- 6 Nisan 2010
- 4.470
- 15.971
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba yeniyim burada nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın ,zayıflama sürecinde kinoa kullanan var mi
Merhaba yeniyim burada nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın ,zayıflama sürecinde kinoa kullanan var mi
Salatayla beraber kullanmak güzel fikir o zmn kısır tarzı bol malzemeli alternatif bir öğün olabilirBen zamanında kullandım. Ama sevdiğim için. Yoksa o da karbonhidrat. Porsiyon a dikkat ederek kullanılır bence
Kinoa faydaları şu şekilde sıralanabilir:Salatayla beraber kullanmak güzel fikir o zmn kısır tarzı bol malzemeli alternatif bir öğün olabilir
Ben de salatada kullanıyorum, hem doyurucu oluyor hem besin değeri açısından zengin. Kısırda bulgur yerine kullanıldığını gördüm kendim denemedim.Salatayla beraber kullanmak güzel fikir o zmn kısır tarzı bol malzemeli alternatif bir öğün olabilir
Olur tabiSalatayla beraber kullanmak güzel fikir o zmn kısır tarzı bol malzemeli alternatif bir öğün olabilir