- 30 Ocak 2017
- 14.611
- 199.825
- 598
Bir de böyle deneyelim bakalım. Duruma göre bakarızHadi bakalım gazamız mübarek olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de böyle deneyelim bakalım. Duruma göre bakarızHadi bakalım gazamız mübarek olsun![]()
Sabah yumurta kızartması
Aslında internetim var menü yazabilirim ama diyete çok dikkat edemiyorum. O yüzden yazmasam iyi olacak. Bol bol yürüyüş yapıyorum.şimdi izinlisin menü de beklemiyorum canım doğru mu
Bol su ile hızlandırBu hafta 76 görmeyi çok istiyorum. Şimdi pazartesiye kadar da zaman kazandık bu hafta iyi oldu
Her gün aynı enerjide olmaman normal değil mi. Sıcakta çocugu parka götürmek başlı başına bir spor.Kızlar kusura bakmayın ben giremedim siteye yeni tartı günümüz kutlu olsun
Dünkü menüsüm
Domates maydonoz limon ceviz bir tane haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Ara öğün
10 tane kadar badem
Akşamda semizotu yemeği yaptım bulgursuz sadece yanınada 3 yemek kaşığı yoğurt koydum
Chocolita
Nedense bugün Üzerimde çok halsizlik var dün çocuğum parka götürdüm onun peşinde koşarken spor yapamadım Sonra dedim ki kalk En azından 25 dakika spor yaptım ama bugün hiç ayağa kalkasım yok![]()
Tamam canım iyi tatillerAslında internetim var menü yazabilirim ama diyete çok dikkat edemiyorum. O yüzden yazmasam iyi olacak. Bol bol yürüyüş yapıyorum.
Evet ya suyu çok içmedim bu hafta. Bugün diyet dışım var. 14:00 de yedim. Onun yüzünden başka bir şey yemeyi düşünmüyorumBol su ile hızlandır
25 dk spor yapacak gücü bulman peki. MaşallahKızlar kusura bakmayın ben giremedim siteye yeni tartı günümüz kutlu olsun
Dünkü menüsüm
Domates maydonoz limon ceviz bir tane haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek
Ara öğün
10 tane kadar badem
Akşamda semizotu yemeği yaptım bulgursuz sadece yanınada 3 yemek kaşığı yoğurt koydum
Chocolita
Nedense bugün Üzerimde çok halsizlik var dün çocuğum parka götürdüm onun peşinde koşarken spor yapamadım Sonra dedim ki kalk En azından 25 dakika spor yaptım ama bugün hiç ayağa kalkasım yok![]()
Kolesterolün var mı? Benim var o yüzden bende yumurtanın sarılarını ayırıyorum. Son zamanlarda çok dikkat edemedim amaChocolita
Sabah 30 dk eliptik.
Kahvaltı 3 yumurta beyazı ve sebzeler
Öğlen sıcak çikolata (sdm ürünü protein)
Aksam protein noodle ve sebze kasesi
Son öğün proteinli bir içecek
Yok kuzum. Tamamen diyet mantığıyla. Bem şimdi paketli bir protokol uyguluyorum 2 hafta. Yağ sınırlı. Sarıda da yağ var. 2. Hafta sonunda ekleyeceğimKolesterolün var mı? Benim var o yüzden bende yumurtanın sarılarını ayırıyorum. Son zamanlarda çok dikkat edemedim ama
Eliptik süper menüler öyle![]()
Yok vermiyorlar bana ilaç. Anneme başladılar. Ama bakarsan benimki ondan çok yüksekYok kuzum. Tamamen diyet mantığıyla. Bem şimdi paketli bir protokol uyguluyorum 2 hafta. Yağ sınırlı. Sarıda da yağ var. 2. Hafta sonunda ekleyeceğim
Kolesterol için bir şey kullanıyor musun
Doğal yöntemlerle düşer belkiYok vermiyorlar bana ilaç. Anneme başladılar. Ama bakarsan benimki ondan çok yüksek
İnşallah. Peynirin bile yağsızına gidiyorum şu an hep lor peyniri yiyorum. Protein değeri de güzel. Biraz daha kilo verince baktırırım tekrarDoğal yöntemlerle düşer belki![]()
Her gün aynı enerjide olmaman normal değil mi. Sıcakta çocugu parka götürmek başlı başına bir spor.
Tamam canım iyi tatiller
Evet ya suyu çok içmedim bu hafta. Bugün diyet dışım var. 14:00 de yedim. Onun yüzünden başka bir şey yemeyi düşünmüyorum
25 dk spor yapacak gücü bulman peki. MaşallahBen öyleydim bugün öğlen bir uyku bastırdı 2 saat uyumuşum. Sonra senin gibi zorla kendimi dışarı attım.