Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu görmek için girdim siteye süpersin ya, tebrik ederim.-0.906
Seni yerimBunu görmek için girdim siteye süpersin ya, tebrik ederim.![]()
Açlık iyidir pembişim Açken yağ yaktığını hatırlayarak motive et kendiniBugün yediklerim
İki dilim tm buğday ekmeği ile tost
Öğlen 1 bardak kefir 10 çiğ badem bı armut
Dönüşte disarda yedik
15:30 gibi
3 izgara kofte,3 küçük içli köfte salata
18:15de sade türk kahvesi 10 çiğ badem çok acıktım bastirmadi hala açım![]()
Menü çok güzel yitecim adım da var. Yarısı yanmıştır22 temmuz salı
Sabah 1h.yumurta,1b.süt
Öğle 1parça tavuk, 1k.salata, 1/4k.çorba
Akşam 1k.salata, 1d.ekmek, 3yk.patates yemeği
Su 3lt
Spor 8047 adım
Chocolita
Eki Görüntüle 3620759
Keki yakmışsındırSelam kızlar
Sabah bır küçük pankek yanında küçük bir kase aşure
Bir muz yedim öğlen yemeğinde
Öğleden sonra bir küçük dilim kek
Akşam az bulgur ve bir kase kuru fasülye
Adım 7.8
İnşallah yakmışımdır keki![]()
Sen de sağol hem de fit olSeni yerimsağolasın labelim mutlu oldum
![]()
Günaydın. Bazen ben de unutuyorum girmeyiGünaydın kızlar nasılsınız .ben takip edemiyorum artık sizinle olmak bana iyi geldi kilo da verdim teşekkür ederim![]()
Amin çok sağol _Chocolita önce amcam vefat eti yengemin haberi yoktu yoğun bakımda idi iki hafta sonra öğrenince pıhtı atı beynine bir gün sonra o vefat eti çok kötü günlerdi iki kuzenim evlerinde şuan kırık falan var yarım kaldı ikiside@HuMIsma başınız sağolsun. Çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. Mekanları cennet olsun inşallah
Telefon düştü mü. Benim de ekran kırıldı .8000 tl aldılar yapmak için. İçim gittiKızlar günaydın ben _huMIsma telefonum kırıldı yeni telefon aldım hesabımı bulamadim yeni açtım nasılsınız iyisinizdir inşallah
Kızlar merhaba amcam Gül trafik kazasi gecirdiler 4 kişinin durumu kritik amcam yengem iki oğlu hazırlıklı olun diyor doktorlar yazmaya özen göstereceğim
Beni Altüst eden ruh halimle kırdımTelefon düştü mü. Benim de ekran kırıldı .8000 tl aldılar yapmak için. İçim gitti
Yapmadin değil mi yenisini alsan daha uyguna gelirdi çünküTelefon düştü mü. Benim de ekran kırıldı .8000 tl aldılar yapmak için. İçim gitti