Merakla pazartesiyi bekliyorum bende bu deniz ne yapıyor bizi mi kandiriyo diye düşünmedim değilDenizin metabolizmasi topikteki herkesin metabolizmasinin toplam hizindan daha hizlidirsen bakma taskinlik falan dedigine bak gör pazartesi yine 1 kilo eksi gelir eskiden takimdayken de sasirirdim ben ne yerse yesin mutlaka ekside aman nazar degmesin masallah diye
Ellerine sağlık çiçeğim çok beğendimÇok da kalın değil aslında eşim ilk defa elimi tuttuğunda şey demişti çocuk eli gibi ellerin var
Çok şeyler
Hep gülelim inşallah
Teşekkür ederim
Bunu dün dikmistim bugün yakasını yaptım bugün de pijama takımı diktim ama bitmedi az kaldı onu da yarın akşam atarım Eki Görüntüle 3316746
İyi akşamlar uçanım kaçanımİyi akşamlar
Bu aradaMerakla pazartesiyi bekliyorum bende bu deniz ne yapıyor bizi mi kandiriyo diye düşünmedim değil
İyi iyi kilo versin de cezasını da çeksin napalim alışıcaz
Baltasar değişiklik yapmadı kiBu aradaCemoos ben hangi takimdayim?çünkü ilk sayfadaki listede bi degisiklik görünmüyor grup Alfadayim
Aslında beyaz leylaga tamam dedi de grubuna almak istediği kişiyi söylemedi. Kabul etti aslında çünkü kural koyduk mecburi yapılacakBaltasar değişiklik yapmadı ki
Neyse bu pazartesi ben birinci olursam seni alırım merak etme
Ufukta birincilik mi görünüyor ben daha tartilmadim sürpriz olsun istiyorum ama en son artidaydimBaltasar değişiklik yapmadı ki
Neyse bu pazartesi ben birinci olursam
Geçmiş olsun canımSabah kahvaltı edemedim. Oğlum biraz rahatsızdı doktora gittik
Kahve de icemedim
Akşam şükürler olsun balık yedim. Ekmek 2 dilim.
Suyum tamamlanacak. Egzersiz aşağıdaki gibi
Yani şuan sanki 100 gram bile veremedimUfukta birincilik mi görünüyor ben daha tartilmadim sürpriz olsun istiyorum ama en son artidaydimödemden tabiiki
Kız hasta hasta zaten hafta sonuna geldik 2 gün için yormaAslında beyaz leylaga tamam dedi de grubuna almak istediği kişiyi söylemedi. Kabul etti aslında çünkü kural koyduk mecburi yapılacak
Sağol canım. Pazartesi dahil OlcanGeçmiş olsun canım
Tamamdır canim ben acaba bu pazartesi degil dr bi sonrakinr mi bitecek deneme suresi acaba dedimSağol canım. Pazartesi dahil Olcan
Yok genel açıklama babında şey ettim ya biliyorumKız hasta hasta zaten hafta sonuna geldik 2 gün için yorma
Kimi kovcan agzghzhzhxSağol canım. Pazartesi dahil Olcan
He tamam ben merakla, heyecanla bekliyorum o haldeİlk diskalifiye yada kilo veren gittiğinde grupta yer olduğunda sen Olcan işte yada en kötü grupları 8 kişilik yaparız
Bakalım pazartesi bı olsun da
Anam o adim kalori ne masAllahKahvaltı
Simit çay
Öğlen
Kahve,kuru incir ,hurma,3 tane ceviz
Akşam
Haşlanmış tavuk ,havuç
1 salkım üzüm.
Bol çay,kahve
1lt şu
Eki Görüntüle 3316819
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?