- 11 Şubat 2016
- 4.135
- 19.177
- 208
Şükür canım iyiyim sen nasılsın, bebiş nasıl? Ben ASLInda bıraktığın gibi almalar, vermeler devam ediyor,Hoş buldum canımnasılsın baya oldu görüşmeyeli
Sabah kızçemle 10 dakika kadar yürüdüm.Var mı benimle spora gelenhadi hadi kalkkkiinn artık ev temizliginden önce spora öncelik vereceğim eşim de nöbetçi
Geçmiş olsun canım, laktoz beni, midemi çok kötü etkiliyor. Süt kullanırken de dikkat et .Eki Görüntüle 3677254
Midem kötü o yüzden hindibami sütlü yaptım inşallah iştah kapatma etkisi azalmaz
Olsun canım en azindan çok fazla almamamissindir, kontrolü elden bırakmamak önemli, benim bebiş 3 aylık oldu kilo çok rahatsız etmeye başladı beni emzirmeden dolayı ciddi bir diyet yapamıyorum ama ne kadar dikkat edersem o kadar iyiŞükür canım iyiyim sen nasılsın, bebiş nasıl? Ben ASLInda bıraktığın gibi almalar, vermeler devam ediyor,inşallah hedefimizi bir gün yakalayacağız.
Sabah kızçemle 10 dakika kadar yürüdüm.
Geçmiş olsun canım, laktoz beni, midemi çok kötü etkiliyor. Süt kullanırken de dikkat et .
Laktozsuz süt alıyorum bende o yüzden aradaŞükür canım iyiyim sen nasılsın, bebiş nasıl? Ben ASLInda bıraktığın gibi almalar, vermeler devam ediyor,inşallah hedefimizi bir gün yakalayacağız.
Sabah kızçemle 10 dakika kadar yürüdüm.
Geçmiş olsun canım, laktoz beni, midemi çok kötü etkiliyor. Süt kullanırken de dikkat et .
Hergün tartılıyor musunuzGünaydın kızlar nasılsınızbugün güne yürüyüşle başlayacağım yine 80 o gördüm hemen harekete geçmek lazım 40 dk koşu bandına kahve içip koşuyorum
Her gün değil her anHergün tartılıyor musunuz
Ben dün sırf yürümek için dışarı çıktım. Be sefer de cebim boşaldıVar mı benimle spora gelenhadi hadi kalkkkiinn artık ev temizliginden önce spora öncelik vereceğim eşim de nöbetçi
Dışarı çıkmak çok zor geliyor bana ya evde yürüyorum o yüzdenBen dün sırf yürümek için dışarı çıktım. Be sefer de cebim boşaldı
Bugün kalkabilirsem komple temizlik yapacağım. Ama senin kahveyi görünce canım çekti.
Aslında emzirme kilo yaktırıyor. Beslenmeyr dikkat etmek lazım sadece. Ben emzirirken soframa hep 1 sebze yemeyi, 1 et yemeği, yoğurt ve salata koyardım. Bize kilo aldıranlar abur cuburlar hep.Olsun canım en azindan çok fazla almamamissindir, kontrolü elden bırakmamak önemli, benim bebiş 3 aylık oldu kilo çok rahatsız etmeye başladı beni emzirmeden dolayı ciddi bir diyet yapamıyorum ama ne kadar dikkat edersem o kadar iyi
Yaptım içiyorumDışarı çıkmak çok zor geliyor bana ya evde yürüyorum o yüzdenkahveni yap iç o çok güzel bir keyif aracı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?