Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

O eksili senden çok canim cekti , Tarif varsa kolayda atar misin kusum
Atarım canım kemikli et ve nohutunu haşla üzerine 1 domates yeşil biber soğan bol sarımsak patlıcanı doğrayıp salça limon tuzu tuz karabiber at kaynat altını kıs malzemeler pişene kadar pişince üzerine yağda nane at

Çok teşekkür ederim Dutcum

Merhabalar ,
11 Aralık, Perşembe günü,
Kahvaltı yapmadım.
1 fincan sade Türk kahvesi içtim.
13:00'deki öğle yemeğimde, 1 kutu (yağı süzülmüş) ton balığı,1 ince dilim çavdar ekmeği ve 5 kaşık zeytinyağlı pırasa yedim.
1 fincan sade Türk kahvesi içtim.
Saat 18:00'deki akşam yemeğimde, 3 adet biber dolması ve 1 kase yoğurt yedim.
Su:2,5 lt. içtim.
Bugün evden dışarı çıkmadım. Egzersizim yok maalesef.
Chocolita espressoc
Günün geri kalan kısmında, akşam başka birşey yemeyeceğim.

merhaba sizin ne gibi belirtileriniz vardı ve teşhisi nasıl konuldu ben 3 ay önce doğum yaptım yaklaşık bir aydır sırt bel ağrılarım var işin tuhaf tarafı ilk başlarda gece yatıp sabah kalkınca olan ağrılardı dönmekte ayağa kalkmakta zorlanıyordum bu sıralar tüm gün ağrım var gün içinde hafif ağrılar ama geçen hafta fizik tedavi doktoruna gittim crp sedim normal rontgen normal kemik kütlen-1 osteopeni ama ağrılarım geçmezse tekrar gel mr çekeriz dedi ağrılarım hala devam ediyor internette as bılgularının böyle olduğu yazıyor çok korkuyorum hafif duruş bozukluğum da var doktorda söyledi bundan ziyade iki haftadır gözüm kendi kendine kanlanıp geçiyodu iki gündür geçmiyor bugün doktora gittim gözde bir problem yok ağrı batma plursa Tekrar gel dedi üveit olur diye çok korkuyorum zaten gözlerim bozuk lens gözlük kullanıyorum

Ah tam adapte olamadik hâlâ ya napacagiz
Olacağız. Başka yolu yok. Sonu yok ki. Bütün mantığımı bilincimi yitirerek içimde bir şey bırakmadım bu hafta + geleceğim. Ama bu ay sonu inşallah en az 70 göreceğim kendime söz verdim. İnşallah Allahın izniyle. Psikolojik olarak resetlenmemiz lazım. Yine takıldık bir şeylere. Kendimizi affetmemiz lazım

Chocolita espressoc
Kızlar gün boyu değil ama diyet dışı oldu bugün
Sabah limonlu su
9.0 tarçınlı kahve
12.30 çialı kefir
Buradan sonra bozuldu
18.0 son öğün ekte
2,5 lt su

Eklentiler

• IMG_2294.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_2295.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 2
Ben böyle saçma sapan bir döngüye girdim vereceğim vereceğim derken almaya başladım ya ne oluyor anlamıyorum bana

12 Aralık Yıldızlar Ligi

marmelad01

Acquaa

Lig yıldızları tartıyı özelden,
Diğer herkes topiğe gönderir.
Herkese bol eksiler

+/sabit gelenler olabilir.
Hiç modumuz düşmesin.
Yine kalkar sıfırdan başlarız
Ayrıca 2025 in son günleri
Yeni başlangıçlar için tam aradığımız zamanlama
Gün bugündür kızlar
Ne olduysa oldu.
Herrrr şeyi geride bırakıp tazelenelim

Ben böyle saçma sapan bir döngüye girdim vereceğim vereceğim derken almaya başladım ya ne oluyor anlamıyorum bana
Çoğumuzda var bence. Yarınki tartımı asla görmek istemiyorum. Ama tabi ki kurallar var tartılıcam yüzleşicem. Barışmamız lazım canım. 2026 ya girmeden önce bu son günlere dikkat et çok güzel bir enerji geliyor. Hemde 3 aylara giriyoruz. Gerçekten değerlendirirsek zamanlama çok güzel olacak. Niyetimizi edelim, beraberiz burada. İnişli çıkışlı olsa da bir yol üzeri olalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…