- 16 Aralık 2019
- 21.663
- En iyi cevaplar
- 1
- 85.348
- 598
- 32
Aşırı derecede tatlı isteğim varİnşallah yavrum yaa ben yıllarca hep al hep al olduğu için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı derecede tatlı isteğim varİnşallah yavrum yaa ben yıllarca hep al hep al olduğu için![]()
Benim de….Aşırı derecede tatlı isteğim var Eki Görüntüle 3656130
Canım bu süre içinde izin almak ister misin? Önce değerlerimi yoluna koyucam sonra devam edicem dersen öyle de yapabiliriz. Çünkü tartı geldikçe onun denge egzersizi oluyor Aylık sonucun egzersizi bazı durumlarda uyarısı oluyor. Tabi ben bu şekilde motive oluyorum izne gerek yok dersen zaten beraberizDr um önce kendinizi toparlayın sonra yürüyüş yapmak kilo vermek düşünürsünüz dedi diplerde degerleriniz vücudunuza fırsat verin toparlansin porsiyonu küçültün ve suyu kesinlikle ihmal etmeyin dedi
Aşırı derecede tatlı isteğim var Eki Görüntüle 3656130
Benim de….
Çikolata şelalesinde yüzmek istiyorum![]()
Kabak soldurdum üzerine yoğurt domates sos döktümAfiyet olsun dutcum ilk foto ne anlayamadık merak ettim![]()
Neden kızzYarını iple çekiyorumtartıdan sonra kendimden korkuyorum
Sağol dutum açıkladığın içinKabak soldurdum üzerine yoğurt domates sos döktüm
Neden kızz![]()
Oldu canım sağolregl olmadım hala . Yeterli bi açıklama oldu mu. Herşeyi istiyor canım
Uykusuzluk da varOldu canım sağolgeçen ben reglken dört beş gün başım ağrıdı tatlısızlıktan
![]()
Uykusuz aksi nalet gibiUykusuzluk da varregl öncesi tatlı krizleri . Bugün hiç tadım yok . Yorgun ve huysuz hissediyorum
![]()
Sorma bende de genel bi motivasyon düşüklüğü ve her şeyden nefret etme durumu var özellikle kocamdanUykusuzluk da varregl öncesi tatlı krizleri . Bugün hiç tadım yok . Yorgun ve huysuz hissediyorum
![]()