• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

IMG_20250922_090442.webp

+300 gr. Verdiğimi geri aldım 😭

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar günümüz haftamız kilo vermek bakımından bereketli olsun, beklediğimiz haberleri en kısa zamanda alalım inşallah
Geçen hafta 77,4
Bu hafta 76,4
Toplam -1 kg
Yüzdem 1,2919
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Kız sen ne ara 76.4 oldun 🤪 yazıklar olsun benim boğazıma
Gözümün önünde eriyor kadın :KK60:

Minik ❤️gel katilsana aramıza 😊 çok almışsın canım ya bence dur demek için tam zamanı ne mücadele veriyorum anlatamam sana 😥
Evet ben doğumdan geldiğimde bile 93 kiloydum o.O bu demek oluyor ki bayağı bayağı patlamisim aranıza girebilirmiyim bilemedim sabah sadece şu içtim o.O hala yemek yemedim ama .

Evet ben doğumdan geldiğimde bile 93 kiloydum o.O bu demek oluyor ki bayağı bayağı patlamisim aranıza girebilirmiyim bilemedim sabah sadece şu içtim o.O hala yemek yemedim ama .
Bence başla 1-2 saat sonra su gider tartılırsın.

Koş tartil da gel bugün yeni hafta başlıyor 😍

Aralıklı oruç yapan var mı aranızda şuan?
Ben de dün 15.00 ten beri bir şey yemedim ama çok kasmıyorum çok acıksaydım yerdim ac olmak çok güzel sen de gel minik kuş

Sanırım en önemli olay kilo beslenme konusuna takılmayıp başka meşgale ile ugrasmak

Back
X