruz. Bazen olur bazen olmaz. Ama genel olarak bir çerçeve içinde hareket etmeye çalışmak bile büyük bir adımdır bizim için
Fotoğraf şart değil canım. İsteyen atıyor. Diyet dışı öğün varsa onu fotoğraf atmayız. Başlangıç için tartı fotoğrafı almam gerekiyor amaCanım çok sağol katılmak isterim tabiiher gün yediklerimizin fotoğrafını mı atacağız akşam atayım mı mesela
Tamam canım şimdi işteyim eve geçip atayım olur mu
İnan ben de senin olduğun topikte olmaktan çok mutluluk duyuyorum şu an![]()
Tamam canım şimdi işteyim eve geçip atayım olur mu
İnan ben de senin olduğun topikte olmaktan çok mutluluk duyuyorum şu an![]()
Hoş buldum çok teşekkür ederimHoşgeldiniz profil fotoğrafınız çok sevimli söylemeden geçemeyeceğim![]()
Tamam o halde yarın sabah atayım
Tartıyı sabah aç karnına atsak daha iyi olur canım
Ayy harika vermişsin noraaKızlar iki fotoğraf arasında 20 gün ve -5 kilo var sanki zapzayıf olmuş gibi seviniyorum ama şu sıralar reglim ve şiş hissediyorum kendimi umarım bitince eksileri görmeye devam ederim![]()
Canım ya unutmuşum
Sağol canımAyy harika vermişsin noraabir de Başlangıç ya, ödemle birlikte insanın yarısı gitmiş gibi oluyor. 1 kg bile çok fark eder
İnşallahSağol canımbu elbiseyi yılbaşı için almıştım umarım yılbaşında o kadar bol gelir ki başka elbise almak zorunda kalırım
![]()
Menü çok güzel gelgörcüm