- 1 Eylül 2021
- 5.518
- 20.817
- 298
Yesil tabak haftasi harika biz de çok ise yarayacakBu hafta ödem atarız canım yeşil tabak haftasına gireceğiz
| Haftalık Denge Egzersizi 3 gün 6.000 adım / 20 dk egzersiz | Tartı |
|
| + |
|
| + |
|
| + |
| E Esmusum | + |
D Drdentist Canım buradaki 1 saatlik leslie süre görünecek şekilde ekran görüntüsü olmalı. Burada 5 dk lık bir görüntü var. Akıllı saat de 1 saatlik aktitive kaydı da olur. Varsa bekliyorum. 3 günlük egzersiz yerine geçer evet. Ama bu şekilde gelmeli. Adımın geçerli olması içinde en az 6000 olmalıBen bugüüüün denge egzersizini tamamladım 1 saat leslie yaptım görsele ekliyorum ama öldüm bittim öğle arası da 30 dk yürüdüm onu da ekliyorum.adım sayısını öğlen ekran görüntüsü aldım öğlen 4500 adım attım
Kişiler | Sıfır Şeker Haftası Sonuçları (1 | Egzersiz Kendi Egzersizim (1 🏋= Yarım puan) | Toplam Puan |
|
| 2 | 0.5 | 2.5 |
|
| 0 | 1 | 1 |
|
| 5 | 2 | 7 |
|
| 4 | 1.5 | 5.5 |
|
| 5 | 1.5 | 6.5 |
|
| 4 | 3.5 | 7.5 |
|
| 2 | 1.5 | 3.5 |
|
| 5 | 1 | 6️ |
| E Esmusum | 3 | 0 | 3 |
| D Drdentist | 5 | 1 | 6 |
| G Goklerce | 6 | 0 | 6 |
|
| 7 | 0 | 7 |
Bende görünce şaşırdımDenp hedef kaç yavrum 53 ten aşağı kilo.var mi
Bence diyetisyen desteği almalısın bi yerden sonra motive olamıyor insan arada yedikleri artı getiriyorKızlar ben niye böyle oldum bilmiyorum diyet yapacağım derken üstüne kilo almaya başladım
Bence de çok işe yarayacak hem de severimYesil tabak haftasi harika biz de çok ise yarayacakespressoc
En son diyetisyen beni sinir etti ondandır başlamak istemiyorumBence diyetisyen desteği almalısın bi yerden sonra motive olamıyor insan arada yedikleri artı getiriyor
50gr yapma etme eyleme
Bende görünce şaşırdım
Sen hiç merak etme sayın başkanım fazlasıyla yapacağım denge egzersizlerimi
Haftalık Denge Egzersizi
3 gün 6.000 adım / 20 dk egzersizTartı yiitee + espressoc + D u t ️️ + E Esmusum +
Acquaa Aylık sonuç -0.70
Güzel sonuç canım. Ama sınırın altında kaldı. Yine 3 gün adım var. 8000 adım veya 40 dk egzersiz yapalım
Kızlar enerjimiz düşmesin. Her hafta olmayabilir. Kötü giden bir şey yok. Biraz ödem topladık
G Goklerce Geçen haftadan 2 gün denge egzersizi vardı. Tamamlanmadığı için 1 uyarı geldi.
D Drdentist Canım buradaki 1 saatlik leslie süre görünecek şekilde ekran görüntüsü olmalı. Burada 5 dk lık bir görüntü var. Akıllı saat de 1 saatlik aktitive kaydı da olur. Varsa bekliyorum. 3 günlük egzersiz yerine geçer evet. Ama bu şekilde gelmeli. Adımın geçerli olması içinde en az 6000 olmalı
Ayağına sağlık
Emeğine sağlık çokom, herkesi tebrik ediyorum. Harikayız.
Kızlarrr maşallah bu hafta süpersiniz
İnşallah devamı olsun. Darısı da bize
3. En yüksek yüzdeTheDandelion -0.910 yaptı Bu grupta uyarısı olan yok o yüzden sildirme de yok. Ayrıca bundan dolayı tebrik ediyorum
Sonra da G Goklerce veasliogretmen takip ediyor. Harika kilo verdiniz
Kişiler Sıfır Şeker Haftası
Sonuçları
(1️ = 1 puan) Egzersiz
Kendi Egzersizim
(1 🏋=
Yarım puan) Toplam
Puan Chocolita 2 0.5 2.5 TheDandelion 0 1 1 Acquaa 5 2 7 yiitee 4 1.5 5.5 Pembe Lotus 5 1.5 6.5 D u t 4 3.5 7.5 espressoc 2 1.5 3.5 asliogretmen 5 1 6️ E Esmusum 3 0 3 D Drdentist 5 1 6 G Goklerce 6 0 6 marmelad01 7 0 7
Sıfır şeker haftasına uyum sağlayarak uyarı sildirenler
G Goklerce 1 vardı silindi
asliogretmen 1 vardı silindi
D Drdentist 2 vardı 1'i silindi
Kız valla küçümseme50gr yapma etme eylemeutanıyorum
Yarın serbest gün yapacağım bide diyetisyen dönüşü pazar tam gaz devam ins akşam motivasyon için gelirim akşam yemeği için salata yapmam lazım şimdi
155 50 kilo ( aslında amac 50 yi koruyabilmek )Denp Senin boy ve hedef kaçtı canım
50 olayım yetecekDenp hedef kaç yavrum 53 ten aşağı kilo.var mi
Sendeki iştahsa bizdeki ne bacım155 50 kilo ( aslında amac 50 yi koruyabilmek )
50 olayım yetecekiştahım cok fena onu dizginlemem lazım canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?