- 1 Mayıs 2024
- 616
- 791
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 hatta 12 dk hiç durmadan oynadımBence olmalı![]()
Dr um önce kendinizi toparlayın sonra yürüyüş yapmak kilo vermek düşünürsünüz dedi diplerde degerleriniz vücudunuza fırsat verin toparlansin porsiyonu küçültün ve suyu kesinlikle ihmal etmeyin dediOlcak bi şekilde canım bu hafta olmasa haftaya olcak gitsin de kilolar yavaş yavaş gitsin yeter ki gitsin zaten önümüz kış yaza daha çooook var diye düşüncez
Ben bilmiyorum roman oynamayı biraz Mezdeke ,hasan'ım Naciyem vs oynuyorum10 hatta 12 dk hiç durmadan oynadım![]()
Üzülmek umutsuz olmak yok ben de her hafta veremiyorum bi duraksama oluyor. Neleri değiştirebilirsin onu düşğnBen bugün yapmayacağım yüksek ihtimal veremedimnasıl olacak hiç bilmiyorum
Aa ciddi misin bu bilgiyi bilmiyordum ben de leslieden sonra neden şişkinlik hissediyorum diyodum![]()
Doğru canım o takviyeler biraz kilo aldırabilir yani bana aldırmıştı o yüzden ilk etapta endişelenip bırakma sakın cidden biraz kullan gücün kuvvetin yerine gelsin su içmeyi sevmiyor musunDr um önce kendinizi toparlayın sonra yürüyüş yapmak kilo vermek düşünürsünüz dedi diplerde degerleriniz vücudunuza fırsat verin toparlansin porsiyonu küçültün ve suyu kesinlikle ihmal etmeyin dedi
Düğün varsa biz de gelelim10 hatta 12 dk hiç durmadan oynadım![]()
Hiç sevmiyorumDoğru canım o takviyeler biraz kilo aldırabilir yani bana aldırmıştı o yüzden ilk etapta endişelenip bırakma sakın cidden biraz kullan gücün kuvvetin yerine gelsin su içmeyi sevmiyor musun
Vay be ilk defa diyet spor yapınca bilmiyor insan bazı şeyleriÜzülmek umutsuz olmak yok ben de her hafta veremiyorum bi duraksama oluyor. Neleri değiştirebilirsin onu düşğn
evet denendi onaylandı
AyyHiç sevmiyorumsütü vs de eşim zorla iciriyor
Tarçın atıyorum birde alarm kuruyorum 1 saatte 1 bardak içmek için zorluyorumAyyiçine limon nane falan atsan biraz zorlaman lazım kendini maalesef
Ananem de öyle haplarını yarım bardak suyla içer ama sonra doktor baya sert bi şekilde uyarınca zorla da olsa içmeye başladıTarçın atıyorum birde alarm kuruyorum 1 saatte 1 bardak içmek için zorluyorum
Yıllardır cebelleşiyorumVay be ilk defa diyet spor yapınca bilmiyor insan bazı şeyleri![]()
Haklısın canım zorlayarak da olsa içiyorum mecburum çünkü crp mi çok yüksek ve kanda iltihap varAnanem de öyle haplarını yarım bardak suyla içer ama sonra doktor baya sert bi şekilde uyarınca zorla da olsa içmeye başladıumarım sen de rahatça içersin canım
Geçmiş olsun canım iç iç de temizlensin vücudunHaklısın canım zorlayarak da olsa içiyorum mecburum çünkü crp mi çok yüksek ve kanda iltihap var
Dutcum hedefine bişey kalmamış keşke senin kilonda olsamYıllardır cebelleşiyorum![]()
Olacaksın canım olacaksın . Ben yıllardır sibel can gibi bi al bi ver bi al bi verDutcum hedefine bişey kalmamış keşke senin kilonda olsam![]()
Düğün olmasına gerek yok benim için roman havası açmak yeterli.Düğün varsa biz de gelelim![]()
İnşallah yavrum yaa ben yıllarca hep al hep al olduğu içinOlacaksın canım olacaksın . Ben yıllardır sibel can gibi bi al bi ver bi al bi ver![]()
Trakyalı mısın yoksaDüğün olmasına gerek yok benim için roman havası açmak yeterli.
![]()