- 6 Nisan 2010
- 4.515
- 16.072
- 733
Amin canım.Ah sorma delfim giden canlarinşallah bugünler de geri de kalır Rabbim korusun ülkemizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım.Ah sorma delfim giden canlarinşallah bugünler de geri de kalır Rabbim korusun ülkemizi
Çok teşekkür ediyorum M madambitterArtçı sarsıntılar da çok oluyormuş, Allah daha kötüsünden hepimizi korusun.
![]()
Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm Sabah kahvaltısı yoğurtlu semizotu otu çörek otu karıştırıp yedim 2 h. yumurta beyazı
Öğle yemeği bir kase cacık bolca sebze (salatalik acur domates maydanoz Marul) hepsi organik tarladan misafirliğe gittim çok dikkatlice yedim taaaki çayın yanına irmik tatlısı gelince denk bir dilm yedim ama başka şekerli birşey yemedim bu yaz ayların dezavantajları çok misafirler ağırlamak misafirliğe gitmek ordan dolayı pek kilo vermek zorlaşıyor hadi hayırlısı adımları şimdi atıcam yerinde yürüyüş binanin basamaklarını in çık yaparım
Ya en güzeli sabah yapmak . Hem aç karnına yağ yakıyorsun enerji için, hem de aradan çıkıyor sporİyi akşamlar herkese
Spora geçemedim hâlâ vaktim kalmıyor sabah uyanır uyanmaz mi yapsam ya
Kahvaltı yok tek öğün devam
Ara öğün Amerikano
2 kuru incir
2 ceviz
Akşam yemeği
Hünkar beğendi
Salata
1 dilim pasta
Chocolita
Sabahki enerjimi ev temizliğinde kullandığım için birini tercih etmem gerekYa en güzeli sabah yapmak . Hem aç karnına yağ yakıyorsun enerji için, hem de aradan çıkıyor spor
Ayağına sağlık canım ama sayılmaz. Bu adım 5.000 e yakın. 100/150 adım eksik sorun olmaz ama kural 6 000. Daha pazartesiye çok var tamamlarsınEki Görüntüle 3629962 @chocolita ben bu kadar yürüdüm telefona göre ama valla çok yürüdüm bugün kabulmudur