En güzeli ❤Galiba artık öyle yapmak gerekli. Kavga edince modum düşüyor tüm günüm ziyan oluyor. Bugün kalktım kahvemi içtim evi toparladım bayağı temizlik yaptım sinirliyken daha iyi yapıyorum . Tam 57 dk yürüyüş yaptım arkadaşımı aradım dertlestim sakinlestim. Şimdi dus alacağım artık öncelik kendim
Kolay gelsin canım bende yapacağım yarın misafirim varTemizlik modu aktifşu an 7300 arttır allah
Sağol çokom sana da kolay gelsinKolay gelsin canım bende yapacağım yarın misafirim var
Ah coko beni o kadar çok üzüyor ki artık önceliğinin her zaman iş olması memlekete gittim kafam dağılsın dedim geldim yine aynı. Çok bunalıyorum bazenSenin yaptığın tabi ki en sağlıklı olanı canım ama burada buna uymamız zor olur. Bazen çok yoğun oluyoruz, ya da planlar uymuyor sonuçta yine aç da olsak menü diyet dışı olabiliyor. Serbest bıraktık o yüzden. Uymaya çalıştığımız bir haftalık beslenme programımız var.
Bu konular yüzünden eril eril olduk. Hepimizin başında inan ki. Şu an stres olmaman lazım ama canım. Erkekler düz bakıyor bilirsin biz çok yönlü düşünürüz
Ben uzun süredir burayı takip edemiyorum, en son ayrılmadan evvel diyetdışı yersek ceza vardı. Şimdi anladığım kadarıyla menülerde ceza olayı kalkmış, yanlış mı anladım, bilemedimSenin yaptığın tabi ki en sağlıklı olanı canım ama burada buna uymamız zor olur. Bazen çok yoğun oluyoruz, ya da planlar uymuyor sonuçta yine aç da olsak menü diyet dışı olabiliyor. Serbest bıraktık o yüzden. Uymaya çalıştığımız bir haftalık beslenme programımız var.
Sağol canım. 3 günSağol çokom sana da kolay gelsin
Bu aylık ceza 5 gün mü 3 mü
Tebrik ederim harikasınKızlar uyanın
15 dk hiit yapıldıbi tarafımdan ter akıyor nefesim kesildi
Bütün erkekler aynı bence, ben de arada cinnet geciriyorum kendine geliyor bir süre sonra yine aynı oluyor, şimdi geçen hafta cinnet gecirdim şuan iyi gibi ne kadar gider bilinmezBir şeyleri sürekli minnet rica ile yapıyor bütün erkekler mi böyle anlamıyorum bazı konularda çok doldum artık. Çok çabasız ya çocuk konusunda özellikle beni çıldırtıyor artık her şeyi ben takip etmekten çok yoruldum
Bölüm neydi ? Kaç sınava gireceksin hani ogretmenlik gibi 3 oturum falan mı ? Ama ben olsam denerdim, zor evet sınav çalışmak yıpratıcı da ama ben birakmazdim sanirimKızlar size bir şey danışmak istiyorum şu an bu karar için kritik bir dönemdeyim 2024 KPSS sınavına girmiştim 82.3 aldım bizim bölüm 83 ile kapattı en son atanamadım. Gelecek yıl Eylül'de sınav olacak şu an sınava çalışmak için güzel bir dönemdeyim sizce yeniden sınava başlayayım 8-9 ay fedakarlık yapayım mı yoksa bir daha bu yolda kendimi yıpratmayayım mı kafam çok karıştı bir yandan ders çalışmak iyi oluyor kafam dağılıyor yoksa çok sıkılıyorum bir anda da diyorum ki o sınav stresinde kaldıracak psikolojim yok
Eğer istiyorsan bir giriş daha olabilir çünkü sınırda gitmiş. Çalışmışsın da halihazırda. Sonraki senelerde bildiklerini de unutabilirsin. Bu sene yapacağın tazeleme olacak. Kafam dağılıyor dedin ya o şekilde basit düşünerek çok gözünde büyütmeden deneyebilirsin. Beklenti insanı strese sokuyor. Her anlamda. Onu kendine yaşatmadan bir uğraş gibi bakarsın. Olursa olur olmazsa denemedim demezsinKızlar size bir şey danışmak istiyorum şu an bu karar için kritik bir dönemdeyim 2024 KPSS sınavına girmiştim 82.3 aldım bizim bölüm 83 ile kapattı en son atanamadım. Gelecek yıl Eylül'de sınav olacak şu an sınava çalışmak için güzel bir dönemdeyim sizce yeniden sınava başlayayım 8-9 ay fedakarlık yapayım mı yoksa bir daha bu yolda kendimi yıpratmayayım mı kafam çok karıştı bir yandan ders çalışmak iyi oluyor kafam dağılıyor yoksa çok sıkılıyorum bir anda da diyorum ki o sınav stresinde kaldıracak psikolojim yok
Çocuk gelişimi mezunuyum okul öncesinden de gireceğim yani temmuzda AGS var öğretmenlik sınavı artı alan bilgisi eylülde de normal KPSS varTebrik ederim harikasın
Bütün erkekler aynı bence, ben de arada cinnet geciriyorum kendine geliyor bir süre sonra yine aynı oluyor, şimdi geçen hafta cinnet gecirdim şuan iyi gibi ne kadar gider bilinmezçocuk konusunda benim eşim de aynı ilgisiz diyemem ama herşeyi benim kontrol etmem gerek sanki
Bölüm neydi ? Kaç sınava gireceksin hani ogretmenlik gibi 3 oturum falan mı ? Ama ben olsam denerdim, zor evet sınav çalışmak yıpratıcı da ama ben birakmazdim sanirim
Ay bilmiyorum bazen çok yıpratıcı çok zor geliyor bu erkekler hiç tahammül edemiyorum ya alıp başımı gitmek istiyorum bir yerlereTebrik ederim harikasın
Bütün erkekler aynı bence, ben de arada cinnet geciriyorum kendine geliyor bir süre sonra yine aynı oluyor, şimdi geçen hafta cinnet gecirdim şuan iyi gibi ne kadar gider bilinmezçocuk konusunda benim eşim de aynı ilgisiz diyemem ama herşeyi benim kontrol etmem gerek sanki
Bölüm neydi ? Kaç sınava gireceksin hani ogretmenlik gibi 3 oturum falan mı ? Ama ben olsam denerdim, zor evet sınav çalışmak yıpratıcı da ama ben birakmazdim sanirim
İşte ben de onu yapamıyorum çok hırslıyım bir başlayınca kendimi kaptırıyorum dünyadan siliniyorum önce gider çalıştığım dönemde gerçekten tüm sosyal hayatımı evi her şeyi bıraktım sadece ders çalıştım öyle yapınca da zor oluyor işteEğer istiyorsan bir giriş daha olabilir çünkü sınırda gitmiş. Çalışmışsın da halihazırda. Sonraki senelerde bildiklerini de unutabilirsin. Bu sene yapacağın tazeleme olacak. Kafam dağılıyor dedin ya o şekilde basit düşünerek çok gözünde büyütmeden deneyebilirsin. Beklenti insanı strese sokuyor. Her anlamda. Onu kendine yaşatmadan bir uğraş gibi bakarsın. Olursa olur olmazsa denemedim demezsin
Ne geliyorsa stresten geliyor canım. Eğer o dengeyi kurabilirsen hiç düşünme gir. Mental olarak yoruldun o yüzden gözünde büyüyor şu an. Ama 1 yıllık alt yapın var. İlki gibi olmayacakİşte ben de onu yapamıyorum çok hırslıyım bir başlayınca kendimi kaptırıyorum dünyadan siliniyorum önce gider çalıştığım dönemde gerçekten tüm sosyal hayatımı evi her şeyi bıraktım sadece ders çalıştım öyle yapınca da zor oluyor işte
Evet ilki gibi zorlanmayacagim ve ne kadar zorlansam da gerçekten geçiyor. Geçen yılki meşakkati unutuyorum bazen o yüzden bir kez daha mı denesem diyorum bu yola girmişkenNe geliyorsa stresten geliyor canım. Eğer o dengeyi kurabilirsen hiç düşünme gir. Mental olarak yoruldun o yüzden gözünde büyüyor şu an. Ama 1 yıllık alt yapın var. İlki gibi olmayacak
Söyle 82 puan az değil bunun için emek verdin ve şuan alt yapın var, bu yıl istiyorsan yine odaklanıp kısa tekrar sonrası bol soru çözerek ilerleyebilirsin ve çok haklısın bu KPSS yıpratıcı bir süreç hem fiziksel hem de mental olarak ama sonrası güzel atanirsan Esin seninle gelebilecek miÇocuk gelişimi mezunuyum okul öncesinden de gireceğim yani temmuzda AGS var öğretmenlik sınavı artı alan bilgisi eylülde de normal KPSS var
Evet gerçekten bazen çok yipraticilar asla bizim gibi düşünmüyorlar neden bilmiyorum, bu sebeple önceliğin kendin olmalı ben yapamıyorum bunu anneme de kızıyorum beni neden böyle yetiştirdi diye, hep verici oluyorum kendime en ufak birşey isteyemiyorum, yardım istemek çok zor geliyor, eşime ev işlerini söylüyorum yapıyor kendi dağınık değildir zaten toparlar ama temizlik falan azcik yapınca hemen minnet duyuyorm kendine de kızıyorum onun da işi neden böyle hissediyorum diye...ya inanır mısınız doğum yaptım işte adam hastanede kaldi bizimle, gidip geldi herşeyle ilgilendi yani bir kez of demedi demezde, hani keyfi seylerimi falan da hiç itiraz etmedi uzun süre sen ameliyatlisin falan diye benden çok kolladi ve ben bunun için öyle minnet duydum kendimi öyle kötü hissettim ki yani düşününce diyorum bu kadar mahcup hissetmeme gerek yok sonuçta onun da evladı, bazen bu konuda yardım mi alsam diyorum...kendi düğünümde kuaföre gideceğim mecburen haliyle, evde misafir işler falan var ben anne kusura bakma kalmak istiyorum yardım ederdim ama gitmem gerek diyordum, annem saçmalama öyle şey mi olur falan dedi tabi ama benim düşüncem sağlıklı degilAy bilmiyorum bazen çok yıpratıcı çok zor geliyor bu erkekler hiç tahammül edemiyorum ya alıp başımı gitmek istiyorum bir yerlere
Bu aynı ikinci çocuğu istemek gibi ajsdgkfEvet ilki gibi zorlanmayacagim ve ne kadar zorlansam da gerçekten geçiyor. Geçen yılki meşakkati unutuyorum bazen o yüzden bir kez daha mı denesem diyorum bu yola girmişken
Evet gelebilir o da memur olduğu için tayinde sıkıntı çıkmaz Bir sıkıntı atamalarda işte atama sayısı çok az olduğu için motive olamıyorum çalışmayaSöyle 82 puan az değil bunun için emek verdin ve şuan alt yapın var, bu yıl istiyorsan yine odaklanıp kısa tekrar sonrası bol soru çözerek ilerleyebilirsin ve çok haklısın bu KPSS yıpratıcı bir süreç hem fiziksel hem de mental olarak ama sonrası güzel atanirsan Esin seninle gelebilecek mi
Evet gerçekten bazen çok yipraticilar asla bizim gibi düşünmüyorlar neden bilmiyorum, bu sebeple önceliğin kendin olmalı ben yapamıyorum bunu anneme de kızıyorum beni neden böyle yetiştirdi diye, hep verici oluyorum kendime en ufak birşey isteyemiyorum, yardım istemek çok zor geliyor, eşime ev işlerini söylüyorum yapıyor kendi dağınık değildir zaten toparlar ama temizlik falan azcik yapınca hemen minnet duyuyorm kendine de kızıyorum onun da işi neden böyle hissediyorum diye...ya inanır mısınız doğum yaptım işte adam hastanede kaldi bizimle, gidip geldi herşeyle ilgilendi yani bir kez of demedi demezde, hani keyfi seylerimi falan da hiç itiraz etmedi uzun süre sen ameliyatlisin falan diye benden çok kolladi ve ben bunun için öyle minnet duydum kendimi öyle kötü hissettim ki yani düşününce diyorum bu kadar mahcup hissetmeme gerek yok sonuçta onun da evladı, bazen bu konuda yardım mi alsam diyorum...kendi düğünümde kuaföre gideceğim mecburen haliyle, evde misafir işler falan var ben anne kusura bakma kalmak istiyorum yardım ederdim ama gitmem gerek diyordum, annem saçmalama öyle şey mi olur falan dedi tabi ama benim düşüncem sağlıklı degil
Ben de öyleyim asla bir şey yaptıramıyorum vicdanıma el vermiyor biraz evet yetiştirme tarzımızdan kaynaklı olabilir her şeyi kendimiz yüklenmeye çalışıyoruz ve bazen de bu bizi çok ağır geliyor ben bazen gerçekten evliliğin sorumluluğunu kaldıramayacak gibi hissediyorum çok yorucu çok yıpratıcı oluyorSöyle 82 puan az değil bunun için emek verdin ve şuan alt yapın var, bu yıl istiyorsan yine odaklanıp kısa tekrar sonrası bol soru çözerek ilerleyebilirsin ve çok haklısın bu KPSS yıpratıcı bir süreç hem fiziksel hem de mental olarak ama sonrası güzel atanirsan Esin seninle gelebilecek mi
Evet gerçekten bazen çok yipraticilar asla bizim gibi düşünmüyorlar neden bilmiyorum, bu sebeple önceliğin kendin olmalı ben yapamıyorum bunu anneme de kızıyorum beni neden böyle yetiştirdi diye, hep verici oluyorum kendime en ufak birşey isteyemiyorum, yardım istemek çok zor geliyor, eşime ev işlerini söylüyorum yapıyor kendi dağınık değildir zaten toparlar ama temizlik falan azcik yapınca hemen minnet duyuyorm kendine de kızıyorum onun da işi neden böyle hissediyorum diye...ya inanır mısınız doğum yaptım işte adam hastanede kaldi bizimle, gidip geldi herşeyle ilgilendi yani bir kez of demedi demezde, hani keyfi seylerimi falan da hiç itiraz etmedi uzun süre sen ameliyatlisin falan diye benden çok kolladi ve ben bunun için öyle minnet duydum kendimi öyle kötü hissettim ki yani düşününce diyorum bu kadar mahcup hissetmeme gerek yok sonuçta onun da evladı, bazen bu konuda yardım mi alsam diyorum...kendi düğünümde kuaföre gideceğim mecburen haliyle, evde misafir işler falan var ben anne kusura bakma kalmak istiyorum yardım ederdim ama gitmem gerek diyordum, annem saçmalama öyle şey mi olur falan dedi tabi ama benim düşüncem sağlıklı degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?