sonradan mı okudun bebişÖyle tabi kendimizden uzaklastirmamamiz lazım ki başka yerlerde aradıklarını bulduklarını sanmasınlar.
Ben kaçmadım ama 17 imde evlendim derdime neyse .sanki evde kalacaktım . Hayırlısı buymuş tabi de şimdiki ben 17 yaşındaki kıza evlenme derdim
Şükür bugunumuze dediğin gibi
Yok tabi dikkat de etmedim.Yürüyüş yok diye 4.5 kilo mü aldın kız
Yapma ayy korktum bian ne olur olmaz hep yürüyelim su içelim ne bileyim gitsin su kilolar.
Sende şuan ödem de vardir
Merhabalarmerhaba canikolar
çoluk çocuk çocuğu kreşe bırak iş güç
şimdi de küçüğü uyuttum uyanmazsa evi toparlıcam
Allah rutinimizi aratmasın ama nefes alacak vaktim yok ya hu. bugün mümkün mertebe az yemeye çalışmayı düşünüyorum inşallah midem de aynı fikirde olur. 3 gün aşırı beslendim. beslenme değil bence tıkınma o. Allah gözünü doyursun seansı gibi bi şeydi. gören 1 hafta dövüp aç bırakmışlar sanır. öyle bir pis boğazlık yani
çarp ağzımızaMerhabalarkolay gelsin
Şöyle ki pazartesi yeni bir kuralimiz olacak. Bu vesileyle duyurmuş da olayım
Artık haftada 2 kere taşkınlık cezası alınabilecek kızlar. Yoksa kilo falan veremeyiz3. Taşkınlık ceza yerine uyarı olacak
Topuklu ayakkabıyla vursun yiyenin ağzınaçarp ağzımıza
Sen yap böyle deniz senin sayende nerede açık kapı var öğreniyoruz ahshdhdhmerhaba canikolar
çoluk çocuk çocuğu kreşe bırak iş güç
şimdi de küçüğü uyuttum uyanmazsa evi toparlıcam
Allah rutinimizi aratmasın ama nefes alacak vaktim yok ya hu. bugün mümkün mertebe az yemeye çalışmayı düşünüyorum inşallah midem de aynı fikirde olur. 3 gün aşırı beslendim. beslenme değil bence tıkınma o. Allah gözünü doyursun seansı gibi bi şeydi. gören 1 hafta dövüp aç bırakmışlar sanır. öyle bir pis boğazlık yani
aynen aynen rendelemeyi yazmayi unutmusum aynisi canimNetten baktım kabakları rendeleyip iyice suyunu sıkın yazıyo.
Azıcık yağla soteleyin,soğuyunca süzme yoğurtla birleştirin
Üzerine yağ yakın ceviz diyor
Böyle dimi mantık.
Et tavuk şuan çok zor geliyo ama bı bakayım.
hahahah cok tanidik geldiKars kaşarı peyniri mi ahxhdhhd
Küflü kaşar peyniri olabilir
Ayy benim eşim tarafı ardahanli ya yine gelmiş bize bussuru küflü çevik peyniri bıktım artık
Yeri gelmişsin soyliyeyim dedim
Faydalı aslında bir yerde. Hani antivirüs programları vardır ya hatalı yerleri bulur yoksa sistem düzgün çalışmaz. Bizim sistemimizde bu şekilde düzgün çalışacakSen yap böyle deniz senin sayende nerede açık kapı var öğreniyoruz ahshdhdh
Hayır diğer kızlarda bizi öldürmek mi isyiyosun diyolar
Yeme artık diyorum yeme
Çok geçmiş olsun. Patoloji yolu beklemek nedir bilirim Rabbim sabır versin inşallah temiz çıkar sonucuKızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Antrum mukozasinda hiperemik ve ödemli bulundu yaziyor resimdedw kırmızı leke gibi görünüyor esime şüpheli lekeden parça alindi patolojiye gönderilecek 20 25gun sonra cikar sonuç demiş çok stresli ve gerginim
Hiperemik kanli demek
Eşim diyor ki bizim küflü cecil yine iyi kokuyor üzülme.hahahah cok tanidik geldibizde ardahanliyiz daa
İnşallah temiz çıkar evet kanlı leke olabilir ama iyi huylu var kötü huylu var hemen üzmeyin kendinizi.Kızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Antrum mukozasinda hiperemik ve ödemli bulundu yaziyor resimdedw kırmızı leke gibi görünüyor esime şüpheli lekeden parça alindi patolojiye gönderilecek 20 25gun sonra cikar sonuç demiş çok stresli ve gerginim
Hiperemik kanli demek
Bu sonuçları beklemek gerçekten zor. Bende karaciğer biyopsisi beklemiştim. Allah razı olsun o sıralar C Calcifer in desteğini asla unutamam. Rabbim sağlık şifa ferahlık olarak döndürsün kendisineİnşallah temiz çıkar evet kanlı leke olabilir ama iyi huylu var kötü huylu var hemen üzmeyin kendinizi.
Rabbim şifa versin güç versin
Ahh chocum hastane işleri gerçekten zor helenbirde şüpheyle bekliyorsan geçmiyor bitmiyor
AminnnAhh chocum hastane işleri gerçekten zor helenbirde şüpheyle bekliyorsan geçmiyor bitmiyor
Allah tüm hastalara şifa versin güç versin
Benim annemden de 6 ayda bir parça alınıyor rahim kanseri olma riski var hep bekliyoruz 5 yıl oldu.
Ocakta yine alınacak
Ben o hurma diyetini hic yapamadim ya asiri kan sekeri dalgalanmasi yapti aksama dogru hep saldirdim hadi insAllah sana yarar canimGünaydın hanımlar.gerçi öğlen oldu
bugün hurma + yogurt detoksu yapıcam kısmetsetabi umarım bu sefer araya bişey girmez.
sabah
filtre kahve içtim 2 kupa
şimdi 2 adet hurma yedim daha tıkadımı ne yaptı daha bişey yiyemedim.
birazdan dışarı çıkıcam gelince 250 gr yoğurdum var yanımda onu yerim yine hurma ile
birazda yürürüm şimdi gelsin 10.000 adımlar
Hay maşAllahNe dikmiyor ki. Nur Yerlitaşin ikinci şubesi maşallah minikime
Hayırlı sonuc al insAllah canim beklemek cok zor boylr durumlarda gercekten insAllah guzel sonhclar alirsinKızlar merhaba
Endoskopi on raporunda
Hiperemik kanli demek
Rabbim göstermesin insAllah canim rahim kanseri olma riski nerden anlasiliyo canim iyi huylu hücre var kontrol altinda mi ilerliyorsunuzAhh chocum hastane işleri gerçekten zor helenbirde şüpheyle bekliyorsan geçmiyor bitmiyor
Allah tüm hastalara şifa versin güç versin
Benim annemden de 6 ayda bir parça alınıyor rahim kanseri olma riski var hep bekliyoruz 5 yıl oldu.
Ocakta yine alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?