• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Canım hiç beklemiyordum valla böyle daha çok gaza geldiğimi itiraf etmeliyim 😍
Ama bir sorunumuz var bugün akıllı saatimi takmayı unuttum dün şarja takmıştım sabah işe gelirken almayı unutmuşum :( telefonun kendi uygulamasının saydığı adımları atarım canım akşam olur mu
Tabi canım olur. Benimde hem saat hem telefonda var. Biri olmazsa ötekini atıyorum

Ben sana kan verem kan gardesi olak cicikis :KK53:
Acı baaa da vir :KK53:
Tebrik ederim miniğim 😍
Bir sonraki hafta ya dut u yada lotus a rakip olmalıyım aha da meydan okuyorum. :KK53:
Gelin gapışak gızlar :KK45::KK45:
Bakarsın ben rakip olurum :KK59:
Bu hafta durağan haftam regl haftam ama kapışabiliriz 😂😎

Acı baaa da vir :KK53:

Tebrik ederim miniğim 😍

Gelin gapışak gızlar :KK45::KK45:

Bu hafta durağan haftam regl haftam ama kapışabiliriz 😂😎
M Mavistez de fena. Her hafta verdi maşallah 🔥 yazmıyor yazmıyor bir geliyor hedefe yaklaştı. Menüye dikkat edelim canım hazır etiketmişken. Harika ilerliyorsun. Baktın müsait olamadın yazamadın izin
al. Bu hafta su haftası. En az 2 litre içiyoruz. Bunu belirtmeyi unutmayalım. 1 uyarını silmemiz lazım. Başaranlara yazıcaz seni 🥹❤️ heyecanlıyım ya. Sanki ben yapmış gibi mutlu oluyorum sizin için

2. Uyarı da olan arkadaşlar özellikle 3. Uyarı liste dışıdır. Kurallar da kolay. Şimdi Uyarı sildirmek de kolay. Genel olarak özen gösterirsek çok güzel olur

Ben dün diyet dışıydım. Ama bozmasına engel oldum. Çok erken yedim.
Akşamda 1 kase çorba içtim
Dünün adımı
Suyu çok içtim ama 2 litre mi bilmiyorum. Unuttum saymayı. Dün çok karışık geçti.
espressoc espressoc

Eklentiler

• Screenshot_20251007_131038_Huawei Health.webp
    Screenshot_20251007_131038_Huawei Health.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 2
Bir sonraki hafta ya dut u yada lotus a rakip olmalıyım aha da meydan okuyorum. :KK53:
Tabiki neden olmasın :rolleyes::rolleyes: çıtır çıtır yerim seni
Chocolita Chocolita dün beklediğim eksi bugün geldi 😂😂😂😂
Her gün nasıl cesaret ediyorsun tartilmaya artı görsem benim motivasyon yerlerde olur
Coco diyetisyenim çok stres olduğum için her hafta tartilmami istemiyor
Ben yine haftalık tartildigimi söylemiyorum benim diyetisyen tartı günüm cumartesi
Diyetisyene gittiğim hafta cumadan tartilmam imkansız olmadi o hafta uyariya razıyım cumartesi tartimi atarım yada liste dışı yarışırim❤️

Önce Aleyküm selam canım
Evet denge egzersizinde kanıtlıyoruz. Sen şimdi 1 tane yaptın ayağına sağlık. Kaldı 2
Adım atılmışsa ekran görüntüsü, YouTube da leslie yapıldıysa süre görünecek şekilde (haftalık tartı da + gelirsek 20 dk, aylık sonuçta 30 dk) ekran görüntüsü gönderiyoruz. Akıllı saatinde egzersiz başlatma ayarı varsa, 20 dk süre göstergesini çekip öyle de gönderebilirsin.

Mümkün. Ama hiç önermem. Ayda -2 olursa en fazla -3 kg çok güzel bir eksi

Pastadaki iradeni tebrik ediyorum marjo 👏
ben hep derim yediklerimiz gibi vazgeçtiklerimizi de yazalım. Çünkü çok önemli hepimiz için

Şaşırtıyorsun minik 🔥 maşallah arkadaşım

Evettt liste yıldızısın ⭐️ Cuma günü liginiz var 🥳
Teşekkür ederim canm 🥰 Birde ben ilk sayfadaki listeleri tam anlamıyorum. Ben bazılarında yokum, sonradan mı eklenecegim?

Her gün nasıl cesaret ediyorsun tartilmaya artı görsem benim motivasyon yerlerde olur

Ben yine haftalık tartildigimi söylemiyorum benim diyetisyen tartı günüm cumartesi
Diyetisyene gittiğim hafta cumadan tartilmam imkansız olmadi o hafta uyariya razıyım cumartesi tartimi atarım yada liste dışı yarışırim❤️
Cuma günü tartılmak motivasyonunu bozacaksa canım tabi ki diyetisyeninle izlediğin yol daha önemli. Dediğinden çıkmaman gerek. Bunun kararını sen ver canım. İstersen bu durumundan dolayı cumartesi günü gönderirsin ama liste yıldızı seçimi cumadan yapılmış olur. Ona dahil olmazsın. Çünkü +1 gün tartı da haksızlık olur. Grup yıldızı olma dışındaki kurallar yine geçerli olur. Denge egzersizi zayıflama Programı menü vs

Teşekkür ederim canm 🥰 Birde ben ilk sayfadaki listeleri tam anlamıyorum. Ben bazılarında yokum, sonradan mı eklenecegim?
Yeni arkadaşları bu hafta ekledi espressoc espressoc
Artık hepsinde olacaksın canım. Tabloda ilk tik ✅️ beslenme programında Hangi haftadaysak (su haftası) uyduysa geliyor.
2. ✅️ belirlenen haftalık egzersiz de tamamlanırsa geliyor. espressoc espressoc egzersizi belirlemiş miydin canım

Benden çıtır çıtır olmaz löp löp olur
:rolleyes: Ben seni yerim çıtır çıtır. :rolleyes:

Eve yeni geldim

Kahvaltı 10.45
Haşlanmış yumurta
Kapya biberi , havuç, salatalık, yeşil biber
5 zeytin
1 üçgen peynir
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam (birazdan hazır olacak)
Menemen
Salata