Regl oldun mu dut ben olmadım dahaUfff mens dönemindeyim çok tehlikeli günler
Direnmem lazım.
Takvimde 6 gün kaldı diyor ama sanki yarınmış gibi aşırı bi yeme isteği bi gerginlik yorgunlukRegl oldun mu dut ben olmadım daha
Esime ayrı bileniyorum aşırı gerginim
Tamam yarım puan mi kabul edeyim böyle küçük biseySen diyet dışı değilsin ama programa tam uymamışsın. Fazla da kaçırmamışsın. Yarım puan edebilir. Nasıl hissettiğine bağlı. Ben bütün yedim mesela
Bende pms deyim şişkinlikler başladı bileUfff mens dönemindeyim çok tehlikeli günler
Direnmem lazım.
3 gün gelmeyince uyarı geliyor bilgin olsunÇokkkk haklısın canım bundan sonra aksatmamaya çalışacağım.
Aynen bende de öyle benim gününden önce oluyordu bu ay antibiyotik içtiğim için gecikecek diye korkuyorum yoksa bu sinirle kendimi duvara atasim geliyorTakvimde 6 gün kaldı diyor ama sanki yarınmış gibi aşırı bi yeme isteği bi gerginlik yorgunluk
Bende de başladıBende pms deyim şişkinlikler başladı bile
Ayy en kötüsü o bi acı bi tatlı istiyor canım midem çingene torbasına dönecek .Aynen bende de öyle benim gününden önce oluyordu bu ay antibiyotik içtiğim için gecikecek diye korkuyorum yoksa bu sinirle kendimi duvara atasim geliyor
Yemek işi ayrı dert
Aynen dün öyleydim tatlı bişeyler yedim evde tuzlu bişey arıyorum deli gibiBende de başladıölecem
Ayy en kötüsü o bi acı bi tatlı istiyor canım midem çingene torbasına dönecek .
Hedefime de az kalmışken pes etmek başa dönmek ya da kaytarmak istemiyorum
Aynen dün öyleydim tatlı bişeyler yedim evde tuzlu bişey arıyorum deli gibi
Evet dayanmamamiz lazım
Canım dut pekmezi varsa iç . Yada dut özü . Olmadı kuru dut al onu kaynat suyunu iç ılık ılık.Kizlar nasıl bir illetse öksürüğüm geçmiyor bi türlü ilaclara rağmen gece hepten öksürükten mahvoluyorum çocuklarla sürekli öksürüyoruz
Hava makinesi küçük aparatini ikizler kaybetmis yok olsaydı hava takardim miss gibi iyi gelirdi eşim bi soracak ayrı satılıyor mu diye
Hayır bunlar eşimden gizli bide yoksa başlıyor boşuna diyetisyen gidiyorsun ye gitsin diye söylenip duruyor
Sus sus bende gizliyomHayır bunlar eşimden gizli bide yoksa başlıyor boşuna diyetisyen gidiyorsun ye gitsin diye söylenip duruyor
Evde yok olmadi yarın müsait bir zamanda çıkıp alayım dut kurusuCanım dut pekmezi varsa iç . Yada dut özü . Olmadı kuru dut al onu kaynat suyunu iç ılık ılık.
Evde bal varsa yarım bardak ılık suya 1 çay kaşığı karıştır iç o çok iyi geliyor.
Evde yok olmadi yarın müsait bir zamanda çıkıp alayım dut kurusu
Pekmez ölçülü bir şekilde tuketemem
Benimde öyle diyorHayır bunlar eşimden gizli bide yoksa başlıyor boşuna diyetisyen gidiyorsun ye gitsin diye söylenip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?