• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Canım bu adımın ekran görüntüsü varsa 2. Denge egzersizine sayayım. 1 tane daha kalıyor onu da pazartesi akşamına kadar almam gerekiyor
Disarda 1saat yürüdüm
Bu 6 000 adım olmuşsa ekran görüntüsünü atman gerekiyor canım. 2. Denge egzersizi olur. Yarın akşama kadar 1 tane daha yaparsan tamamlanır

armin83 armin83 tamamlandı
M madambitter başlamadı. 1 haftadır yoksun inşallah iyisindir bitter

Canım bu adımın ekran görüntüsü varsa 2. Denge egzersizine sayayım. 1 tane daha kalıyor onu da pazartesi akşamına kadar almam gerekiyor

Bu 6 000 adım olmuşsa ekran görüntüsünü atman gerekiyor canım. 2. Denge egzersizi olur. Yarın akşama kadar 1 tane daha yaparsan tamamlanır

Canım hepsini görüntülü olarak attım etiket yapmadım ama

Bugün yediklerim
Sabah
Türk kahvesi

Öğlen
Mantarlı omlet yeşillik zeytin domates salatalık kıl biber bir tane karabuğday patlağı

Ara sade türk kahvesi

Akşam
Firinda derisi alınmış 7kucuk kanat salata

Eki Görüntüle 3635928
Denge egzersizin 1 günü
Fazla yureyemedim yarın evde leslie yapacağım

Bugün yediklerim

10da sade türk kahvesi

11:40da mantarlı omlet yeşillik iki zeytin salatalık kıl biber bir karabuğday patlağı

Ara sade türk kahvesi

Yemek öncesi hibuskus çayı içtim

18:20 gibi et kavurdum 6 yemek kaşığı kadar bı kase de domates salatası

Eki Görüntüle 3636700
10dk bölgesel hareket yaptım
2.gunde bitti denge egzersizin 🌸

İyi akşamlar 😊
11:45
Mantarlı omlet yeşillik peynir zeytin kıl biber salatalık 1 karabuğday patlağı

Aralarda sade türk kahvesi
Hibuskus çayı içtim

Akşam bi tabak mercimek çorbası ton balığı salata
20:30da 7-8 tane üzüm yedim

Eki Görüntüle 3637061
Denge egzersizin son günü
15dk bölgesel hareket yaptım
Hepsi burda
Chocolita Chocolita

Hâlâ kuafordeyim saçımın açılması bekleniyor 3 saattir ombrede böyle günün tamamina yakın kuaförde bitiyor çok sıkıldım ve acıktım
12de kahvaltı yaptım burda sade türk kahvesi içtim kesmedi acligimi
Siz bugün armin83 armin83 le güzelleştiniz dimi 🧚‍♀️ oh sefanız olsun ❤️ ben ne zamandır saçıma bir şey yaptırmıyorum acaba 🥹 beyazlarım çoğaldı. Tek tük çıktığı günler dün gibi

İlk gönderdiğin 6000 olması gerekiyor canım kızlarda yarım kalınca saymadık kendimde dahil. 100/200 eksik sorun değil ama 5000 e yakın olmamalı
2. Denge egzersizi Tamam onu saydım zaten
3. De 20 dk mıydı? Onda süre görünmüyor. 15 dk yazınca saymamıştım
30dk sonu öyle bitiyor zaten bu dahakine daha dikkatli olurum sürenin üzerine tiklarim
İlk adimida 6000 unutmuşum yoksa atardım yarın leslie çekip atarım ona sayabilirsen olur olmazsa uyarı olur 👍

Ben ekledim sanıyorum ekliyorum şimdi 8.630 adım

Eklentiler

• IMG_8680.webp
    IMG_8680.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 12
Back
X