Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi geceler kızlar
Oğlumu öksürükten tıkandı kustu
Özel hastaneye götürdü eşim yarım saat önce
Şehir hastanesi soğuk algınlığı şurup verip gönderdi geçen hafta çocuk daha kötü oldu
Benimde tekrar gıcık şeklinde başladı öksürük
Nasıl bir illet geçmiyor

Menüm

Sabah 11:00
Çökelekli yumurta yeşillik bir dilim tm buğday ekmeği

Öğlen dünkü kekten bir dilim yine yedim
Sade türk kahvesi iki ceviz ile

Akşam 17:30 4 kaşık et kavurma bir kase mercimek çorbası

Spor 30dk leslie yaptım

espressoc

Geçmiş olsun hastalık geçse de öksürük zor geçiyor Rabbim şifa versin

Kızlaaaar ölüyorum yorgunluktaaaan
Yarın akşama her iki ailemde misafirimiz olacak baya hazırlık yaptım çalışınca yarın yapamam diye anca oturuyorum .
Sabah hiçbir şey yemedim
Öğlen kaçamaklı oldu maalesef 1 dilim pizza ve biraz patates yedim motallerimiz bozuktu ev alma niyetiyle izin alıp çıktık işten ama nasip olmadı banka kredinin üstünü tamamlayacak mevlayı hesapta istedi satın alacağımız adamsa elden bana verin dedi işinize şüphe olunca iptal ettik bu şekilde ısrar edince hakiyle baya da niyetlenmiştik nasip olmadı . Haliyle biraz hayal kırıklığı can sıkıntısı oldu .
Akşam da dışarda yedik
Ezogelin çorba ve biraz tavuk sote yedim

Spor yapamadım eve gelince biraz dinlenip yemeğe giriştim şimdiden hazırlayayım diye

Suyum 3 litre oldu ama

Bu arada hala regli olamadım ya yarın mı olucam acaba ada çayı falan da içtin genelde onu içince oluyorum da neyse yarın olmam inşallah misafirim var ama bu da tartıyı nasıl etkiler bilmiyorum tabi

Chocolita espressoc

Oy yavrum ya. Allah şifa versin canım

İyi geceler kızlar

Kahvaltı yok
Akşama doğru çok aşırı acıktım( insülin ilacına artık başlamam lazım)
2 biber dolması yedim

Akşam yemeği
Bonfile bir parça
Pancar salatası
5 YK basmati pilav
Spor yok

Chocolita

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…