Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bugün ruh halim çok bozuk galiba depresyondayım durup dururken ağladım hiçbir şey yapasım yok hiçbir şey yetişemiyorum bazen onun farkına vardım saatlerce kendimi birilerine anlatayim biri beni anlasın diye çabalıyorum konumuz diyet biliyorum içimden geldi
Regl dönemindemisin? Bazen hiç sebep yokken bile böyle olabiliyoruz.

Bugün ruh halim çok bozuk galiba depresyondayım durup dururken ağladım hiçbir şey yapasım yok hiçbir şey yetişemiyorum bazen onun farkına vardım saatlerce kendimi birilerine anlatayim biri beni anlasın diye çabalıyorum konumuz diyet biliyorum içimden geldi
Yetişmeye çalışmak çok yorucu. Bırakmak daha kolay." Olduğu kadar de geç 🙌 demesi kolay belki de, ben artık öyle yapıyorum

Bugün komşular geldi. Kek yapmıştım 1 dilim ondan yedim. Sabah yine karpuz peynir simit
Akşam fellah köftesi yaptım. Evde hiçbir şey yoktu dedim ne yapabilirim. İnce bulgur vardı. Yokluk köftesi gibi bir şey. Çok güzel oldu. Kekim de yokluk keki oldu. Yumurta vanilya süt ve kabartma tozu yoktu. Dışarıda çıkmadım. Oldu vallahi. Üstüne sosum vardı.
Neyse köfteden yarım tabak yoğurtla yedim
260 kalori yakmışım.
Bugün memnun değilim diyet olmadı
Yarın sabahtan güzel bir yürüyüş yapasım var
Süt alayım bende yiitee yiitee yulafıma döneyim

Çoğu zaman böyle hissediyorum
Diyetisyenim akşamları papatya Melisa çayı iç demişti böyle ruh halim oldugunda
Biran önce toparlanırsin ins
Bende bugün misafirler gittikten sonra kanepede uyuyakalmisim hiç benlik bir şey değil uyandım bı 40dk uyumuşum çocukların sesi eşliğinde kahve icip leslie yaptım

Keşke durdurabilsem aile apartmani ve çok sorgulanıyorum eski evimde daha mutluydum taşınmak istiyorum eşim çok karışı
Seni en iyi ben anlarım 15yil aile binasında oturdum 8ay oldu evi satıp ev aldık
Şimdiki evimi seviyorum huzur mutluluk var Allah'ıma şükürler olsun diyorum
Dedikodu bitmiyor çekememezlik onların sesini duymak bile depresyon sebebiydi benim için Aile sözde ama hiç bir şeyim de yanımda yoklardi
Tez zamanda çıkarsınız sizde ins 🤲

Selam kızlar. menüm
Sabah 40 dk elipitk.

kahvaltı: 2 yumurta ve yeşillik
Ara: Sade americano
Akşam:kabak sote ve protein krakerler

Chocolita Chocolita
Denge egzersizim 20 dk kaldı

Eklentiler

• 1000272337.webp
    1000272337.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000271646.webp
    1000271646.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 8
  • 1000272358.webp
    1000272358.webp
    53 KB · Görüntüleme: 6
Nasıl bir kısıtlanma mesela? Anlatmak istersen canım
Ben bir yerlere gidecek olsam ne var neye gidiyorsun eşimle birlikte bir yerlere gidemiyorum kaynanam benide götürün diyor bir otele asla gidemiyoruz her animiza dahil oluyor eşim yok diyemiyor alışveriş yaptım dün eve misafirlerim için oğlumun parasını bitirdi demiş arkamdan

Bugün yediklerim 🥲
Sabah badem ununda 1 yumurta ile omlet
Yeşillik peynir zeytin

Öğlen bı kase kısır bir küçük gül böreği

Ara sade türk kahvesi 1 hurma

Akşam 4 kaşık yoğurt 1 kaşık protein tozu 8 çiğ badem
30dk leslie 8dk bölgesel hareket yaptım

Bı sade soda içerim birazdan

Ben bir yerlere gidecek olsam ne var neye gidiyorsun eşimle birlikte bir yerlere gidemiyorum kaynanam benide götürün diyor bir otele asla gidemiyoruz her animiza dahil oluyor eşim yok diyemiyor alışveriş yaptım dün eve misafirlerim için oğlumun parasını bitirdi demiş arkamdan
Kız yaprak dökümündeki Cevriye hanım mı senin kaynanan. O ne öyle yav

Back
X