Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhabalar Chocolita Chocolita
✅🏊 Bu haftaki 3 günlük tartıda artı gelme cezamın 1. gününü tamamladım. 20 dakika denizde yüzdüm. Ekran görüntüsünü paylaşıyorum.🙋‍♀️💕
Yüzdüğüm süre 20 dak. 850 m. yüzmüşüm, 403 kulaç atmışım, 202 kalori harcamışım.
(Denizden çıkınca akıllı bilekliğin egzersiz ekranını kapatmayı unutmuşum, egzersiz süresi 43 dak. görünüyor.)
Eki Görüntüle 3620122 Eki Görüntüle 3620123 Eki Görüntüle 3620124
Tamam canım sefan olsun ✨

Kendime ödül verdim kahve nin yanında franboğazlı , hindistancevizli mus pasta yedim 🥰🥰.ketosisten çıkmışımdır ilk kez karbpnhidrat aldım ama yarın gene girerim diye umalım

🌟 21 TEMMUZ ŞAMPİYONU 🌟

Screenshot_20250721_152306_VivaVideo.webp

Bütün hafta müthiştin canım tebrik ederim 🔥
Ödül vardı zaten ödüllendirdin kendini
Güzel motivasyon olmuştur

⚔️28 Temmuz Yıldızlar Ligi⚔️

⭐ Chocolita Chocolita (0.906) ⭐
⚔️
⭐ armin83 armin83 (2.740)⭐

Yine ligdesin 💪
Bu haftaki rakibin benim 🎉

Kahvaltımda 1 dilim çok tahıllı ekmek
Domates salatalık peynir 5 zeytin biraz maydanoz vardı öğlen midem kazınınca sütlü şekersiz soğuk kahve yapıp içtim
1.5litre suyumu içtim
Akşam hava serinleyince de adım ve egzersizimi tamamlayacağım

Ben belki ramazan ayından beri kilo vermeye çalıştım 71den 65e düştüm sık tartılmadım uzun sürede verdim ama artık sıkıldım biran önce burada hızlıca hedef kiloma inmek istiyorum 😍

papatyaseven91 papatyaseven91 canım son mesajın cumartesi sabahı. Onda da tartı göndermiştin. Tartı gününü değiştirmiştik pazartesi yaptık haberin var mıydı? Görüp görmediğine emin olamadım. Şimdi cumartesi geleni listeye geçeyim. Haftaya gününde gönderirsin yine

59 gördüm ama dijital tartı olmadığı için çok detaylı göremiyorum. -1 gibi. Çok güzel adım atmıştın zaten. Bugün beklediğim için güncellemeleri de yapmış oldum. Yoksa grup yıldızıydın. Yine de yüzde de ilk 3 e girdiğinden 1 uyarı varmış silindi 🎀

Son düzenleme:
Kahvaltımda 1 dilim çok tahıllı ekmek
Domates salatalık peynir 5 zeytin biraz maydanoz vardı öğlen midem kazınınca sütlü şekersiz soğuk kahve yapıp içtim
1.5litre suyumu içtim
Akşam hava serinleyince de adım ve egzersizimi tamamlayacağım

Ben belki ramazan ayından beri kilo vermeye çalıştım 71den 65e düştüm sık tartılmadım uzun sürede verdim ama artık sıkıldım biran önce burada hızlıca hedef kiloma inmek istiyorum 😍
Listeye ekledim octoday tekrar hoş geldin 🥰
İnşallah uğurlu gelir burası sana motive eder. Biz de seni gördükçe motive oluruz ❤️
Adım egzersiz konusunda düzenli yapıyor musun böyle?
Bizim topikte günlük egzersiz şartı yok. Ama yapıyoruz tabi. Yaparsak tartıda da mutlu ediyor.
Tartı da kilo alan veya sabit gelenler 3 gün adım egzersiz yapıyor. O zaman kanıtlı bekliyorum

İlk ceza günü bitti ✅
Adım 8.3 K kızımla da bir saat jimnastik yaptık ama telefonu taşımadım
Şu maalesef az bugün
Sabah kızımın pankekinden bir kaç dilim

Öğlen bir cennet meyvası , bir muz

Akşama doğru bir kase tavuku noodle

Akşam yemeği niyetine bir hurma sulu kakaolu muffin

Eklentiler

• IMG_6432.webp
    IMG_6432.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 2
Listeye ekledim octoday tekrar hoş geldin 🥰
İnşallah uğurlu gelir burası sana motive eder. Biz de seni gördükçe motive oluruz ❤️
Adım egzersiz konusunda düzenli yapıyor musun böyle?
Bizim topikte günlük egzersiz şartı yok. Ama yapıyoruz tabi. Yaparsak tartıda da mutlu ediyor.
Tartı da kilo alan veya sabit gelenler 3 gün adım egzersiz yapıyor. O zaman kanıtlı bekliyorum
Aksilik olmadıkça günlük 8000 adım hedefimi tamamlıyorum
Egzersiz konusunda düzenli değilim ama elimden geleni yapıyorum bazen koşubandı bazen yürüyüş bazen ağırlık bazen hiçbişey yapmıyorum kendimi sıkmak istemiyorum
Ceza almadan adım egzersiz tamamlamayı tercih ederim ama🙈

Back
X